- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.121
Ki Le birsey sorcam Bi de sanki hiç uyumamış gibiyim ben o kadar uykum var ki uyanınca uyuyorym sizde de var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ve çok normal bir şeymiş vücut bu dönemlerde fazladan enerji harciyormusKi Le birsey sorcam Bi de sanki hiç uyumamış gibiyim ben o kadar uykum var ki uyanınca uyuyorym sizde de var mı
Ne kadarlıksın canmm bende 5 haftada sadece keseyi görmüştümmYok kuzum bugün gittim ama kalp atışını duyamadı Dr
Merhaba benim de henüz kesinleşmedi ama bugün adete 3 günüm var. Testim pozitif. Tabi kimyasal falan olmazsa inşallah ben de eylül annesi olacagımMerhabalar ben aranizda yeniyim...bende 2 test yaptim ilki az silik cikti 2. Yaptigim daha belirgin benimki planli degildi daha once 3.5 aylik bebegimi kaybettim bakalim surpriz olacak ..kan testi verdm sonuc yarin bakalim hakkimizda hayirlisi
Evet ve çok normal bir şeymiş vücut bu dönemlerde fazladan enerji harciyormus
Sat 29 kasım kuzum birlikteydik diye hatırlıyorum seninleNe kadarlıksın canmm bende 5 haftada sadece keseyi görmüştümm
ay düşünmüyoruz öyle şey yarın gideceksin pıtpıtları duyacaksın ohhh büyümüş fotosunu teyzelerine atacaksın oyyyy kuzum benim kaçta randevun yaz bize hemenKızlar yarın kontrolüm var ve ben şu boş gebelik denen olaydan çok korkuyorum
Karnım ağrıyor ve kramp giriyor sabahtan beri ama başka herhangi bir olumsuz durum yok, ultrasonda boş kese görmekten ödüm kopuyor, nasıl sakinlesebilirim
Sabah 9da insallahay düşünmüyoruz öyle şey yarın gideceksin pıtpıtları duyacaksın ohhh büyümüş fotosunu teyzelerine atacaksın oyyyy kuzum benim kaçta randevun yaz bize hemen
Aaa doğruu aklmdan çıkmşş canm ben en son 4 ocakta keseyi gördüm sonra kan vv idrr tahlili istedii orda baklmştı 19 bin küsürdü ozmnSat 29 kasım kuzum birlikteydik diye hatırlıyorum seninle
En son ne zaman kan vermiştin değerin kaç çıkmıştı canım
valla bende bazen olumsuz düşünüyorum düşünmüyor değilim 3 kalp durması ve 1 dış gebelikten sonra biraz daha pimpirikli oluyor insan ama ne yapalım ne kadar düşünürsek düşünelim Rabbimin dediği oluyor ben bu sefer inanıyorum bebişlerimizi alacağız kucağımıza sende inan bol bol dua ve sabır heyecanla bekliyorum yarını ve güzel haberleriniSabah 9da insallah
Evet ben de olumsuz bisey düşünmek istemiyorum sadece biraz kramp yaşadım bugün o yüzden gerildim sanırım canım.
Tabii yazarım cikinca
Bende bu durumdan cok korkuyorum kac haftalık şu an bende cuma gunu gitcem dr aKızlar yarın kontrolüm var ve ben şu boş gebelik denen olaydan çok korkuyorum
Karnım ağrıyor ve kramp giriyor sabahtan beri ama başka herhangi bir olumsuz durum yok, ultrasonda boş kese görmekten ödüm kopuyor, nasıl sakinlesebilirim
Ooo 4 ocakta 19 bin mi ne kadar çokmuşAaa doğruu aklmdan çıkmşş canm ben en son 4 ocakta keseyi gördüm sonra kan vv idrr tahlili istedii orda baklmştı 19 bin küsürdü ozmn
Yarın 5+5 olacak. Karın bölgemde kramp var sürekli bugün hayırlara vesile olur inşallah, senin agrın nasil ve nerde tam olarak?Bende bu durumdan cok korkuyorum kac haftalık şu an bende cuma gunu gitcem dr a
Âmin canim insallah hepimiz bebislerimizin kalplerini sorunsuz bir sekilde duyarız, çektiğimiz tüm acılar bizim mukafatimiz olarak kucağımızda olur, hep dua ediyorumvalla bende bazen olumsuz düşünüyorum düşünmüyor değilim 3 kalp durması ve 1 dış gebelikten sonra biraz daha pimpirikli oluyor insan ama ne yapalım ne kadar düşünürsek düşünelim Rabbimin dediği oluyor ben bu sefer inanıyorum bebişlerimizi alacağız kucağımıza sende inan bol bol dua ve sabır heyecanla bekliyorum yarını ve güzel haberlerini
Amin canım insallahbende yarın gitcem keseyi görmeye çok korkuyorum boş gebelikten dış gebelikten Hayırlı haberler verelim insallah Mihmandar_34
Benim bugun 5+6 gecen akşam kramp girdi ölüyorum sandım zaten sürekli adet ağrısı gibi ağrım var arada şiddetleniyor.Şu an bile kasığım ve karnım ağrıyor malesef..Yarın 5+5 olacak. Karın bölgemde kramp var sürekli bugün hayırlara vesile olur inşallah, senin agrın nasil ve nerde tam olarak?