2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün 8+6 olduk. kalp atışımızı dinledik ve yüzümüz güleç işe geri döndük.kan sulandırıcılar, düşük önleyici iğne,vitamin ve diğer ilaçlara devam. Artık kalan kontrollerimi Bakırköy Sadi konukta yapmaya başlayacağım nasipse. Nerede ve hasta kayıt vs ilerleyişini hiç bilmiyorum. Daha evvel giden ve hastane işleyişine aşina olan arkadaşım varsa bilgisini rica ediyorum. selamlar herkese

İstanbulda yaşayanlar için Cerrahpaşada direk poliklinikte 2 li testi yapıyorlar randevu almakta cok kolay 12 hafta sonrası ıcın 2 gün sonraya bile randevu alınabiliyor :)

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin minmoş

MaşAllah ne güzel öğrendin. Erkekler çabuk gösteriyor çünkü darısı başımıza
Bir şey soracaktım canım kan verilirken ikili testte aç veya tok olmak farketmiyor değil mi?
Canım sırf ikili testte bakılacaksa farketmiyor ama kanda başka seye bakacaksa mesela bende karaciğer enzimine tekrar bakacak aç gel dedi

Canım cerrahpaşada perinatoloji var , gidersin direk risk varsa .

yaaa ne güzel bende cok isterdim ikizlerim olsun anam onların isimleri onların kıyafetleri aynı aynı ne datlış olurlar yerimmmm

Rabbim güç kuvvet versin arkadaşım. gözünüz aydın

7 sene geçti üstünde. unuttum gitti. ikili test ultrasonik bir işlemmi. kan idrar verilen bir işlemmi.bilgi rica ediyorum
canım once usg sonra kan verıyorsun ama diğer arkadaşında dediği gibi doktor troidine kanına vitaminine bakacağız derse aç karnına gitmen gerekebilir.

canım ben hastanede çalısıyorum zaten :) Burda perinatoloji var oradan gün aldım ve yaptırdım once usg ölçümler yapılıyor daha sonra 1 tüp kan verıyorsun oda bir kaç güne çıkıyor :)
ne güzel ne mutlu senin adına. bezmi alem ücretli. yaptıramayacağım. bakırköyden randevu aldım bende bakalım nasıl olacak

Amann gözün aydın canım ikizde ayrı bi tatlı oluyor

yaa kızlar ben aşırı duygsallaştım benim kadar olan var mı aramızda acaba? zaten sulugöz bi insanım ama abarttım iyice, filmlerde herseye ağlamaya başladım için için çok hissediyorum verdikleri duyguları... hele bir filmdeki bisahneyi birine anlatmaya kalksam o an bile zırlarım öyle etkilendim...

yaaa ne güzel bende cok isterdim ikizlerim olsun anam onların isimleri onların kıyafetleri aynı aynı ne datlış olurlar yerimmmm
Çok teşekkür ederim biraz gözüm korkuyor ama veren Allah’ıma şükürler olsun, kızım daha yürümüyor, doktor biraz zor geçer ikiz hamileliği hele tek yumurta ikizleri olunca dedi.

Canım cerrahpaşada perinatoloji var , gidersin direk risk varsa .
bildiğim iyi oldu bak sağolasın arkdaşım. bezmi alem tüp bebek ünitesinde başladım işlemlere. spontan gebelik gelişti tüp bebek olmadan ancak kanda pıhtılaşma sebebi ile kese içine kan akışı sağlanamayacağından bebek gelişemez düşer dedi dr ve iğneler başladı. Allah kerim bakalım neler olacak. bilgi için tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…