- 11 Nisan 2019
- 406
- 550
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.101
cumartesi günü canım ama geçmiyo sanki günler çok merak ediyorum sen kalp atışını falan duydun muTam üstteki mesajına bu cevabı yazacaktımbenim de tek hissettiğim bu canım
Ne yaptın Dr randevun ne zamandı
Ilkinde de olmuştu, rahim genişliyor, bu durum çok normalilkte de olmuşmuydu .siz daha deneyimlisiniz benim ilk daha :)
bendede oluyor canım hatta adet oldum falan sanıyorum bazenKızlar vajinal akıntınız ne durumda?
Benim birkaç gündür daha yoğun geliyor, öğrendiğim ilk zamanlar kadar kuru değilim
benim çok az üstünde çıkmıştı canım 22,45 çıkmıştı canım doktoru telefonla aradığında bütün değerlerin normal demişti içiyorum şuan ama hafta sonu gittiğimde soracağım senin kaç çıktı canımKızlae folik asit değeri normalin üstünde olan var mı aranızda kullanmaya devam ediyormusunuz?
Benimde 24 çıktı ama fazlalığının otizme yol açtığını oKudum doktoruma yazdım cevap vermedi henüzbenim çok az üstünde çıkmıştı canım 22,45 çıkmıştı canım doktoru telefonla aradığında bütün değerlerin normal demişti içiyorum şuan ama hafta sonu gittiğimde soracağım senin kaç çıktı canım
OYYYY MAŞAALLAH BEBİŞİNE CANIMIZI SIKMAK MORALİMİZİ BOZMAK YOK TEDAVİ OLACAK HİÇ BİRŞEYDE OLMAYACAK ALLAHIN İZNİ İLEMerhaba kızlar. Şimdi kontrolden eve döndüm. 5+5im vajinal muayene oldum yolk oluşmuş ve bebeğimde gelişime başlamış. Siz ultrason fotoğrafımı da göstereyim.Yalnız bir sorun var, tiroidim yüksek çıktı ve doktorum beni hemen dahiliyeye yönlendirdi. Doktor tiroid ultrasonu istedi ve ultrasonda nodülüm olduğu saptandı. Düzensiz olduğu için kötü huylu olabileceği söylendi. İlaç tedavisine başlandı. Bu ayrı bir üzüntüm tiroidimin yüksek çıkması ayrı bir üzüntüm. Kontrol altına alınmazda bebekte bir çok sıkıntıya sebebiyet verebiliyormuş. Çok çok canım sıkkın.
HOŞGELDİN KUZUM HAYIRLI OLSUN TABİİ Kİ KATILABİLİRSİNMerhabalarBen de aranıza katılabilir miyim
SORMA O KASIK AĞRILARINI KORKUYORUM VALLA BENDE ARKADAŞLAR VE DOKTORLAR BU DURUMA NORMAL DİYOR STRES YAPMIYORUZ KUZU :)Merhaba arkadaslar bende 6+6 haftalik hamileyim araniza katildim.. birsey sormak istiyorum sizinde hergun kasiklariniz agriyormu?
AY O DURUM HEP VAR VALLA SÜREKLİ REGLİ OLACAKMIŞIM GİBİ MİDEMDE KÖTÜ BİR BULANIYOR BİR BULANMIYOR ANLAMADIM GÖĞÜSLER PATLAYACAKtek hissettiğim ara ara gelen adet olucakmış gibi hissetmem onun dışında yok
ZONKLAMA GİBİ OLUYOR BİDE ANLAMADIM 2013 YILINDA DOĞUM YAPTIM KIZIMA HİÇTE HATIRLAMIYORUM OLUYORMUYDU BÖYLE KAYIPLARIMDA ÇOK OLDU ENDİŞELENİYORUM BAZEN SONRADA HAYIRLISI YA RABBİ DİYORUM SABIRLA BEKLEYECEĞİZ RABBİM MÜKAFATINI VERECEK İNŞAALLAHBenim hergün ağrıyor hemde nasıl .vajinama kadar ağrı oluyor bazenözellikle geceleri yatarken defalarca uyanıyorum..doktorum normal demişti.
