2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimde bugün tam 4 hafta, Perşembe günü 4+5 olacak. Bakalım bizde keseyi görebilecek miyiz? Biraz kasıklarımda sancılar oluyor ama normalmiş. Birde inanılmaz iştahım açık sizin de öylemi?

4 haftalik tm regli dönemine geliyor O zaman adet sancısı gibi sancim coktu. Sonr bir anda kesildi çok nadir 2. 3 günde bir adet sanısına benzer snci oluyor ama anlik geçiyor. Evet iştahım çok açıldı. Yemek yerken ben ben değilim.

Benim bugun bulantim var devam eder mi bilmiyorum ama beni cok bunaltti bugun

Benimde bugün tam 4 hafta, Perşembe günü 4+5 olacak. Bakalım bizde keseyi görebilecek miyiz? Biraz kasıklarımda sancılar oluyor ama normalmiş. Birde inanılmaz iştahım açık sizin de öylemi?
Valla benim kapalı aksam yemek bile yiyemedim az az sık sık yemeye çalışıyorum

Kızlar herkese selam bende inşallah bir eylül annesi adayıyım daha önce 4 tane kaybim var umarım bu sefer kucağıma alabilirim

Benimde 3 kaybim var canım. Allah bebislerimizi korusun inşallah bu sefer kucagimiza almak nasip olur

O mesajı daha doğrusu reklamı ben de yazmışım
iki konu birleştiği ıcın oyle olmus canım, konu sahibi sen oldugun ıcın ilk mesajda duzenleme yapabilirsin.
ben bir tablo yapmıştım,(mesaj yazarken üstte kare kutulardan ekleyebiliyorsun) bence takip için tablo yapmak faydalı sen de yapabilirsin ve isteyenleri oraya eklersin canım.
isim, tahmini dogum tarihi, başlangıç kilosu, kaçıncı çocuk ve cinsiyet diye başlıklar açabilirsin.

geçmiş olsun canım çok değildir inşallah kanaman
Çok geçmiş olsun canım... her hangi bisey soyledi mi peki ?
Teşekkür ederim kızlar ilişkiden sonra oldu doktor ben içeride bir kanama alanı görmüyorum dedi ama tedbir amaçlı progestan verdi peçeteye silince geliyor canım beraber olmak yok Perşembe bir daha bakalım büyümüş dedi ama bebişi görmedik daha yolk var dedi

Eklentiler

• F1677824-FA72-4A4C-96A5-5CE753B18255.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 45
Allaha şükür canimm yolksac varsa bebiş yoldadır inşallah kötü bi durum olmadığına çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…