2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kimi kanamalar riskli oluyor ne desem yanlış olur ama ben 5 gün kırmızı adet olur gibi kanama yaşadım sonra 1 -2 gün çok fazla ayakta durunca felan geldi şimdi çok şükür kesildi yinede bi doktora gözük derim

Merhaba benim de sat 4 aralık dogum tarihi 9 eylül olarak gozukuyor.Dr a gittiniz mi ben cuma gunu gittim keseyi gorduk bebek gozukmedi henüz bu hafta inş gozukur
Evet canim benimki de keseyi gördü.. ama kesin bir şey söylemedi.. 22 ocakta doktor randevum var bakalim ne olacak

bu şekilde canım seninkilerle aynıysa veya farklıysa bana da bilgi verir misin ?

Eklentiler

• ADEBC1BF-58F7-4441-82B4-E3657A05C93C.png
    262,3 KB · Görüntüleme: 52
bu şekilde canım seninkilerle aynıysa veya farklıysa bana da bilgi verir misin ?

Net okuyamadım ama sende homozigot olanlar var, onlar nedeniyle iğne verilmiş. Bende homozigot hiç yok, 2 heterozigot var. Şöyle

FII G20210A (Protombin II): Normal
FV G1691A (Leiden): Normal
MTHFR C677T: Heterozigot
MTHFR A1298C: Heterozigot
PAI-1 4G/5G: 4G/5G
Beta fibrinojen -455 G>A: Normal
Faktör XIII V34L: Normal
GPIIIa L33P: Normal

Bunlara göre bana sadece 1 gr üstü folik asit almam söylendi.

Merhaba kalp atışını duydunuz mu peki ben biraz daha beklemek istiyorum sadece en son 6 ocakta betama baktım 309 çıktı haftaya pazartesi gidicem randevu aldım inşallah bı sorun yoktur kese bu kadar erken görülüyor mu bilmiyordum

Yaa kızlar sabah sabah çok canım sıkıldı. Ben ciğer yemeyi hiç sevmem ama dün yoldan geçerken ciğer kokusu aldım ve hamilelik nedeniyle kontrolden çıkan iştahımı bastıramayıp gittim yedim Hamilelikte pek önerilmiyor diye biliyordum, bir kereden bişey olmaz diye düşündüm. Meğer ilk 3 ay hiç yememek gerekirmiş Eve gelince bi şişkinlik ve kusma, yarıdan fazlası gitti. Ama sabah bir uyandım tüm vücudum kabar kabar ve kaşınıyor. Duşa gireceğim, geçmezse acile mi gitmeliyim?

olabilir canım bende araştırıyorum genelde faktör 5 ve c677T de sorun olanlara iğne verilmiş ama benim 3 tane kimyasalım var ama adet tarihimde adet oldum hiç sonrasına kadar ilerlemedi belki bu yüzden de bana iğne vermiş olabilir başka doktorada gideceğim ama hangi taraf daha mantıklı emin olamıyorum bi taraf bırak der bırakırım ve kötü bişey olursa Allah korusun çok üzülürüm ama iğnelere devam ederken bişey olursa da Allah ın takdiri derim ne yapayım şu an elimden bu kadarı geliyor tedbir gibi bişey benimki...

Kimyasal gebeliklerin pıhtılaşma ile ilgisi yok, pıhtılaşmada kalbi attıktan sonra duruyor. Benim 2.gebeliğim öyle olmuştu, 6.haftada kalp atışını duyduk, 10 gün sonraki kontrolde kalbi durmuştu. Benim Drlar biraz değişik düşünüyorlar. Zaten sağlıklı olan bebek tutunur, en ağır işi de yapsan düşmez, sağlıksız bebek de ne yaparsan yap düşer diyorlar. Yani kan sulandırıcı iğne düşüğü önleme dediler. Tabi bu benim durum yani heterozigot için geçerli muhtemelen. Benim doktorlar progestan kullanmaya da karşılar, sağlıklı bebek düşmez, progestan kullanarak sağlıksız bebeği zorla tutmanın anlamı yok diyorlar açıkçası buna da inanıyorum, çünkü önceki bebekte 3 ay kanamam vardı vajinal progesterona ek olarak depo progesteron iğnesi de yapılıyordu. Sürekli yattım, sonunda bebek down sendromlu çıktı. Bu hamileliğimde kanamam ağrım yok, bilmeden koca koca ağırlıklar taşıdım, ev temizledim, yine bişey olmadı.

Aman amma çok yazmışım, sabah sabah alerjiden çok gerildim galiba İnşallah bu kez kimyasal değil dolu kesecik ve sağlıklı bebecik olsun

Merhaba benim 10 ilk gebelik 10 eylul 64

inşallah canım valla benimde kafamı çok karıştırıyor bu durumlar keseyi gördük geçen hafta bu perşembe tekrar gideceğim ve ne yapacağım tam bilmiyorum aklım çok karışık

Gözünüz aydin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Canım bnm ark da 2 heterozigot 9 ay iğne vuruldu 2 kaybı var geç olmadan iyi bi doktora git onada ünv hastanesinde verdiler

gözünüz aydin hayirli olsun. Saglikla kucaginjza alirsiniz insallah. Kötü düsünmeyin. Insallah hic bir sorun cikmaz.

Demekki normal benimde ara ara adet sancım gibi oluyor. İştahım açık ama sık acıkıyorum onu demek istedim. Kalp atışları başlayınca da bakalım bunları konuşabilecek miyiz, çünkü asıl miğde bulantıları o zaman başlıyor. İnşallah duyarız da çünkü ben daha önce 2 kez boş gebelik geçirdim. Hayırlısı Allah'tan.

Arkadaşlar merhaba. Ben gebeliği 4 ocakta öğrendim değerim 28.01di. 10 ocaktaki testte 275.45 olmuştu. Ama henüz doktora gitmedim ve artik randevu almak istiyorum şimdi ortalama hangi gün için almam mantıklı.. birde son adet tarihi 7 aralik bat 6 ocak olmalıydı. Henüz hiç bişekilde kanama vs olmadi.

canım beni eklememişsin yaş 30 muhtemel doğum tarihi 09.09.2020 72 kilo ve 2. gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…