- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Maşallah, darısı bizeEvet bende alttan oldum hem bebeği hem kesti gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah, darısı bizeEvet bende alttan oldum hem bebeği hem kesti gördüm
ohh miss canımm keseyi mi kalp atışını mı kendisini mii, ay çok heyecanlı
Maşallah, darısı bize
maşallah canımm çok şükür darısı bize olsunYok keseyi gördüm içinde de bebek olduğunu söyledi alttan muaneye yaptırdım tam olarak 5+5 şuan ❤
Insalhh canım inşallah
maşallah canımm çok şükür darısı bize olsun
pazartesi günü gideceğim bende
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah olsun birlikte büyürler çok güzel anlaşırlar bence☺
Merhaba arkadaşlar 4 ocak 28.01 di değerim 9 ocak 275.47 olmuş sizce nasil | ||||
Maşaallah sübhanallah ay çok sevindim kuzum alttan mı muayene etti kaç hafta kaç günlük dedi tam olarak ay çok mutlu oldumKızlar 3 te randevum vardı hem bebeği hem kalp atışını duyduk şükürler olsun darısı size inşallah. Sağlıkla gelsin bebişler..
Üstten muayne etti canım. Tam 5+5 benim hesabim ultrason hesabida5+6 cıktı. Minicikti ya. Nasıl sevindim anlatamamMaşaallah sübhanallah ay çok sevindim kuzum alttan mı muayene etti kaç hafta kaç günlük dedi tam olarak ay çok mutlu oldum
Hadi gözünaydın, biz de atışını duyarız inşallah, benim de randevum haftaya persembeKızlar 3 te randevum vardı hem bebeği hem kalp atışını duyduk şükürler olsun darısı size inşallah. Sağlıkla gelsin bebişler..
Inşallah en kısa zamanda görmekte duymakta nasip olsun canım. Sağlıkla gelsinlerHadi gözünaydın, biz de atışını duyarız inşallah, benim de randevum haftaya persembe
Hoş geldin , sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :)Kizlaaar merhaba ben de aranıza yeni katıldım bugün kan sonuclarimi aldım beta değeri 408 ve ben de hamileyim çok şükür ☺
Amin amin hepimizinHoş geldin , sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :)
maşallah darısı bize..bende de kese görüldü ama bebeğe dair bişi yok ne zaman belli olur acabaKızlar 3 te randevum vardı hem bebeği hem kalp atışını duyduk şükürler olsun darısı size inşallah. Sağlıkla gelsin bebişler..
Kızlar 3 te randevum vardı hem bebeği hem kalp atışını duyduk şükürler olsun darısı size inşallah. Sağlıkla gelsin bebişler..
[/QUOTE
gözün aydın canım kese boyutun kaçtı canım acaba
Herkeste farklı oluyor dr. Uyardı goremeyebiliriz 1 hafta daha bekleriz diye tam 5+5 te gördüm rabbim lisenin kucağını boş bırakmasın inşallah.maşallah darısı bize..bende de kese görüldü ama bebeğe dair bişi yok ne zaman belli olur acaba
ay ne güzel yaaa bende haftaya cumartesi gideceğim kesin olsun diye demekki beni 15 gün sonraya attı tam beşinci haftada keseyi görmüştüm ama bebek falan yoktu tabiiHerkeste farklı oluyor dr. Uyardı goremeyebiliriz 1 hafta daha bekleriz diye tam 5+5 te gördüm rabbim lisenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Ultrason kagidimi hastanede unuttum heyacandan sadece 8mm bebek onu hatırlıyorum
4+5 te bende gittiğimde bebek yoktu kese yoktu dr bakmadan görünmeyebilir haberin olsun dedi. Ama allaha şükür inşallah hepimizin kucagimiza alacağı kuzucuklari olsun. Sağlıkla gelsinler.ay ne güzel yaaa bende haftaya cumartesi gideceğim kesin olsun diye demekki beni 15 gün sonraya attı tam beşinci haftada keseyi görmüştüm ama bebek falan yoktu tabii