- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
yavru kartal canım ne yaptın bi gelişme var mı seni merak ettim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyosun kuzum zaten sorun olduğunu ve o yüzden bakmadıklarını söyleyince gözüm korktuGözün aydın canım insallah haftaya görürsün ☺ Benim ilk hamileliğimde de hic alttan bakmamışlardı canım bence kendilerince mantıklı ☺
Canım medistate tavsiye ederim sultan hanım memnun kaldım benistanbul anadolu yakası'nda gebelik takibi için doktor tavsiyeniz var mıdır kızlar?
kese görünmedimi canımKızlar değerim 1800 çıktı bugün, doktor vajinal bakmadı gittiğim özel hastane vajinal bakmıyormuş bi olay yaşanmış sanırım ve karar almışlar bakmıyorlarmış, 5000 üzerinde görünür kese dedi, haftaya pzt ye düşünüyorum ikinci randevuyu ❤
Boyutu ne kadar cnm?Kızlarr bende kesemi gördüm bugün şükürr herşeyin yolunda odluğunu söyledi doktorumda
ay inşaallah bu sefer çok umutluyum Rabbim bilir tabii ay ben bide iğne vurulmaya başladım evde iğnelerim vardı zaten Ali Osman Koyuncuoğlu na yolladım sonuçlarımı alt komşumun kızı asistanı beta hcg yükselmeye başladığı an iğne kullanacak demiş Ankarada ki doktorumda aynısını demişti o yüzden riske atmadım bu sefer Allah korusun kötü birşey olursa vurunsaydım olmazmıydı acaba diyeceğim o yüzden dün akşam başladım vurulmaya bakalımSenden haber bekliyorum canım ya güzel güzel haberler yüzümüz gülecek inanıyorum ben.
Ilk zamanlar o his oluyor canım bende de hep var, geliştiğinin işareti, dr o bölgede değişik bir his varsa iyi demişti.kızlar sakın gülmeyin bana ama ben sol kasığımda böyle batma doluluk sanki şişmiş gibi hissediyorum özellikle namaz kılarken daha fazla normalde zaten hissetmiyorum da secdeye varınca batıyor gibi sizdede oluyor mu
Insallah canim. Cok gecmis olsun. Saglikla devam ederiz insallajTeşekkür ederim.Bugün doktora gittim iğne verdi bir de vajinal jeli verdi inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.
Yok kuzum 1800 değerim vajinalde bakmıyorlarmış görünmedi, önümüzdeki hafta gideceğim inşallahkese görünmedimi canım
anladım canım hadi hayırlısıı ama ben sana deyim haftaya belki kalp atışı da duyarsın değerin yüksek 2 güne kese görünür gibiYok kuzum 1800 değerim vajinalde bakmıyorlarmış görünmedi, önümüzdeki hafta gideceğim inşallah
İnşallah kuzummanladım canım hadi hayırlısıı ama ben sana deyim haftaya belki kalp atışı da duyarsın değerin yüksek 2 güne kese görünür gibi
Çok iyi canım o zaman. Inşallah Şu zaman geçse biran önce. Bazen bu 9 ay nasıl geçecek diyorum. Şimdilerde 1 gün geçmiyoray inşaallah bu sefer çok umutluyum Rabbim bilir tabii ay ben bide iğne vurulmaya başladım evde iğnelerim vardı zaten Ali Osman Koyuncuoğlu na yolladım sonuçlarımı alt komşumun kızı asistanı beta hcg yükselmeye başladığı an iğne kullanacak demiş Ankarada ki doktorumda aynısını demişti o yüzden riske atmadım bu sefer Allah korusun kötü birşey olursa vurunsaydım olmazmıydı acaba diyeceğim o yüzden dün akşam başladım vurulmaya bakalım
Amin amin amin inşallah cnm...Inşallah duyarsın canım. Ben atlattım.allaha şükür kalp atışı,kese yapısı Her sey yolunda gidiyor dedi Dr. Sadece 3 kayibim olduğu için bu cuma kontrole çağırdı. Ondan sonra bu kadar sık görüşmeyeceğiz diye iletti. Bulantilarim bsladi benim sık degil allaha sukur. Bazi gunler hic belirtim yok gogus agrisi disinda. Inşallah sorunsuz kucagimiza almak nasip olur bu defa.
Ilk 3Ay geçse raziyim.Çok iyi canım o zaman. Inşallah Şu zaman geçse biran önce. Bazen bu 9 ay nasıl geçecek diyorum. Şimdilerde 1 gün geçmiyor
Aynen bende ya. O yüzden geçmiyor ya zaten zamanIlk 3Ay geçse raziyim.
Riskli dönemi atlattıktan sonra çok daha rahat olacağımdan eminim.
Boyutunu sormak aklıma gelmedi heyecandan ultrason resminde yazarmıki acabaBoyutu ne kadar cnm?
Hadi sağlıkla gelsin
yazar canım fotosunu at ultrason kağıdınınBoyutunu sormak aklıma gelmedi heyecandan ultrason resminde yazarmıki acaba
Yazar canım ıstersen fotoyu atabilirsin bakarız beraberBoyutunu sormak aklıma gelmedi heyecandan ultrason resminde yazarmıki acaba