2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Slm cnm sizede masallah ❤
Herkesten boyle guzel haberler alalim inşallah

Ne kadar guzel Rabbimin hediyesi ama tabi beklenmedik bi anda alinca haberi sok olur insan tabi

Teşekkür ederim.
3 günde bir olduk 1 aydır
bu günden sonra haftada 1 pruloton dedi dr hn.
kan sulandırıcı enox hergün devam
O kan sulandırıcı igneler göbeğimi mosmor yapiyo seninde yapiyo mu cnm ya..
Ama sanki hindistan cevizi yagi iyi geldi morluklari aliyo nokta kadar oluyo artik..
3 aksamdır yatarken yağdan sürüyorum önceki kadar morarmiyo seviniyorum
Eğer oyle bi sıkıntınız varsa tavsiye ederim..

Gozunaydin canim cok sevindim

korku filmi gibi karnım sorma. iyi dedin bak. ilk fırsatta tedarik etmeye çalışayım.tşk

Ben Sadi KOnuk'a gittim hep. Merkezi randevu sisteminden randevu alıp gidiyorum, kimliğinle kayıt oluyorsun kayıt bankosunda. Barkod veriyorlar. Dr. kapısındaki ekranda ismin çıkınca giriyorsun bazen barkodları önceden de alabiliyor hemşire. Gebe 2 ve gebe3 de muayene oldum. Gebe3'deki ultrason bana daha iyi gibi geldi. Hiç kalabalık olmadı benim gidişlerim de. erken gittiğim halde yarım saatte kan, idrar verme işlerim dahil bitiyor. Başka sorun varsa sorabilirsin.

Nasil ya cok uzuldum
malesef canım. İlk kontrolüm 5 haftalıkkendi daha birşey görünmemişti sadece kese vardı 6. Haftadada aynı şekildi. 7. Haftada yolk kesesi göründü. Bugün 9+3 tü kalp atışı ve bebeği görmeyi beklerken bebek var çok küçük kalmış kalp atışı yok. Yolk kesesi ve kese büyük bir şekilde net görünüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…