- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.981
Ayy ne güzel sağlıcakla gelsin inşallahKızlar bende gıttım cınsıyete kız dedı:)

Ne güzel ya ikiz demekMerhaba arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı, hem cinsiyet öğrenip, hem de down sendromu için kan testi verecektim. Benimki tüp bebekti, 13 aylık kızım olduğu için tek embriyo transfer edilmişti. Doktor hem alttan hem karından uzun uzun ultrasonla baktı ve tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu söyledi, eşimde ben de şok olduk duyunca. 8 haftalıkken gitmiştik o zaman anlayamamış demekle.Cinsiyet de öğrenemedik, çok iç içeler. Hayırlısı olur inşallah, bi yandan korkuyorum bi yandan mutluyum.

Oo iyi kalp atışını duymuşsunuz ne güzelBugün 8+6 olduk. kalp atışımızı dinledik ve yüzümüz güleç işe geri döndük.kan sulandırıcılar, düşük önleyici iğne,vitamin ve diğer ilaçlara devam. Artık kalan kontrollerimi Bakırköy Sadi konukta yapmaya başlayacağım nasipse. Nerede ve hasta kayıt vs ilerleyişini hiç bilmiyorum. Daha evvel giden ve hastane işleyişine aşina olan arkadaşım varsa bilgisini rica ediyorum. selamlar herkese

Tamam canım sağ olasınCanım sırf ikili testte bakılacaksa farketmiyor ama kanda başka seye bakacaksa mesela bende karaciğer enzimine tekrar bakacak aç gel dedi

Ben varımyaa kızlar ben aşırı duygsallaştım benim kadar olan var mı aramızda acaba? zaten sulugöz bi insanım ama abarttım iyice, filmlerde herseye ağlamaya başladım için için çok hissediyorum verdikleri duyguları...hele bir filmdeki bisahneyi birine anlatmaya kalksam o an bile zırlarım öyle etkilendim...

AA ben de öyle yapayım o zamanDoktorum özellikle 2li teste giderken çikolata yememi meyve suyu içmemi istedi.