- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.141
Aynı belirtiler, aynı zamanda oluyorsa belki de olasıdır bilmiyorum. Ikinci gebeliğim. Ilkinde bulantı bile yaşamadım. Bunda ne varsa bütün belirtiler ağır seyrediyor. HayirlisiBenim bugun 5+6 gecen akşam kramp girdi ölüyorum sandım zaten sürekli adet ağrısı gibi ağrım var arada şiddetleniyor.Şu an bile kasığım ve karnım ağrıyor malesef..
Anladim canim bekle bakalim 1 hafta daha insalllah guzel haberler alirsinBetam geçen hafta çarşamba 8903 dü bence az bi değer değil kaldı ki bir hafta kaça katlamıştır
Yani bu kişiden kişiye değişiyor sanırım mesela bazısı diyor ki hiç bulantı bile yaşamadım ne şanslılar varAynı belirtiler, aynı zamanda oluyorsa belki de olasıdır bilmiyorum. Ikinci gebeliğim. Ilkinde bulantı bile yaşamadım. Bunda ne varsa bütün belirtiler ağır seyrediyor. Hayirlisi
AY VALLA KARIN AĞRISIMI PELVİK AĞRIMI VAJİNA AĞRISIMI KASILMASIMI BİLMİYORUM AMA TIPLI DÜŞÜK YAPARKENKİ VE REGLİ OLURKENKİ AĞRIM GİBİ AĞRIM VAR BENİM BEBİŞİM SAĞLAM TUTUNUYOR GALİBA ONDAN BENCE BU AĞRIYarın 5+5 olacak. Karın bölgemde kramp var sürekli bugün hayırlara vesile olur inşallah, senin agrın nasil ve nerde tam olarak?
AYYYY YARIN SÜPER HABERLER ALACAĞIM SİZDEN PERŞEMBE GÜNÜDE BEN GÜZEL HABERLER VERECEĞİM SİZE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM SENİN RANDEVU KAÇTA BALIMbende yarın gitcem keseyi görmeye çok korkuyorum boş gebelikten dış gebelikten Hayırlı haberler verelim insallahMihmandar_34
Banada çok geldi bi arada onu takmşttm çokk doktorumm herkezde farklı ilerlyceğini söyledii inşallhh duyarmm canm yaa beklmk çok zormuşşOoo 4 ocakta 19 bin mi ne kadar çokmuş
İnşallah sen gittiğinde duyarsın kalp atışlarını canım
Çünkü belirsiz beklemek çok zor ve sıkıcı
Haftaya nasıl gelecek hiç bilmiyorum
Gördük canım çok şükür, 4+6 da 7 mm di.Yani bu kişiden kişiye değişiyor sanırım mesela bazısı diyor ki hiç bulantı bile yaşamadım ne şanslılar var ☺ Keseyi gördünüz mü canım
Inşallah tutunuyorlardir sekerimAY VALLA KARIN AĞRISIMI PELVİK AĞRIMI VAJİNA AĞRISIMI KASILMASIMI BİLMİYORUM AMA TIPLI DÜŞÜK YAPARKENKİ VE REGLİ OLURKENKİ AĞRIM GİBİ AĞRIM VAR BENİM BEBİŞİM SAĞLAM TUTUNUYOR GALİBA ONDAN BENCE BU AĞRI
AYYYY YARIN SÜPER HABERLER ALACAĞIM SİZDEN PERŞEMBE GÜNÜDE BEN GÜZEL HABERLER VERECEĞİM SİZE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM SENİN RANDEVU KAÇTA BALIM
Yarin tam kac hafta oluyorsunuz . Bu arada 4+9 degil de o 5+2 oluyor sanirimGördük canım çok şükür, 4+9 da 7 mm di.
Valla ilkinde bisey bilmiyordum sanırım hiç endişelenmedim, telaşa kapılmadım, sıkıntısız büyüdü yumurcak
Canim 6 yazicagima 9 yazmisimYarin tam kac hafta oluyorsunuz . Bu arada 4+9 degil de o 5+2 oluyor sanirim
Sen yarin icin cok heyecanlisin anlasilanCanim 6 yazicagima 9 yazmisim
Pek de ümitli bir bekleyiş değil ama bekleyeceğim eli mahkumAnladim canim bekle bakalim 1 hafta daha insalllah guzel haberler alirsin
Hep hayırlısı olsun diye dua edinPek de ümitli bir bekleyiş değil ama bekleyeceğim eli mahkum
Bizde gorduk canım keseyi yarın bebeği görmek için mi gitceksinGördük canım çok şükür, 4+6 da 7 mm di.
Valla ilkinde bisey bilmiyordum sanırım hiç endişelenmedim, telaşa kapılmadım, sıkıntısız büyüdü yumurcak
Kesinlikle öyle zatenHep hayırlısı olsun diye dua edin
Evet canım cookkSen yarin icin cok heyecanlisin anlasilan
Kısmetse bu kez bebeği görmek istiyorum:)Bizde gorduk canım keseyi yarın bebeği görmek için mi gitceksin ☺
Inşallah hepimiz iyi sonuçlarla dönerizKesinlikle öyle zaten
Bundan önceki gebeliğimde de 7 haftada çok zayıf kalp atışı duyduğunu söylemişti Dr 9.hftada bebeğin aslında 6 haftada kalp atımının durduğunu öğrenmiştim
Buda öyle olacakmış gibi geliyor
Ayni korkular malesef bizlerde de var ilk gebeligimde benim 7. Haftada kanamam oldu gittik embriyo yoktu kese gerilemisti kalp atisi icin gidecektik halbukiKesinlikle öyle zaten
Bundan önceki gebeliğimde de 7 haftada çok zayıf kalp atışı duyduğunu söylemişti Dr 9.hftada bebeğin aslında 6 haftada kalp atımının durduğunu öğrenmiştim
Buda öyle olacakmış gibi geliyor
yok çok şükürAmin canım insallah
Kanaman yok değil mi?
ay inşallah canim hayırlı haberle döneriz 10:50 de randevumAY VALLA KARIN AĞRISIMI PELVİK AĞRIMI VAJİNA AĞRISIMI KASILMASIMI BİLMİYORUM AMA TIPLI DÜŞÜK YAPARKENKİ VE REGLİ OLURKENKİ AĞRIM GİBİ AĞRIM VAR BENİM BEBİŞİM SAĞLAM TUTUNUYOR GALİBA ONDAN BENCE BU AĞRI
AYYYY YARIN SÜPER HABERLER ALACAĞIM SİZDEN PERŞEMBE GÜNÜDE BEN GÜZEL HABERLER VERECEĞİM SİZE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM SENİN RANDEVU KAÇTA BALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?