- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.981
Ayy ne güzel sağlıcakla gelsin inşallahKızlar bende gıttım cınsıyete kız dedı:)
Ne güzel ya ikiz demekMerhaba arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı, hem cinsiyet öğrenip, hem de down sendromu için kan testi verecektim. Benimki tüp bebekti, 13 aylık kızım olduğu için tek embriyo transfer edilmişti. Doktor hem alttan hem karından uzun uzun ultrasonla baktı ve tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu söyledi, eşimde ben de şok olduk duyunca. 8 haftalıkken gitmiştik o zaman anlayamamış demekle.Cinsiyet de öğrenemedik, çok iç içeler. Hayırlısı olur inşallah, bi yandan korkuyorum bi yandan mutluyum.
Oo iyi kalp atışını duymuşsunuz ne güzelBugün 8+6 olduk. kalp atışımızı dinledik ve yüzümüz güleç işe geri döndük.kan sulandırıcılar, düşük önleyici iğne,vitamin ve diğer ilaçlara devam. Artık kalan kontrollerimi Bakırköy Sadi konukta yapmaya başlayacağım nasipse. Nerede ve hasta kayıt vs ilerleyişini hiç bilmiyorum. Daha evvel giden ve hastane işleyişine aşina olan arkadaşım varsa bilgisini rica ediyorum. selamlar herkese
Tamam canım sağ olasınCanım sırf ikili testte bakılacaksa farketmiyor ama kanda başka seye bakacaksa mesela bende karaciğer enzimine tekrar bakacak aç gel dedi
Ben varımyaa kızlar ben aşırı duygsallaştım benim kadar olan var mı aramızda acaba? zaten sulugöz bi insanım ama abarttım iyice, filmlerde herseye ağlamaya başladım için için çok hissediyorum verdikleri duyguları...hele bir filmdeki bisahneyi birine anlatmaya kalksam o an bile zırlarım öyle etkilendim...
AA ben de öyle yapayım o zamanDoktorum özellikle 2li teste giderken çikolata yememi meyve suyu içmemi istedi.
Amin canım inşallah.Ayy çok üzüldüm canım insallah en kısa zamanda kucağın dolar hayırlısı böyleymiş diyelim
İnşallah canım sağol.çok üzüldüm arkadaşım. Şimdiden geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Ben hep uyuyorum simdi cok istahimda yok iyi senin ne guzel var ye yiyebiliyoken canimKızlar benim kafa sürekli yemeklerde. Aklıma düşeni canım istiyor. Salçalı yemekler hariç. Kızıma hamileyken uyumaktan canım bişey isteyememiş sanırım. Bugün aklıma ciğer şiş geldi karpuz geldiaklımdan kovmaya çalışıyorum resmen. Bu arada kara bir çocuğum olacak sanırım. Eskiler öyle der. Çoksiyah zeytin yiyorum
malesef canım. İlk kontrolüm 5 haftalıkkendi daha birşey görünmemişti sadece kese vardı 6. Haftadada aynı şekildi. 7. Haftada yolk kesesi göründü. Bugün 9+3 tü kalp atışı ve bebeği görmeyi beklerken bebek var çok küçük kalmış kalp atışı yok. Yolk kesesi ve kese büyük bir şekilde net görünüyordu.
[/Q
Allahim sabir versin. Senin icin dua edecegim arkadasim.malesef canım. İlk kontrolüm 5 haftalıkkendi daha birşey görünmemişti sadece kese vardı 6. Haftadada aynı şekildi. 7. Haftada yolk kesesi göründü. Bugün 9+3 tü kalp atışı ve bebeği görmeyi beklerken bebek var çok küçük kalmış kalp atışı yok. Yolk kesesi ve kese büyük bir şekilde net görünüyordu.
