2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim bugun 5+6 gecen akşam kramp girdi ölüyorum sandım zaten sürekli adet ağrısı gibi ağrım var arada şiddetleniyor.Şu an bile kasığım ve karnım ağrıyor malesef..
Aynı belirtiler, aynı zamanda oluyorsa belki de olasıdır bilmiyorum. Ikinci gebeliğim. Ilkinde bulantı bile yaşamadım. Bunda ne varsa bütün belirtiler ağır seyrediyor. Hayirlisi

Kızlar hepinize hayırlı olsun yavrularınızı sağ sağlim kucağınıza alın inşallah darısı isteyen yolunu gözleyen tüm annelerin başına..kuz erkek farketmez ikisi de çoook güzel Rabbim herkese nasip etsin amin amin

Aynı belirtiler, aynı zamanda oluyorsa belki de olasıdır bilmiyorum. Ikinci gebeliğim. Ilkinde bulantı bile yaşamadım. Bunda ne varsa bütün belirtiler ağır seyrediyor. Hayirlisi
Yani bu kişiden kişiye değişiyor sanırım mesela bazısı diyor ki hiç bulantı bile yaşamadım ne şanslılar var Keseyi gördünüz mü canım

Yarın 5+5 olacak. Karın bölgemde kramp var sürekli bugün hayırlara vesile olur inşallah, senin agrın nasil ve nerde tam olarak?
AY VALLA KARIN AĞRISIMI PELVİK AĞRIMI VAJİNA AĞRISIMI KASILMASIMI BİLMİYORUM AMA TIPLI DÜŞÜK YAPARKENKİ VE REGLİ OLURKENKİ AĞRIM GİBİ AĞRIM VAR BENİM BEBİŞİM SAĞLAM TUTUNUYOR GALİBA ONDAN BENCE BU AĞRI
bende yarın gitcem keseyi görmeye çok korkuyorum boş gebelikten dış gebelikten Hayırlı haberler verelim insallah Mihmandar_34
AYYYY YARIN SÜPER HABERLER ALACAĞIM SİZDEN PERŞEMBE GÜNÜDE BEN GÜZEL HABERLER VERECEĞİM SİZE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM SENİN RANDEVU KAÇTA BALIM

Ooo 4 ocakta 19 bin mi ne kadar çokmuş
İnşallah sen gittiğinde duyarsın kalp atışlarını canım
Çünkü belirsiz beklemek çok zor ve sıkıcı
Haftaya nasıl gelecek hiç bilmiyorum
Banada çok geldi bi arada onu takmşttm çokk doktorumm herkezde farklı ilerlyceğini söyledii inşallhh duyarmm canm yaa beklmk çok zormuşş

Yani bu kişiden kişiye değişiyor sanırım mesela bazısı diyor ki hiç bulantı bile yaşamadım ne şanslılar var ☺ Keseyi gördünüz mü canım
Gördük canım çok şükür, 4+6 da 7 mm di.
Valla ilkinde bisey bilmiyordum sanırım hiç endişelenmedim, telaşa kapılmadım, sıkıntısız büyüdü yumurcak

Inşallah tutunuyorlardir sekerim

Sen yarin icin cok heyecanlisin anlasilan
Evet canım cookk
Bizde gorduk canım keseyi yarın bebeği görmek için mi gitceksin ☺
Kısmetse bu kez bebeği görmek istiyorum:)
Inşallah hepimiz iyi sonuçlarla döneriz

Ayni korkular malesef bizlerde de var ilk gebeligimde benim 7. Haftada kanamam oldu gittik embriyo yoktu kese gerilemisti kalp atisi icin gidecektik halbuki ama simdi yeniden bi umudumuz var o zaman demistim hayirlisi degilmis demekki diye

ay inşallah canim hayırlı haberle döneriz 10:50 de randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…