2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Korkma canım benimde çok bariz belirtilerim yok. Hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum. kalp atışını duyana kdr hatta hiç emin olamadım.
İlk hamileliğim çok acemiyim birde çok korkuyorum dış gebelil vs bi aksilik olurmu diye burda çok okuyorum böyle şeyler herşey Allahtan ama insan işte panik yapıyor siz keseyi kalp atışını ne zaman gördünüz avcaba 5+1 im ben henüz

Çok fazla okumak iyi değil. Bende çok okudum ve sadece aklımın karıştığı ile kaldim.gerksiz panik yaptım l. Hiç takılma böyle şeylere 5+5 te kalp atışı aldık 4+5 te kese görünmüştü ama her kisinin hamileliği kendine özel o yüzden herkesin farklı seyredebilir. Sabır ve dua ile bekle

Onlarin sonu gelmiyor dusunme kotu seyler hersey olacagina variyor . Anın mutluluğunu yasa

Aslinda haftadan ziyade beta hcg ye gore ilerliyor kese vs o yuzden herkesin kendine ozgu ilerliyor

benimde bu sabah bulandı ama bişey olmadı bulantılar beni benden alıyor diğer bebeğimde mahfetmişti beni hastanede yamıştım 1 hafta sırf bu yüzden bundada bu durumu yaşamak istemiyorum
bende 2. hamileligimde 5 . aya kadar çıkardım
bunda nasıl olacak bakalım

Kızlar değerim 1800 çıktı bugün, doktor vajinal bakmadı gittiğim özel hastane vajinal bakmıyormuş bi olay yaşanmış sanırım ve karar almışlar bakmıyorlarmış, 5000 üzerinde görünür kese dedi, haftaya pzt ye düşünüyorum ikinci randevuyu

gözün aydın canım sağlıkla ilerliyor ozaman maşallahh

Gözün aydın canım insallah haftaya görürsün Benim ilk hamileliğimde de hic alttan bakmamışlardı canım bence kendilerince mantıklı

kızlar mide bulantısı başlayan oldumu
Benimmm. ilk hamileliğimde hic mide bulantısı yorğunluk hissetmemiştim bunda acayıp mide bulantısı var, ayy bide oğlumun agzı bile kokuyor gibi geliyor cok yaklasınca caktırmadan uzaklasıyorum ama nasıl üzülüyorum anlatamam acayıp vicdan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…