• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hiç korkma dr a hemen görün kontrol altına alınsın, benim nodulum yok ama tiroid hastasiyim senelerdir.
Ilacini aldıktan sonra endişelenme, tedavi edildiği zaman basit bir hastalık.
Bebeğine maşallah 🥰
teşekkür ederim cevabınız için umarım dediğiniz gibi olur. 🙏🏻
Canım benim çok geçmiş olsun ve minik kuzucuga da maşallah hep böyle sağlıkla büyüsün
Teşekkür ederiz teyzesi 🙏🏻🥰

Canım benim de oluyor ama bugün sanki daha az ağrıdı gibi geldi de benim asıl derdim göğüs ağrısı o kadar çok ağrıyor ki cidden canım yanıyor ya ne yapsak ki
Sorma o göğüs agrisi yumurtlamadan 5 gun sonra bir basladi hala devam ediyor benum uclari agriyor ynlislikla elim degsin beynim zonkluyor agridan.. ama beni korkutan kasik agrisi

kimseyle karşılaştırma canım herkesin farklı oluyor ben 5. haftada duyan bile gördüm burda. bu iş beta hcg değerine göre ilerliyor aynı kese oluşumunda olduğu gibi korkma sen
Betam geçen hafta çarşamba 8903 dü bence az bi değer değil kaldı ki bir hafta kaça katlamıştır

bende gördüm pazartesi günü keseyi haftaya perşembe bir daha çağırdı riskli gebelik grubundayım ben sıkı takip o yüzden 10,1 cm kese boyutum gayet normal dedi haftasıyla uyumlu yerleşim yeri güzel şekli güzel dedi sabırla bekleyeceğiz dedi 6. gebeliğim bakalım hayırlısı inşaallah
Merhaba , herkes kesenın mm olarak söylemiş , ben heyecandan sormayı unuttum doktora , kagıtta sadece 8cm diye birşey yazıyor , vajınal ultrssandan bakmıştı , 8cm acaba kesenin boyutunu?

Back