- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
günlerimiz aynı herşey aynı :) tesadüfün böylesi :) bu hafta içi herhangi bir gün git görürsün büyük ihtimal canımArkadaşlar merhaba. Ben gebeliği 4 ocakta öğrendim değerim 28.01di. 10 ocaktaki testte 275.45 olmuştu. Ama henüz doktora gitmedim ve artik randevu almak istiyorum şimdi ortalama hangi gün için almam mantıklı.. birde son adet tarihi 7 aralik bat 6 ocak olmalıydı. Henüz hiç bişekilde kanama vs olmadi.
Aaa bence mutlaka git canım çünkü kusma da olmuş bir sorun olabilir bende önceki hafta yedim mesela evde yapılmıştı hic sorun yaşamadım ama alerjik bir durumunda olmuş olabilirYaa kızlar sabah sabah çok canım sıkıldı. Ben ciğer yemeyi hiç sevmem ama dün yoldan geçerken ciğer kokusu aldım ve hamilelik nedeniyle kontrolden çıkan iştahımı bastıramayıp gittim yedimHamilelikte pek önerilmiyor diye biliyordum, bir kereden bişey olmaz diye düşündüm. Meğer ilk 3 ay hiç yememek gerekirmiş Eve gelince bi şişkinlik ve kusma, yarıdan fazlası gitti. Ama sabah bir uyandım tüm vücudum kabar kabar ve kaşınıyor. Duşa gireceğim, geçmezse acile mi gitmeliyim?
İnşallah duyarız ☺benim de 20 ocakta randevum kalp atışı için inşallah heyecanla bekliyoruz :)
Kaç haftalık şu anBu arada bende doktor randevumu aldım ilk randevum 20 ocak insallah keseyi ve kalp atışını duyarım diye düşünüyorum ☺
Bu arada değer günlerini yanlış yazmışım ilki 5 ocak ıkincisi 9 ocak. Siz baktirdiniz mi acaba ?günlerimiz aynı herşey aynı :) tesadüfün böylesi :) bu hafta içi herhangi bir gün git görürsün büyük ihtimal canım
6+3 yani 7 haftadayım dr a gittiğimde 8 olacakKaç haftalık şu an ☺
evet benim cumartesi en son 1899 çıkmıştı pazar dr gittik kese gördük çok şükür 6,6 mm:) darısı size inşallahBu arada değer günlerini yanlış yazmışım ilki 5 ocak ıkincisi 9 ocak. Siz baktirdiniz mi acaba ?
Allahım hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallahevet benim cumartesi en son 1899 çıkmıştı pazar dr gittik kese gördük çok şükür 6,6 mm:) darısı size inşallah
Evet kese de gozukur bebek de gozukur kalp atısını da duyarsınız canım6+3 yani 7 haftadayım dr a gittiğimde 8 olacak ☺
bende merak ediyorum bu sabaha kadar hiç birşey yoktu başlıyor sanırım migdem bulanıyor sabahtan berikızlar mide bulantısı başlayan oldumu
Bu arada bende doktor randevumu aldım ilk randevum 20 ocak insallah keseyi ve kalp atışını duyarım diye düşünüyorum ☺
benimde bu sabah bulandı ama bişey olmadı bulantılar beni benden alıyor diğer bebeğimde mahfetmişti beni hastanede yamıştım 1 hafta sırf bu yüzden bundada bu durumu yaşamak istemiyorumbende merak ediyorum bu sabaha kadar hiç birşey yoktu başlıyor sanırım migdem bulanıyor sabahtan beri
Kimyasal gebeliklerin pıhtılaşma ile ilgisi yok, pıhtılaşmada kalbi attıktan sonra duruyor. Benim 2.gebeliğim öyle olmuştu, 6.haftada kalp atışını duyduk, 10 gün sonraki kontrolde kalbi durmuştu. Benim Drlar biraz değişik düşünüyorlar. Zaten sağlıklı olan bebek tutunur, en ağır işi de yapsan düşmez, sağlıksız bebek de ne yaparsan yap düşer diyorlar. Yani kan sulandırıcı iğne düşüğü önleme dediler. Tabi bu benim durum yani heterozigot için geçerli muhtemelen. Benim doktorlar progestan kullanmaya da karşılar, sağlıklı bebek düşmez, progestan kullanarak sağlıksız bebeği zorla tutmanın anlamı yok diyorlar açıkçası buna da inanıyorum, çünkü önceki bebekte 3 ay kanamam vardı vajinal progesterona ek olarak depo progesteron iğnesi de yapılıyordu. Sürekli yattım, sonunda bebek down sendromlu çıktı. Bu hamileliğimde kanamam ağrım yok, bilmeden koca koca ağırlıklar taşıdım, ev temizledim, yine bişey olmadı.
Aman amma çok yazmışım, sabah sabah alerjiden çok gerildim galibaİnşallah bu kez kimyasal değil dolu kesecik ve sağlıklı bebecik olsun
Teşekkür ederim.Bugün doktora gittim iğne verdi bir de vajinal jeli verdi inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.gözünüz aydin hayirli olsun. Saglikla kucaginjza alirsiniz insallah. Kötü düsünmeyin. Insallah hic bir sorun cikmaz.
Inşallah duyarsın canım. Ben atlattım.allaha şükür kalp atışı,kese yapısı Her sey yolunda gidiyor dedi Dr. Sadece 3 kayibim olduğu için bu cuma kontrole çağırdı. Ondan sonra bu kadar sık görüşmeyeceğiz diye iletti. Bulantilarim bsladi benim sık degil allaha sukur. Bazi gunler hic belirtim yok gogus agrisi disinda. Inşallah sorunsuz kucagimiza almak nasip olur bu defa.Demekki normal benimde ara ara adet sancım gibi oluyor. İştahım açık ama sık acıkıyorum onu demek istedim. Kalp atışları başlayınca da bakalım bunları konuşabilecek miyiz, çünkü asıl miğde bulantıları o zaman başlıyor. İnşallah duyarız da çünkü ben daha önce 2 kez boş gebelik geçirdim. Hayırlısı Allah'tan.
Kese için beta nın 1000 üzeri olması gerekiyormuş o yüzden gözükmemiştir canım bir daha gittin miKızlar geçen hafta doktora gittim kese daha gözükmemiiti betam 950 di adet günüm ve seyirindeki iki üç gün kasık ağrılarım biraz bulantım vardı ama son 4 gündür hiç bi belirtim yoksizce bir aksilik varmıdır böyle olan varmı
Korkma canım benimde çok bariz belirtilerim yok. Hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum. kalp atışını duyana kdr hatta hiç emin olamadım.Kızlar geçen hafta doktora gittim kese daha gözükmemiiti betam 950 di adet günüm ve seyirindeki iki üç gün kasık ağrılarım biraz bulantım vardı ama son 4 gündür hiç bi belirtim yoksizce bir aksilik varmıdır böyle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?