• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşaallah sübhanallah ay çok sevindim kuzum alttan mı muayene etti kaç hafta kaç günlük dedi tam olarak ay çok mutlu oldum
Üstten muayne etti canım. Tam 5+5 benim hesabim ultrason hesabida5+6 cıktı. Minicikti ya. Nasıl sevindim anlatamam

maşallah darısı bize..bende de kese görüldü ama bebeğe dair bişi yok ne zaman belli olur acaba
Herkeste farklı oluyor dr. Uyardı goremeyebiliriz 1 hafta daha bekleriz diye tam 5+5 te gördüm rabbim lisenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Ultrason kagidimi hastanede unuttum heyacandan :eek: sadece 8mm bebek onu hatırlıyorum

Herkeste farklı oluyor dr. Uyardı goremeyebiliriz 1 hafta daha bekleriz diye tam 5+5 te gördüm rabbim lisenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Ultrason kagidimi hastanede unuttum heyacandan :eek: sadece 8mm bebek onu hatırlıyorum
ay ne güzel yaaa bende haftaya cumartesi gideceğim kesin olsun diye demekki beni 15 gün sonraya attı tam beşinci haftada keseyi görmüştüm ama bebek falan yoktu tabii

ay ne güzel yaaa bende haftaya cumartesi gideceğim kesin olsun diye demekki beni 15 gün sonraya attı tam beşinci haftada keseyi görmüştüm ama bebek falan yoktu tabii
4+5 te bende gittiğimde bebek yoktu kese yoktu dr bakmadan görünmeyebilir haberin olsun dedi. Ama allaha şükür inşallah hepimizin kucagimiza alacağı kuzucuklari olsun. Sağlıkla gelsinler.

Back