2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
gözün aydın canımm
belirtiler nelerdi belli olduğuna göre anlatırmısın
birde çin tuttu mu sende

burayada uzak baya bakalım artık bugün yarın gideyim.bugün sancım daha iyi gibi ama her an adet olcakmış gibiyim.
Gidebiliyorsan git bence canım heycan yaptım bendede öyleydi oğlum şimdi 1 buçuk yaşında. Umutlandırmak istemiyorum ama sağlık ocağı varsa kan tahlili yapsınlar en azından.

gözün aydın canımm
belirtiler nelerdi belli olduğuna göre anlatırmısın
birde çin tuttu mu sende
Çin, rus hepsi tuttu bir tek rüyalarımız tutmadı
Belirti derken bulantı kusma vs gibi şeylerden mi bahsediyorsun?
Bulantım 6.haftada başladı, kusma 9. Haftada başladı, yaklaşık 2 kilo verdim(kilolu değildim zayıf olmasam daha çok verirdim diye düşünüyorum). Son bir haftadır bulantı azaldı ama kusma iki üç günde bir oluyor yine de. İlaç hiç içmedim çünkü doktor kraker bile yiyemiyorsan ilaç içelim yoksa idare edebildiğin sürece idare et dedi.

Gidebiliyorsan git bence canım heycan yaptım bendede öyleydi oğlum şimdi 1 buçuk yaşında. Umutlandırmak istemiyorum ama sağlık ocağı varsa kan tahlili yapsınlar en azından.
sancım var hala dün ki gibi olmasada gidip geliyor. gidip sağlık ocağına kan verdim.korkum 2 hafta önce betahcg 20 idi onun düşmemesi parça felan kalması.:/

sende mi öyle oldu :) allah bağışlasınm oğluşunu. kaç gün adet olmadın nasıl öğrendin.

Kızlar selam,
Bugün 6+3 günlük olduk. Bende hafif mide bulantısı var gibi. Sabah metroda bi ateşim yükseldi kusacağım sandım indim hemen.
Bulantıya en iyi ne gelir ? sabah toplu taşıma kullananlar ne yapıyor ?

sende mi öyle oldu :) allah bağışlasınm oğluşunu. kaç gün adet olmadın nasıl öğrendin.

Valla o yerleşme kanaması 1 hafta kala 2 gün sonra falan sancılar başladı 1 hafta boyunca pet ile gezindim hastalanacam diye 1 gün geçti hemen test yaptım olabilirmi diye ve direk 2 çizgiyi gördüm. Çok enteresandı aynı adet sancıları hiç fark yok.

çin takvimine bakmadım ama usg görüntüsü bu :) birde biri erkek cocuk kullanma yapıyormus demişti burda bende kıllanma var demiştim usg goruntumuz bu direk belli ediyor

Eklentiler

• 39F43F6B-3B45-4305-BC0A-DF5B5CF63740.webp
    31 KB · Görüntüleme: 89
çin takvimine bakmadım ama usg görüntüsü bu :) birde biri erkek cocuk kullanma yapıyormus demişti burda bende kıllanma var demiştim usg goruntumuz bu direk belli ediyor
ben görüntülerden anlayamıyorum canım ya bakalım bizlerin ne olacak merakla gün sayıyorum :)

ben görüntülerden anlayamıyorum canım ya bakalım bizlerin ne olacak merakla gün sayıyorum :)
sağlıklı olsunlar insallah sen ne hissediyorsan odur istediğin değil hissettiğine odaklan. ben en basından erkek hıssettım erkek cıktı :)

Yaaaa masallah cinsiyetler öğrenilmeye başlandı
Darısı en kisa zamanda basımıza insallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…