2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben yarın doktora gideceğim de tecrübesizim bilen cevap verebilirse sevinirim. Doktor alttan mı muayene etmeli yoksa göbekten ultrasonla mı?

Benimde 3 kaybim var canım. Allah bebislerimizi korusun inşallah bu sefer kucagimiza almak nasip olur
Ah cancağzım benim benimde 2013 doğumlu bir kızım ondan sonra 3 tane 7 haftalık kaybım 1 boş gebeliğim var bu 6. Gebeliğim bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler... Bu sefer olacak inanıyorum

Yok malesef 2 aylikmis ameliyat olurken hamileymisim ve gecen hafta cuma gunu bebegim alindi kalbi durdugu icin
Ahh kıyamam çok üzüldüm Çok geçmiş olsun Herşeyde vardır bir hayır. Nasip böyleymiş. Dilerim Rabbim en kısa zamanda size sağlıkla mutlulukla neşeyle bir evlât verir Üzülmeyin nolur

aysecim bu ilk muayene miydi benim de seninle aynı günüm, ilk muayenem yarın sende kalp atışı duyuldu mu?
Yok Kuzum benim 3. Muayene ilk muayene 3 ocaktaydı gözükmedi birşey kanda beta hcg 232 çıktı bu Pazartesi bir daha çağırdı beta hcg 909 olmuş keseyi gördü haftaya perşembe gel dediydi bugün kanama için gittim kuzum haftaya perşembe yine gideceğim ama yarın senden de güzel haberler bekliyorum kuzum benim ki riskli gebeliğe girdiği için sık takip kuzum

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım belirtilerin ne idi paylaşırmısınız
Amin cnm hepimiz inşallah Hicbir belirti yoktu çünkü adetim gecikmemişti. Testi yaptırdığım gün yada 1 gün öncesi regl günümdü. Daha önce hastalanmadan 1-2 gün öncesinde wc den sonra tuvalet kağıdını alt tarafa hafif bastirdigimda pembemsi bir kan olurdu. Busefer yoktu. Birde zaten bebek istiyorduk ve bekliyorduk eşimle. Adet günümün gecikmesini bekleyemeden kan testi yaptırdım 31,4 cıktı sonuç. 3+2 günlük hamileydim

Ah cancağzım benim benimde 2013 doğumlu bir kızım ondan sonra 3 tane 7 haftalık kaybım 1 boş gebeliğim var bu 6. Gebeliğim bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler... Bu sefer olacak inanıyorum

Kıyamam canım ya 31 yaşındayım hiç bebeğim yok. 29 yaşında evlendim önce istemedim sonra bi anda olsun artık dedim. 1 sene içinde hepsi dr kontrolünde 1 kalp durması 2 kimyasal geçirdim. Hiç bi dr genetik test istemedi faktör 2 heterozigot çıktı basında yaptırsalarşu testleri onca acı yasatmasalar keşke. Rabbim büyük vakti zamanı vardır diyorum şimdi inşallah bu sefer olacak diyorum bende. Olumlu düşünelim olumlu olsun

Allah bebişlerimizi korusun, sen dinlen güzelce; ben de keseyi görürüm yarın inşallah.

Geçmiş olsun, umarım progestan olabilecek her şeyi önler, bende düşük riski olmamasına rağmen dr duphaston verdi sabah akşam alıyorum, riski en aza indirmek için dedi. Güzelce dinlen, kendini yorma, inşallah bir sıkıntı çıkmaz bir daha

Evet canım folik asit ve coraspinkullanıyorum ayrıca ignede kullanıcam 10. Hafta gibi başlıcaz sanirim
Aynen canım bende coraspirin kullanıyorum igne keseden sonra başladım 32 de koraspini kesicem dedi doğuma kadar iğneye devam edicez dedi
Doktorların ne kadar değişik kararları var Zeusunkızı başlamış kullanmaya theparadise 10. Hafta da banada kalp atışını duyunca dedi hayırlısı bakalım inşaallah sağ sağlim alalımda kucaklarımıza Mihmandar teşekkür ederim bacım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…