• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bende yeni katıldım araniza bende eylül annesi olacam galiba son adet aralik 3 sizde belde ağrı oluyormu cuma progestronum olcturfum 8.14 çıktı doktor düşük dedi jel verdi 1 gün sonra 17.80 fırladı kese dedi 4 haftalık gozkuyor dedi sağlık olsun da 2 gündür belimde yanma var yatınca hafifliyor akşamları oluyor sizdede böle bi durum varmı?
Benim de bel ağrım çok oluyor

Merhabalar arkadaşlar bende 5+3 haftalık hamileyim bugün ara ara kahverengi kanamam oldu hemen doktorum aradım bol su için dinlenin yarın görüşelim dedi. Çok korkuyorum inşallah kötü bir şey olmaz😥sizde de böyle bir durum oldu mu?

Merhaba bende 6 ocakta ilk idrar testiyle öğrendim değerim 582 çıktı,8 ocakta 2041,10 ocakta 4779 çıktı.
(12aralık sat-10 Ocak bat günümdü .

8ocakta doktora gittim ultrasonda minicik kesemi gördük. Ayın 16 sında tekrar gel dedi ama bu arada trombofili sonucum çıkmış ve hemen oksapar 0,4lük(günde iki kez ) , coraspin ve progestan başladı bakalım hayırlısıyla devam eder inşallah

Selam arkadaslar merakimi mazur gorun de bir sey sorucam biz kac kilo hamile kaldigimizi ya da kacinci cocugumuz oldugunu neden paylasiyoruz, bu bilginin kime faydasi var? Kisinin kendisinden baska kimsenin aklinda tutmayacagi bir bilgi.Hani bhcg degeri paylasilsa ya da kese ya da kalp atisi, ne bileyim o da cok anlamli oldugundan degil de belki bizden sonrakiler artis oranina ya da kese gozukme zamanina bakabilir denebilir de bu bilgilere pek anlam veremedim dogrusu.
🤔 Mantıklı 😊

merhaba kızlar ben gebelıgımı erken ogrendım adete 4 gun kala 6.71 2 gun kala 21.64 adet gunu 53.01 dun adet gunumdu 2 gundur kahverengı lekelenmem var bugun sankı daha kırmızı gıbı oldu sata gore 4+1 napcam bılmıyorum orogestan aldım yarın doktora gıtcem bu sekıl yasayan varmı
Doktora sormadan progrestan içmek tehlikeli. Zaten gidecek bir embriyoyu progestan ile engelleyemezsin sadece vücuttan atılmasını geciktirirsin bu da vücudun için oldukça tehlikeli. Doktora sormadan içmeyin.

Kızlar folik asit hangisini kullanıyorsunuz ben eczaneden almıştım gebelik öncesi folbiol önermişti ama dr lar ne dedi acaba

Ben folik asit değil Metil Folat kullanıyorum, çünkü folik asit sentetik formu, metil folat doğal formu ve özellikle folbiol gibi yüksek doz folik asidin otizme sebep olduğuna dair çalışmalar var. Ben Solgar'ın 400 mg metil folatından 3 tane alıyorum.

6+2 de vajinal gördük kalp atışını.Ilk önce karnimdan baktı kese ve bebeği gördü.Vajinal bakalım kalp atışını görücez dedi.sezeryan olacağım için doğumu 30 ağustos kararlaştırdık.Darisi başınıza çok.güzel bir duyguymus

Neden sezeryan? Bir sorun mu var?

Merhaba bende 6 ocakta ilk idrar testiyle öğrendim değerim 582 çıktı,8 ocakta 2041,10 ocakta 4779 çıktı.

8ocakta doktora gittim ultrasonda minicik kesemi gördük. Ayın 16 sında tekrar gel dedi ama bu arada trombofili sonucum çıkmış ve hemen oksapar 0,4lük(günde iki kez ) , coraspin ve progestan başladı bakalım hayırlısıyla devam eder inşallah

Trombofili sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz? Bana da oksapar vermişti ilk gittiğim Dr, sonra görüştüğüm iki riskli gebelik uzmanı da gerek yok sadece yüksek doz folik asit alman gerekir dediler. Sonuçlarımızı karşılaştırmak istedim.

Back