2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
günlerimiz aynı herşey aynı :) tesadüfün böylesi :) bu hafta içi herhangi bir gün git görürsün büyük ihtimal canım

Aaa bence mutlaka git canım çünkü kusma da olmuş bir sorun olabilir bende önceki hafta yedim mesela evde yapılmıştı hic sorun yaşamadım ama alerjik bir durumunda olmuş olabilir

Bu arada değer günlerini yanlış yazmışım ilki 5 ocak ıkincisi 9 ocak. Siz baktirdiniz mi acaba ?
evet benim cumartesi en son 1899 çıkmıştı pazar dr gittik kese gördük çok şükür 6,6 mm:) darısı size inşallah

bende merak ediyorum bu sabaha kadar hiç birşey yoktu başlıyor sanırım migdem bulanıyor sabahtan beri
benimde bu sabah bulandı ama bişey olmadı bulantılar beni benden alıyor diğer bebeğimde mahfetmişti beni hastanede yamıştım 1 hafta sırf bu yüzden bundada bu durumu yaşamak istemiyorum

Kimyasalın nasıl pihtilasma ile alakası yok. 1 kalp durması 2 kimyasal ve değerler düzenli artarken bir anda sonlniyordu gebelik faktör 2 heterozigot çıktı ve buna çıkar çıkmaz şu anki hamileligimde oksapar 0.4 kullanıyorum ayrıca koraspirin ve şu an gayet sağlıklı ilerliyoruz. Her hasta öyküsü farklı arkadaşlar. Biz de burda bize en mantıklı dr. Hangisiyse onla devam ediyoruz. Bi arkadaşta folbiole yazmis çağrı gülümser folbiollu önermiş suda çözünen vitamin fazlasını zaten vücut idrarla atıyor. Hepimiz yaşayarak öğreniyoruz.

Kızlar geçen hafta doktora gittim kese daha gözükmemiiti betam 950 di adet günüm ve seyirindeki iki üç gün kasık ağrılarım biraz bulantım vardı ama son 4 gündür hiç bi belirtim yok sizce bir aksilik varmıdır böyle olan varmı

Inşallah duyarsın canım. Ben atlattım.allaha şükür kalp atışı,kese yapısı Her sey yolunda gidiyor dedi Dr. Sadece 3 kayibim olduğu için bu cuma kontrole çağırdı. Ondan sonra bu kadar sık görüşmeyeceğiz diye iletti. Bulantilarim bsladi benim sık degil allaha sukur. Bazi gunler hic belirtim yok gogus agrisi disinda. Inşallah sorunsuz kucagimiza almak nasip olur bu defa.

Kese için beta nın 1000 üzeri olması gerekiyormuş o yüzden gözükmemiştir canım bir daha gittin mi

Korkma canım benimde çok bariz belirtilerim yok. Hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum. kalp atışını duyana kdr hatta hiç emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…