- 13 Mayıs 2019
- 308
- 423
- 18
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Doktorların ne kadar değişik kararları var Zeusunkızı başlamış kullanmaya theparadise 10. Hafta da banada kalp atışını duyunca dedi hayırlısı bakalım inşaallah sağ sağlim alalımda kucaklarımıza Mihmandar teşekkür ederim bacım çok saol
Bana doktor gebeliği öğrenir öğrenmez dedi ark a da aynısını demiş iki gebeliğinde de bu şekilde kullanmış cnm bilginiz olsunDoktorların ne kadar değişik kararları var Zeusunkızı başlamış kullanmaya theparadise 10. Hafta da banada kalp atışını duyunca dedi hayırlısı bakalım inşaallah sağ sağlim alalımda kucaklarımıza Mihmandar teşekkür ederim bacım çok saol
iğneye başlayın mutlaka canım ark ımda heterozigot 2 kaybı vardı onunda Dr iğne başlattı hemen geç olmasınKıyamam canım ya 31 yaşındayım hiç bebeğim yok. 29 yaşında evlendim önce istemedim sonra bi anda olsun artık dedim. 1 sene içinde hepsi dr kontrolünde 1 kalp durması 2 kimyasal geçirdim. Hiç bi dr genetik test istemedi faktör 2 heterozigot çıktı basında yaptırsalarşu testleri onca acı yasatmasalar keşke. Rabbim büyük vakti zamanı vardır diyorum şimdi inşallah bu sefer olacak diyorum bende. Olumlu düşünelim olumlu olsun
Ben igne kullanıyorum şu an keseyi görür görmez başladım igneyeKızlar heterozi
iğneye başlayın mutlaka canım ark ımda heterozigot 2 kaybı vardı onunda Dr iğne başlattı hemen geç olmasın
Tmm cnm bnde 2 kaybım var sıkı takipteyim homozigotum coraspin alıyorum doktorun çok iyi kese bile demedi gebeliği öğrenir öğrenmez iğne dedi ondan geç olmasın diye uyarıyorumBen igne kullanıyorum şu an keseyi görür görmez başladım igneye
Evet bende başladım canim inşallah biran önce kucagimiza alırızTmm cnm bnde 2 kaybım var sıkı takipteyim homozigotum coraspin alıyorum doktorun çok iyi kese bile demedi gebeliği öğrenir öğrenmez iğne dedi ondan geç olmasın diye uyarıyorum
5 Ekim gözüküyor canım ama bu çok tahmini erken gelip seni Eylül annesi de yapabilirKizlar benim sat 30 Aralik simdi ben hamileysem eylul annesi mi oluyorum
Kızlar ya ben bu hafta çok fena salgına yakalandım burnum 3 gündür su gibi akıyor artık silmekten burnum tahriş oldu
Üst dudağımın çizgisi de tahriş oldu yara bere içinde
Burnum ve dudağım şiş resmen
Gün içinde ekstra olarak gece çoğalan kuru boğaz acıtan ve kaşındıran lanet öksürük krizi yaşıyorum
Balgam çıkartıcam zannedip koşuyorum lavaboya ama yok beyaz köpük
Artık öksürmekten midem bulanıp kusuyorum geceleri
İlaç kullanamıyorum malum hamileyim diye sizce ne yapmalıyım ne iyi gelir
Benim gibi salgına yakalanan var mı
Aman kızlar dikkat edin geldi mi gitmiyor
Anladim cnm bnm ama daha henuz belli degil bat a cok var5 Ekim gözüküyor canım ama bu çok tahmini erken gelip seni Eylül annesi de yapabilir
Hayırlı olsun bu arada
Ben de hastaydım geçen hafta ama balgam ve öksürük olmadı. Bir de ateş olursa hemen doktora gidin diyorlar.Kızlar ya ben bu hafta çok fena salgına yakalandım burnum 3 gündür su gibi akıyor artık silmekten burnum tahriş oldu
Üst dudağımın çizgisi de tahriş oldu yara bere içinde
Burnum ve dudağım şiş resmen
Gün içinde ekstra olarak gece çoğalan kuru boğaz acıtan ve kaşındıran lanet öksürük krizi yaşıyorum
Balgam çıkartıcam zannedip koşuyorum lavaboya ama yok beyaz köpük
Artık öksürmekten midem bulanıp kusuyorum geceleri
İlaç kullanamıyorum malum hamileyim diye sizce ne yapmalıyım ne iyi gelir
Benim gibi salgına yakalanan var mı
Aman kızlar dikkat edin geldi mi gitmiyor
Balgam yok canım kuru öksürük var sadeceBen de hastaydım geçen hafta ama balgam ve öksürük olmadı. Bir de ateş olursa hemen doktora gidin diyorlar.
Doktorum daha önce parol içebilirsin dediği için bir parol içmiştim kendimi en kötü hissettiğim akşam. Siz de balgam ve öksürük de varmış ve 3-4 günü geçtiyse bence doktora bir gidin. Normalde olsa doktorluk bir durum yok belki ama hamile olduğunuz için gitmeniz de fayda var kulak burn boğaza.
Rabbim şifa versin inşallahben varım.
2 günden beri oksuruk ve atesle ugrasiyorum. Ancak bugün ateş normale döndü ama öksürük feci bir halde, astım da var, boğazım tahriş oldu ciğerlerim sokuluyor sanki, bebeğime bisey olucak diye ödüm kopuyor, dikkat etmek lazım ben etmedim, çok geçmiş olsun size de, bana dr minoset verdi, 4e kırıp azar azar içtim, allah bu mevsimde hamile kalanlara bol şifa versin, çok zormus gerçekten
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar herkese selam bende inşallah bir eylül annesi adayıyım daha önce 4 tane kaybim var umarım bu sefer kucağıma alabilirim
Amin teşekkür ederimHoşgeldin ☺ Sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına al insallah ☺
Ohh iyii bari canmm bununla geçmş olsnn perşmbee bebşide görürsün inşlhhhTeşekkür ederim kızlar ilişkiden sonra oldu doktor ben içeride bir kanama alanı görmüyorum dedi ama tedbir amaçlı progestan verdi peçeteye silince geliyor canım beraber olmak yok Perşembe bir daha bakalım büyümüş dedi ama bebişi görmedik daha yolk var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?