2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Slm kızlar göğüs hassasiyetiniz hep aynı mı benim bugün biraz azaldı gibi korkuyorum

Genetik testler yapıldımı size

Doktor cuma gününe kadar bekle kendiliğinden düşmezse kürtaj ederiz dedi. İnşallah kendiliğinden düşer. Hayırlısı buymuş. Senin kaç haftalıktı canım?

Benimde bi onceki gebeligimde kalp atisini duyamamistik. 9. Haftaya bekledik sonra kurtaj olmuştum. Sonra bi suru test yaptirdim. Sen de yaptirmissin. Tekrar mi yaptirsanki acaba

Yaa ye cnm ye yarasın bebise
Benim annemde bana hamileyken cok siyah zeytin yermiş..hatta demişler o kadar çok yeme cocuk kapkara doğacak..bi doğmuşum ki bembeyaz koyu mavi gözlü bi bebek
Yemeye devam yani

Geçmiş olsun cnm ya inşallah kotu bisey yoktur

Dikte tutup vuruyorum aslinda ama sanırım deriyle alakalı galiba ince ve hassas

Doktor cuma gününe kadar bekle kendiliğinden düşmezse kürtaj ederiz dedi. İnşallah kendiliğinden düşer. Hayırlısı buymuş. Senin kaç haftalıktı canım?
6haftslik görünüyor du ama 8 yada 9 haftalikdi canm. Kahverengi leke geldi 3gun sonra açık renk olup adet olurgibi yoğun gelmişti. Çok sürmedi sancıyla düştü.rabbim kolaylık versin canm. Atlatırsın ins kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…