bu haberlerde falan da çıkmış sanırım ben görmedim ama bahseden insanlardan duymuştum doktorun cvp yazınca benide etiketleyip ne dediğini yazarmısın canım yoksa bende yarın arayım doktorumuBenimde 24 çıktı ama fazlalığının otizme yol açtığını oKudum doktoruma yazdım cevap vermedi henüz
Tamam canım dönüş yaptığında haber vericem benide aile hekimim uyardı doktorunla görüş belki iki günde bir al der diye bakalım ne dicekbu haberlerde falan da çıkmış sanırım ben görmedim ama bahseden insanlardan duymuştum doktorun cvp yazınca benide etiketleyip ne dediğini yazarmısın canım yoksa bende yarın arayım doktorumu
AY BENDE HİÇ BAKTIRMADIM BENİM KIZIMDA FOLİK ASİT EKSİKLİĞİNE BAĞLI SPİNA BFİDA VAR AMA ALLAHTAN OMURİLİĞE KADAR İNMEMİŞ SADECE GÖRSEL OLARAK SIKINTI VAR MR SONUCUNDA ÖYLE DEDİ DOKTORUMUZ BUNDADA KULLANIYORUM DOKTORUM HATTA BAŞTAN YARIM DEDİ SONRA KIZIMIN DURUMUNU ANLATTIM TAM İÇ DEDİ AMA HİÇ BAKMADIK KAN VERİPTE KÖTÜ DÜŞÜNMEYELİM KUZUM OLMAZ BİRŞEY ALLAHIN İZNİ İLE FAZLALIĞI İDRAR YOLUYLA ATIYORMUŞ ZATEN VÜCUT DİĞER KADIN DOĞUM DOKTORUM ÖYLE DEMİŞTİBenimde 24 çıktı ama fazlalığının otizme yol açtığını oKudum doktoruma yazdım cevap vermedi henüz
Çok şükür kan sonucumu aldım kızlar 1454 çıkmış doktor güzel bir artış olduğunu söyledi inşAllah yarın kadın doğuma gidicem
Sağol kuzum inşAllahHadi hayırlısı canım benim
Benim dusuktede kasik agrisi oldu saglikli gebeligimdede kasik agrisi oldu canim.. Normal aslinda ama düşük olunca korkuyor insano zaman sen daha iyi bilirsin cnm.benim ilk gebelik ablamlar öyle demişti bana ilk gebeliklerde olurmuş diye.
benim hamile kaldığımı öğrenmeden önce 21 gün kan testi vermiştim sağlık ocağında orda normal çıkmıştı değerim 17,15 miş sonra hamile oldğumu öğrenince hastanede doktor istedi bidaha baktırdı orda 22,45 çıktı bir anda artmasıda şaşırtmıştı beniTamam canım dönüş yaptığında haber vericem benide aile hekimim uyardı doktorunla görüş belki iki günde bir al der diye bakalım ne dicek
Ben de öyle, bi doluluk hissi oluyor, inşallah anormal bir durum değildir, nette özellikle 6 haftadan sonra akıntı yoğunlaşabilir yazıyordu.bendede oluyor canım hatta adet oldum falan sanıyorum bazen
Benim de giderek akıntım artıyor yaKızlar vajinal akıntınız ne durumda?
Benim birkaç gündür daha yoğun geliyor, öğrendiğim ilk zamanlar kadar kuru değilim
Korkmayayım o zamanBenim de giderek akıntım artıyor ya
Benimde aynı çok daha yoğunBenim de giderek akıntım artıyor ya
Yok kuzum bugün gittim ama kalp atışını duyamadı Drcumartesi günü canım ama geçmiyo sanki günler çok merak ediyorum sen kalp atışını falan duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?