- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.941
Canım hem usg hemde kan işlemi7 sene geçti üstünde. unuttum gitti. ikili test ultrasonik bir işlemmi. kan idrar verilen bir işlemmi.bilgi rica ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hem usg hemde kan işlemi7 sene geçti üstünde. unuttum gitti. ikili test ultrasonik bir işlemmi. kan idrar verilen bir işlemmi.bilgi rica ediyorum
Allah razı olsunCanım hem usg hemde kan işlemi
Doktorum özellikle 2li teste giderken çikolata yememi meyve suyu içmemi istedi.MaşAllah ne güzel öğrendin. Erkekler çabuk gösteriyor çünküdarısı başımıza
Bir şey soracaktım canım kan verilirken ikili testte aç veya tok olmak farketmiyor değil mi?![]()
edecek çocuğu kıpır kıpırDoktorum özellikle 2li teste giderken çikolata yememi meyve suyu içmemi istedi.
Çok teşekkür ederim canımAmann gözün aydın canım ikizde ayrı bi tatlı oluyor☺
Hadi gozunuz aydin. Ne zamana kadar dusuk onleyici igne olacakmissiniz. Her haftami oluyorsunuzBugün 8+6 olduk. kalp atışımızı dinledik ve yüzümüz güleç işe geri döndük.kan sulandırıcılar, düşük önleyici iğne,vitamin ve diğer ilaçlara devam. Artık kalan kontrollerimi Bakırköy Sadi konukta yapmaya başlayacağım nasipse. Nerede ve hasta kayıt vs ilerleyişini hiç bilmiyorum. Daha evvel giden ve hastane işleyişine aşina olan arkadaşım varsa bilgisini rica ediyorum. selamlar herkese
Teşekkür ederim.Hadi gozunuz aydin. Ne zamana kadar dusuk onleyici igne olacakmissiniz. Her haftami oluyorsunuz
anladım canım çıkar hiç merak etmecanım usg ile bakılıyor değerler normal cıktı fakat birde kan tahili verliyor oda burda 2 3 güne cıkar dediler allahımın izniyle oda temiz cıkar insallah :)
Bende haftada 1 oluyorum igneyi. Diger igneye oksapar benimki her gun devam. Progestan da iciyomusunuzTeşekkür ederim.
3 günde bir olduk 1 aydır
bu günden sonra haftada 1 pruloton dedi dr hn.
kan sulandırıcı enox hergün devam
32.HAFTAYA KADAR CORASPİN DEVAM DEDİ 32.HAFTADA BIRAKACAKMIŞIZ PRGESTAN VAJİNADAN DEVAM HALA ENOX İĞNEDE DOĞUMA 1 GÜN KALA BIRAKACAĞIZ DEDİ BENİM DOKTORUM BAKALIM NASIL OLDUN KANAMAN NASIL DAHA İYİMİSİN KUZUMBende haftada 1 oluyorum igneyi. Diger igneye oksapar benimki her gun devam. Progestan da iciyomusunuz
Insallah canımYaaa ne güzel sağlıkla kucağına al insallah prensesi ☺![]()
enox iğneBende haftada 1 oluyorum igneyi. Diger igneye oksapar benimki her gun devam. Progestan da iciyomusunuz
Prosgestan 3 aylik olunca birakilmiyor mu ya. Allah yardimcimiz olsun. Bugun daha iyi. yatıyorum hep yemek disi kalkmadim hif32.HAFTAYA KADAR CORASPİN DEVAM DEDİ 32.HAFTADA BIRAKACAKMIŞIZ PRGESTAN VAJİNADAN DEVAM HALA ENOX İĞNEDE DOĞUMA 1 GÜN KALA BIRAKACAĞIZ DEDİ BENİM DOKTORUM BAKALIM NASIL OLDUN KANAMAN NASIL DAHA İYİMİSİN KUZUM
Gliforu biraktirdilar bana hemen hamile kalincaenox iğne
pruloton iğne
coraspin ile 2 ayrı ilacım daha var. birde öğün aralarında yemekle birlikte glifor
BACIM DAHA GİTMEDİM DOKTORA 25 ŞUBATTA GİDECEĞİM MUHTEMELEN O ZAMAN BIRAKTIRACAK BENCE AMAN ÇO ŞÜKÜR YAT DİNLEN LÜTFEN YORMA KENDİNİProsgestan 3 aylik olunca birakilmiyor mu ya. Allah yardimcimiz olsun. Bugun daha iyi. yatıyorum hep yemek disi kalkmadim hif
BANA EN AZ 3 AY ÖNCE BIRAKMALISIN DEDİ DAYIMIN GELİNİ DAHİLİYE DOKTORU BENDE ONU DİNLEDİM BIRAKTIMGliforu biraktirdilar bana hemen hamile kalinca
umarim yanlis bi durum uygulamadialr
doktoron risk görse bıraktırmazdı. vardır bildiği. tam olarak sıkıntı ne sendeki arkadaşımGliforu biraktirdilar bana hemen hamile kalinca
umarim yanlis bi durum uygulamadialr
Yaaa masallah minnosa❤Kızlar bende gıttım cınsıyete kız dedı:)
Ay ne güzel masallah..birbirlerine benzicekler cok güzel.. Rabbim hayırlı kılsın insallahMerhaba arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı, hem cinsiyet öğrenip, hem de down sendromu için kan testi verecektim. Benimki tüp bebekti, 13 aylık kızım olduğu için tek embriyo transfer edilmişti. Doktor hem alttan hem karından uzun uzun ultrasonla baktı ve tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu söyledi, eşimde ben de şok olduk duyunca. 8 haftalıkken gitmiştik o zaman anlayamamış demekle.Cinsiyet de öğrenemedik, çok iç içeler. Hayırlısı olur inşallah, bi yandan korkuyorum bi yandan mutluyum.