2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhabalar ben aranizda yeniyim...bende 2 test yaptim ilki az silik cikti 2. Yaptigim daha belirgin benimki planli degildi daha once 3.5 aylik bebegimi kaybettim bakalim surpriz olacak ..kan testi verdm sonuc yarin bakalim hakkimizda hayirlisi

Merhabalar ben aranizda yeniyim...bende 2 test yaptim ilki az silik cikti 2. Yaptigim daha belirgin benimki planli degildi daha once 3.5 aylik bebegimi kaybettim bakalim surpriz olacak ..kan testi verdm sonuc yarin bakalim hakkimizda hayirlisi
Merhaba benim de henüz kesinleşmedi ama bugün adete 3 günüm var. Testim pozitif. Tabi kimyasal falan olmazsa inşallah ben de eylül annesi olacagım

Eklentiler

• IMG_20200114_152546.jpg
    217,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar yarın kontrolüm var ve ben şu boş gebelik denen olaydan çok korkuyorum
Karnım ağrıyor ve kramp giriyor sabahtan beri ama başka herhangi bir olumsuz durum yok, ultrasonda boş kese görmekten ödüm kopuyor, nasıl sakinlesebilirim

ay düşünmüyoruz öyle şey yarın gideceksin pıtpıtları duyacaksın ohhh büyümüş fotosunu teyzelerine atacaksın oyyyy kuzum benim kaçta randevun yaz bize hemen

ay düşünmüyoruz öyle şey yarın gideceksin pıtpıtları duyacaksın ohhh büyümüş fotosunu teyzelerine atacaksın oyyyy kuzum benim kaçta randevun yaz bize hemen
Sabah 9da insallah
Evet ben de olumsuz bisey düşünmek istemiyorum sadece biraz kramp yaşadım bugün o yüzden gerildim sanırım canım.
Tabii yazarım cikinca

Sabah 9da insallah
Evet ben de olumsuz bisey düşünmek istemiyorum sadece biraz kramp yaşadım bugün o yüzden gerildim sanırım canım.
Tabii yazarım cikinca
valla bende bazen olumsuz düşünüyorum düşünmüyor değilim 3 kalp durması ve 1 dış gebelikten sonra biraz daha pimpirikli oluyor insan ama ne yapalım ne kadar düşünürsek düşünelim Rabbimin dediği oluyor ben bu sefer inanıyorum bebişlerimizi alacağız kucağımıza sende inan bol bol dua ve sabır heyecanla bekliyorum yarını ve güzel haberlerini

Bende bu durumdan cok korkuyorum kac haftalık şu an bende cuma gunu gitcem dr a

Aaa doğruu aklmdan çıkmşş canm ben en son 4 ocakta keseyi gördüm sonra kan vv idrr tahlili istedii orda baklmştı 19 bin küsürdü ozmn
Ooo 4 ocakta 19 bin mi ne kadar çokmuş
İnşallah sen gittiğinde duyarsın kalp atışlarını canım
Çünkü belirsiz beklemek çok zor ve sıkıcı
Haftaya nasıl gelecek hiç bilmiyorum

Âmin canim insallah hepimiz bebislerimizin kalplerini sorunsuz bir sekilde duyarız, çektiğimiz tüm acılar bizim mukafatimiz olarak kucağımızda olur, hep dua ediyorum

Yarın 5+5 olacak. Karın bölgemde kramp var sürekli bugün hayırlara vesile olur inşallah, senin agrın nasil ve nerde tam olarak?
Benim bugun 5+6 gecen akşam kramp girdi ölüyorum sandım zaten sürekli adet ağrısı gibi ağrım var arada şiddetleniyor.Şu an bile kasığım ve karnım ağrıyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…