2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Rabbimin hikmeti iste masallah gozunuz aydin son adet tarihini baz aliyorlar hafta icin ilk başlarda.

Benim sat 1 aralık canım o yuzden endişeleniyorum
Üzülme hayırlısı neyse o oluyor, sağlıksız bir embriyo ise en hayırlısı hiç devam etmemesi sonuçta hamile kalabiliyorsun bu çok önemli Sabretmekten başka çare yok bekleyip görmek lazım hayırlısı olur umarım.

İnşallah hayirliisyla saglikla kucaginiza alirsiniz

Değerli eylül anneleri herkese iyi akşamlar dilerim
Eylül anneleri ile ilgili çok fazla konu açıldığı için en son birleştirildi vs. karışıklıklar oldu şu anda konu sahibi olarak herkesin bilgilerini isteyeceğim, bi listemiz var yavru kartal arkadaşımız oluşturmuştu bana ekran attı, onu buraya geçireceğim aynı zamanda olmayan arkadaşlarımda beni etiketleyerek bu bilgilerini söylerse hemen ekleyeceğim

B BUSR4 muhtemel dogum tarihi 12 eylül 59 kg 2. Hamilelik

Etiketleme nasıl yapılıyor bilmiyorum ama 6 eylül 53kg ilk bebek.

Merhaba, bende Eylül annesiyim son adet tarihim 6 Aralık Doğum tarihi 14 Eylül olarak görüyor. 15 aylık bi bebeğim var kızım, bu bize sürpriz oldu. 2. Çocuğumu 4 yıl sonra istiyordum. Hala şaşkınım ve birazda üzgün. Birazda karamsar bu arada çalışıyorum. 26 yaşındayım, 2. Bebek benide listeye ekler misiniz 66 kiloyum

Bende de yumurtlamadan sonra başlayan bel ağrısı ve zaman zaman adet olacak gibi bir karn agrım var ama bakalım nasip yerleşme kanaman oldu mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…