- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Ah cancağzım benim benimde 2013 doğumlu bir kızım ondan sonra 3 tane 7 haftalık kaybım 1 boş gebeliğim var bu 6. Gebeliğim bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler... Bu sefer olacak inanıyorumBenimde 3 kaybim var canım. Allah bebislerimizi korusun inşallah bu sefer kucagimiza almak nasip olur
aysecim bu ilk muayene miydi benim de seninle aynı günüm, ilk muayenem yarın sende kalp atışı duyuldu mu?Pazartesi gittiğimde 4+0 dı bugün gittiğimde 4+6 dedi nasıl oluyor anlamadım gün gün ilerlemiyormu
Ahh kıyamam çok üzüldümYok malesef 2 aylikmis ameliyat olurken hamileymisim ve gecen hafta cuma gunu bebegim alindi kalbi durdugu icin
Yok Kuzum benim 3. Muayene ilk muayene 3 ocaktaydı gözükmedi birşey kanda beta hcg 232 çıktı bu Pazartesi bir daha çağırdı beta hcg 909 olmuş keseyi gördü haftaya perşembe gel dediydi bugün kanama için gittim kuzum haftaya perşembe yine gideceğim ama yarın senden de güzel haberler bekliyorum kuzum benim ki riskli gebeliğe girdiği için sık takip kuzumaysecim bu ilk muayene miydi benim de seninle aynı günüm, ilk muayenem yarın sende kalp atışı duyuldu mu?
Amin cnm hepimiz inşallahRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımbelirtilerin ne idi paylaşırmısınız
Ah cancağzım benim benimde 2013 doğumlu bir kızım ondan sonra 3 tane 7 haftalık kaybım 1 boş gebeliğim var bu 6. Gebeliğim bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler... Bu sefer olacak inanıyorum
Allah bebişlerimizi korusun, sen dinlen güzelce; ben de keseyi görürüm yarın inşallah.Yok Kuzum benim 3. Muayene ilk muayene 3 ocaktaydı gözükmedi birşey kanda beta hcg 232 çıktı bu Pazartesi bir daha çağırdı beta hcg 909 olmuş keseyi gördü haftaya perşembe gel dediydi bugün kanama için gittim kuzum haftaya perşembe yine gideceğim ama yarın senden de güzel haberler bekliyorum kuzum benim ki riskli gebeliğe girdiği için sık takip kuzum
Inşallah canım inşallahBenimde 3 kaybim var canım. Allah bebislerimizi korusun inşallah bu sefer kucagimiza almak nasip olur
Inşallah canım inşallahkayıpların sebebi varmı peki
Bendede kan pıhtılaşması eğilimi var 1 boş gebelik 2 tane çok erken düşük ve 4. 18 haftalık erken doğum oldu inşallah bu sefer kucaklarimiza alabilirizEvet son hamilelikten sonra farktor2 de heterozigot çıktı. Geri kalan her sey temiz allaha şükür.
Bendede kan pıhtılaşması eğilimi var 1 boş gebelik 2 tane çok erken düşük ve 4. 18 haftalık erken doğum oldu inşallah bu sefer kucaklarimiza alabiliriz
Evet canım folik asit ve coraspinkullanıyorum ayrıca ignede kullanıcam 10. Hafta gibi başlıcaz sanirimDr. Her hangi bi önlem. Aldımı peki ? Coraspirin igne vs. ?
Bebek mi kese mi 8 mm cnm?ultrason kagidimi dr unuttum deli gibi oldum heyecandan. Sadece bebek 8mm
Bebek Sanırım ya ben heyecandan pek bisey hatırlamıyorum. Usg kagidimi hastanede unuttum bakamıyorum da haftaya net bakıcam inşallah.Bebek mi kese mi 8 mm cnm?
Hadi inşallah biz de görebilirizBebek Sanırım ya ben heyecandan pek bisey hatırlamıyorum. Usg kagidimi hastanede unuttum bakamıyorum da haftaya net bakıcam inşallah.
Evet canım folik asit ve coraspinkullanıyorum ayrıca ignede kullanıcam 10. Hafta gibi başlıcaz sanirim
Inşallah canım yaHadi inşallah biz de görebiliriz
Geçmiş olsun, umarım progestan olabilecek her şeyi önler, bende düşük riski olmamasına rağmen dr duphaston verdi sabah akşam alıyorum, riski en aza indirmek için dedi. Güzelce dinlen, kendini yorma, inşallah bir sıkıntı çıkmaz bir dahaTeşekkür ederim kızlar ilişkiden sonra oldu doktor ben içeride bir kanama alanı görmüyorum dedi ama tedbir amaçlı progestan verdi peçeteye silince geliyor canım beraber olmak yok Perşembe bir daha bakalım büyümüş dedi ama bebişi görmedik daha yolk var dedi
Evet canım folik asit ve coraspinkullanıyorum ayrıca ignede kullanıcam 10. Hafta gibi başlıcaz sanirim
Aynen canım bende coraspirin kullanıyorum igne keseden sonra başladım 32 de koraspini kesicem dedi doğuma kadar iğneye devam edicez dedi
Doktorların ne kadar değişik kararları var Zeusunkızı başlamış kullanmaya theparadise 10. Hafta da banada kalp atışını duyunca dedi hayırlısı bakalım inşaallah sağ sağlim alalımda kucaklarımıza Mihmandar teşekkür ederim bacım çok saolGeçmiş olsun, umarım progestan olabilecek her şeyi önler, bende düşük riski olmamasına rağmen dr duphaston verdi sabah akşam alıyorum, riski en aza indirmek için dedi. Güzelce dinlen, kendini yorma, inşallah bir sıkıntı çıkmaz bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?