Aman yiyorken ye keyiflice canım ben günde bir ögün yesem göbek atıyorum ki normalde aşırı istahlı biriyimdirKızlar benim kafa sürekli yemeklerde. Aklıma düşeni canım istiyor. Salçalı yemekler hariç. Kızıma hamileyken uyumaktan canım bişey isteyememiş sanırım. Bugün aklıma ciğer şiş geldi karpuz geldiaklımdan kovmaya çalışıyorum resmen. Bu arada kara bir çocuğum olacak sanırım. Eskiler öyle der. Çoksiyah zeytin yiyorum
Ayy insallah taş değildir cok zorlar canım yins de cok sükür bebekte sorun yokmuşKızlar merhaba. Bir saat önce şiddetli bel ağrısı ile doktoruma koştum hemen ultrasona soktu. Bebekte cok şükür sorun yoktu. Bel ağrısı sandığım şeyde böbrek ağrısıymış.Enfeksiyon yahut taş olabilirmiş doktorumun tahminine göre. Kan idrar verdim yarın da görüntü vereceğim. Ne alaka şimdi ya. Bütün hastalıklar hamileliğimi beklemiş sanırım.
Gecmis olsun cnmKızlar merhaba. Bir saat önce şiddetli bel ağrısı ile doktoruma koştum hemen ultrasona soktu. Bebekte cok şükür sorun yoktu. Bel ağrısı sandığım şeyde böbrek ağrısıymış.Enfeksiyon yahut taş olabilirmiş doktorumun tahminine göre. Kan idrar verdim yarın da görüntü vereceğim. Ne alaka şimdi ya. Bütün hastalıklar hamileliğimi beklemiş sanırım.
Sağol kuzum. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allahim sabir versin. Senin icin dua edecegim arkadasim.
Ayy insallah taş değildir cok zorlar canım yins de cok sükür bebekte sorun yokmuş☺
[/QUOTE
Ahh inşallah değildir korktum şimdi
Ahh inşallah değildir korktum şimdiAyy insallah taş değildir cok zorlar canım yins de cok sükür bebekte sorun yokmuş☺
Ben kan sulandırıcı iğneyi daha öncede kullanmıştım morarmıştı göbeğim bu defa doktorum verdiğinde kendisine morardığını söyledim bana iğneyi vururken dik olarak tut yani egimli tutma dedi bende öyle yapıyorum morarma olmadıO kan sulandırıcı igneler göbeğimi mosmor yapiyo seninde yapiyo mu cnm ya..
Ama sanki hindistan cevizi yagi iyi geldi morluklari aliyo nokta kadar oluyo artik..
3 aksamdır yatarken yağdan sürüyorum önceki kadar morarmiyo seviniyorum
Eğer oyle bi sıkıntınız varsa tavsiye ederim..
Canm ya aynı benimde böyle olmuştu ağustosta.yolk kesesinde görmüştük.bebek yoktu. Geç döllenme diyerek beklenildi.kalp atisida yoktu. .sonra lekem geldi kanama derken düşük yaptım. Vardır bir hayır. Üzme kendini .malesef canım. İlk kontrolüm 5 haftalıkkendi daha birşey görünmemişti sadece kese vardı 6. Haftadada aynı şekildi. 7. Haftada yolk kesesi göründü. Bugün 9+3 tü kalp atışı ve bebeği görmeyi beklerken bebek var çok küçük kalmış kalp atışı yok. Yolk kesesi ve kese büyük bir şekilde net görünüyordu.
Cok geçmiş olsun canm. Atlatırsın insallahKızlar merhaba. Bir saat önce şiddetli bel ağrısı ile doktoruma koştum hemen ultrasona soktu. Bebekte cok şükür sorun yoktu. Bel ağrısı sandığım şeyde böbrek ağrısıymış.Enfeksiyon yahut taş olabilirmiş doktorumun tahminine göre. Kan idrar verdim yarın da görüntü vereceğim. Ne alaka şimdi ya. Bütün hastalıklar hamileliğimi beklemiş sanırım.
Sag ol canımCok geçmiş olsun canm. Atlatırsın insallah
Hoşgeldiniz.Merhaba arkadaslar.Hamileligimi bugun ogrendim.20 aylik bi oglum var.Simdilik cocuk dusunmuyordum.Ama Rabbim nasip etti.Hayirlisi olsun.Aslinda birazda morelim bozuk
Bnide eklermisinz? SAT 7 Ocak baslangic kilosu 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?