2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hayırlı olsun canım gözün aydın devlet hastanesine mi gittin kalp atışlarını dinletmedi dediğin için soruyorum birde ne iğnesi verdi
Devlet hastanesi değil özel hastane kuzum Trombofili hastasıyım ya iğneye kan sulandırıcı iğneye başladık bakalım şimdi kan verdim sonucu bekliyorum çıksın reçete mi alacağım çok çok teşekkür ederim

Kızlar bi gün bişeyim yok desem ertesi gün bisey cikiyor dedim ya kadın doğum doktorum test istemişti yaptırdım. Alt alt sınır 35 olması gereken yerine 39 cıktı. Epitel 17 lokosit 9 cıktı nurtopu gibi idrar yolu enfeksiyonumda kapıda sanirim. Yarın dr göstericem ama stres oldum fazlasıyla.

Bol bol bol bol su iç canım.

Vala bu durum korkutuyo benide , bende haftaya gıtcem , nasıl geccek bakalım bi hafta
Bence korkmamalısın, günümüz günümüzü tutmuyor. Mesela benim dün çok aksıklarım ağrıyordu ama kese büyüdüğü içinmiş. Bugün miğdem daha hassas. Ben olumsuz hiçbirşey düşünmek istemiyorum sende düşünme... Güzelce beslen keyfini çıkar.

Evet şimdi çıktım muayeneden pıtpıtlar var ama dinletmedi zararlı olabilir dedi iğneye başlayacağız hemen dedi ay yavrum nasıl atıyordu kalbi kuzumun
Maşallah cnm benimde gelişimi çok iyi kese iyi içinde yolk kesesi de var bu sağlıklı olduğu anlamına gelir dedi. Vajinal baksak kalp atışlarını duyarız ama gerek yok haftaya gel hep gelişimine bakalım hem kalp atışlarını duyalım dedi.

Insallah canım , hayırlısı diyorum ama yinede herşeyi düşünüyor insan , hakkımızda hayırlısı olsun, bekleyip görucez , Allah gönlümuze göre versin

Selam Kızlar ben de bugün kan verdim bhcg 74 çıktı. Doktor 2 hafta sonra gel kese var mi bakalım dedi

Selam Kızlar ben de bugün kan verdim bhcg 74 çıktı. Doktor 2 hafta sonra gel kese var mi bakalım dedi, şimdi ben buna sevineyim mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…