• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doktorların ne kadar değişik kararları var Zeusunkızı başlamış kullanmaya theparadise 10. Hafta da banada kalp atışını duyunca dedi hayırlısı bakalım inşaallah sağ sağlim alalımda kucaklarımıza Mihmandar teşekkür ederim bacım çok saol

Ya bu konu benimde kafami karıştırdı ama soylebisey var ignenin de herhangi bir zararı yok bebeğe bize olan tek zararida delik-deşik olmamız. Ben o yüzden dr.a itiraz etmedim. Doğru olanı bizden daha iyi biliyorlardır eminim. Inşallah hayırlısı olur bizim icin

Doktorların ne kadar değişik kararları var Zeusunkızı başlamış kullanmaya theparadise 10. Hafta da banada kalp atışını duyunca dedi hayırlısı bakalım inşaallah sağ sağlim alalımda kucaklarımıza Mihmandar teşekkür ederim bacım çok saol
Bana doktor gebeliği öğrenir öğrenmez dedi ark a da aynısını demiş iki gebeliğinde de bu şekilde kullanmış cnm bilginiz olsun

Kızlar heterozi
Kıyamam canım ya 31 yaşındayım hiç bebeğim yok. 29 yaşında evlendim önce istemedim sonra bi anda olsun artık dedim. 1 sene içinde hepsi dr kontrolünde 1 kalp durması 2 kimyasal geçirdim. Hiç bi dr genetik test istemedi faktör 2 heterozigot çıktı basında yaptırsalarşu testleri onca acı yasatmasalar keşke. Rabbim büyük vakti zamanı vardır diyorum şimdi inşallah bu sefer olacak diyorum bende. Olumlu düşünelim olumlu olsun 🙏🙏🙏
iğneye başlayın mutlaka canım ark ımda heterozigot 2 kaybı vardı onunda Dr iğne başlattı hemen geç olmasın

olmaz olurmu zararı kanımızı tamamen sulandırıyor zararı yok deyip geçmeyin benim en son gebelikte hemen başladık beta hcg yükseldiği an boş gebelik çıktı ona ne demeli herkes kendi doktorunun dediğini dinlemeli bence ben boşuna 80 iğne kullandım o yüzden kalp atışını duyunca başlayalım dedi bence bana da gayet mantıklı geldi ☺️

Kızlar ya ben bu hafta çok fena salgına yakalandım burnum 3 gündür su gibi akıyor artık silmekten burnum tahriş oldu
Üst dudağımın çizgisi de tahriş oldu yara bere içinde
Burnum ve dudağım şiş resmen
Gün içinde ekstra olarak gece çoğalan kuru boğaz acıtan ve kaşındıran lanet öksürük krizi yaşıyorum
Balgam çıkartıcam zannedip koşuyorum lavaboya ama yok beyaz köpük
Artık öksürmekten midem bulanıp kusuyorum geceleri
İlaç kullanamıyorum malum hamileyim diye sizce ne yapmalıyım ne iyi gelir
Benim gibi salgına yakalanan var mı
Aman kızlar dikkat edin geldi mi gitmiyor

Kızlar ya ben bu hafta çok fena salgına yakalandım burnum 3 gündür su gibi akıyor artık silmekten burnum tahriş oldu
Gün içinde ekstra olarak gece çoğalan kuru boğaz acıtan ve kaşındıran lanet öksürük krizi yaşıyorum
☝️ ben varım.
2 günden beri oksuruk ve atesle ugrasiyorum. Ancak bugün ateş normale döndü ama öksürük feci bir halde, astım da var, boğazım tahriş oldu ciğerlerim sokuluyor sanki, bebeğime bisey olucak diye ödüm kopuyor, dikkat etmek lazım ben etmedim, çok geçmiş olsun size de, bana dr minoset verdi, 4e kırıp azar azar içtim, allah bu mevsimde hamile kalanlara bol şifa versin, çok zormus gerçekten:(

Ben de hastaydım geçen hafta ama balgam ve öksürük olmadı. Bir de ateş olursa hemen doktora gidin diyorlar.
Doktorum daha önce parol içebilirsin dediği için bir parol içmiştim kendimi en kötü hissettiğim akşam. Siz de balgam ve öksürük de varmış ve 3-4 günü geçtiyse bence doktora bir gidin. Normalde olsa doktorluk bir durum yok belki ama hamile olduğunuz için gitmeniz de fayda var kulak burn boğaza.

merhaba yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldiniz sağlıcakla kucagimiza aldığımız günler nasip olur inşallah sayfa coktu hepsini okuyamadım yerimden kalkamadım bugün hiç başım çok dönüyor ya progestan yapıyor biliyorum ama daha öncede kullandım hiç böyle yapmamıştı kafamı kaldıramıyorum 😔

Ben de hastaydım geçen hafta ama balgam ve öksürük olmadı. Bir de ateş olursa hemen doktora gidin diyorlar.
Doktorum daha önce parol içebilirsin dediği için bir parol içmiştim kendimi en kötü hissettiğim akşam. Siz de balgam ve öksürük de varmış ve 3-4 günü geçtiyse bence doktora bir gidin. Normalde olsa doktorluk bir durum yok belki ama hamile olduğunuz için gitmeniz de fayda var kulak burn boğaza.
Balgam yok canım kuru öksürük var sadece
Beta değerimi öğrenmek için sağlık ocağına gittim Dr yoktu hemşiresi baktı verdi sonucumu ona söyledim Dr olsaydı bu şikayetlerimide dile getirecektim diye
Hemşire Dr olsa bile bi ilaç veremezdi hamilelikten ötürü doğal yollar ile atlatmaya çalış dedi

☝️ ben varım.
2 günden beri oksuruk ve atesle ugrasiyorum. Ancak bugün ateş normale döndü ama öksürük feci bir halde, astım da var, boğazım tahriş oldu ciğerlerim sokuluyor sanki, bebeğime bisey olucak diye ödüm kopuyor, dikkat etmek lazım ben etmedim, çok geçmiş olsun size de, bana dr minoset verdi, 4e kırıp azar azar içtim, allah bu mevsimde hamile kalanlara bol şifa versin, çok zormus gerçekten:(
Rabbim şifa versin inşallah
Bu mevsimde hamile kalıp bu salgına yakalanmak var bir de yaz sıcaklarını karnı burnumuzda geçirmek var bilmiyorım nasıl olacak

Teşekkür ederim kızlar ilişkiden sonra oldu doktor ben içeride bir kanama alanı görmüyorum dedi ama tedbir amaçlı progestan verdi peçeteye silince geliyor canım beraber olmak yok Perşembe bir daha bakalım büyümüş dedi ama bebişi görmedik daha yolk var dedi
Ohh iyii bari canmm bununla geçmş olsnn perşmbee bebşide görürsün inşlhhh🙏🙏😍😍

Back