2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bende gıttım cınsıyete kız dedı:)
Ayy ne güzel sağlıcakla gelsin inşallah
Ne güzel ya ikiz demek Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Oo iyi kalp atışını duymuşsunuz ne güzel
Canım sırf ikili testte bakılacaksa farketmiyor ama kanda başka seye bakacaksa mesela bende karaciğer enzimine tekrar bakacak aç gel dedi
Tamam canım sağ olasın
Ben varım her şeye ağlayasım geliyor. Gözyaşım sürekli hali hazırda bekliyor resmen. Eşim alıştı artık bu duruma
Doktorum özellikle 2li teste giderken çikolata yememi meyve suyu içmemi istedi.
AA ben de öyle yapayım o zaman

Kızlar benim kafa sürekli yemeklerde. Aklıma düşeni canım istiyor. Salçalı yemekler hariç. Kızıma hamileyken uyumaktan canım bişey isteyememiş sanırım. Bugün aklıma ciğer şiş geldi karpuz geldi aklımdan kovmaya çalışıyorum resmen. Bu arada kara bir çocuğum olacak sanırım. Eskiler öyle der. Çoksiyah zeytin yiyorum

Ben hep uyuyorum simdi cok istahimda yok iyi senin ne guzel var ye yiyebiliyoken canim

Allahim sabir versin. Senin icin dua edecegim arkadasim.

Kızlar merhaba. Bir saat önce şiddetli bel ağrısı ile doktoruma koştum hemen ultrasona soktu. Bebekte cok şükür sorun yoktu. Bel ağrısı sandığım şeyde böbrek ağrısıymış. Enfeksiyon yahut taş olabilirmiş doktorumun tahminine göre. Kan idrar verdim yarın da görüntü vereceğim. Ne alaka şimdi ya. Bütün hastalıklar hamileliğimi beklemiş sanırım.

Aman yiyorken ye keyiflice canım ben günde bir ögün yesem göbek atıyorum ki normalde aşırı istahlı biriyimdir

Ayy insallah taş değildir cok zorlar canım yins de cok sükür bebekte sorun yokmuş

Gecmis olsun cnm

Ben kan sulandırıcı iğneyi daha öncede kullanmıştım morarmıştı göbeğim bu defa doktorum verdiğinde kendisine morardığını söyledim bana iğneyi vururken dik olarak tut yani egimli tutma dedi bende öyle yapıyorum morarma olmadı

Canm ya aynı benimde böyle olmuştu ağustosta.yolk kesesinde görmüştük.bebek yoktu. Geç döllenme diyerek beklenildi.kalp atisida yoktu. .sonra lekem geldi kanama derken düşük yaptım. Vardır bir hayır. Üzme kendini .

Cok geçmiş olsun canm. Atlatırsın insallah

Merhaba arkadaslar.Hamileligimi bugun ogrendim.20 aylik bi oglum var.Simdilik cocuk dusunmuyordum.Ama Rabbim nasip etti.Hayirlisi olsun.Aslinda birazda morelim bozuk
Bnide eklermisinz? SAT 7 Ocak baslangic kilosu 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…