2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugün ilk kez kustum hem de iki kere şuanda da hiç iyi hissetmiyorum prilamı 4e çıkarıcam yarın... Sizin tavsiyeleriniz neler

Bilmiyorum ki canım 2 yaşına girecek bi oğlum var. Emiyor hala. Üstümde tepeleniyo kucağıma alıyorum felan o yüzden oldu galiba. Başka bişi gelmiyo aklıma
Ondan olmuştur cnm büyük ihtimalle..
O daha bebek minnak yawrum masallah❤
Bel korseleri oluyo ya ondan varsa giy yada havlu sar cnm sicak olsun iyi gelir

tebrik ederim, sağlıkla doğsun oğluş inşallah . Yarın benim de doktor randevum var, çok heyecanlıyım, umarım o da güzel poz verir.

Kızlar bugün ilk kez kustum hem de iki kere şuanda da hiç iyi hissetmiyorum prilamı 4e çıkarıcam yarın... Sizin tavsiyeleriniz neler
Bende dünden beri kötüyüm kusma mide bulantısı beni benden aldı.. yatarken ilaç ictim hic etki etmedi bile dahada içmiyorum..Yemek yedim ağzıma naneli sakız attim sanki biraz geçirdi gibi Ama tetikte bekliyorum..
Geçmesini dört gözle bekliyorum artik sabir cekiyorum..
4 tane icilebiliyo mu ki cnm günde
Ben hiç o kadar kullanmadım günde 2 tane aldim hep sabah aksam

Maalesef bir haftadır bende çıkarıyor um.onceleri yiyemiyorumdum. Şimdi yiyor um sonrada çıkıyorum.
Ilk zamanlar bende yiyemiyodum..
Boş mideyle ogurmek daha kötü kasik agritiyo cok..
Sonrasında yedim çıkarttım..Hâlâ da oyle..
Boğazım oyle tahriş oldu ki artık yutkunmak aci veriyo..
Kendimi rahatlatiyorum kusunca bebek sağlıklı ki kusturtuyo diye sakin kalıyorum..
Umarim kisa sürede geçer hepimizin bu sıkıntısı..

Ne kadar çokmuşuz. Özellikle 15 Eylül tahmini doğum tarihi olanlar:) Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum kzlar. 10+2 deyim. İkinci olacak inşallah. Bulantı vs. yok da erken çıktı karnım bu kez, sanırım önceki karın genişliğinden. Kilo da erken aldım gibi. Hala yüz üstü yatıyorum ıkı üç hafta yatarım en fazla, ilkinden biliyorum. Tecrübeli sayılırım ama iki bucuk yıldır ugrasıyoruz tedaviler vs. O yuzden ilki kadar heyecanlı ve tedirginim. Yürüyüş filan yapabiliyor musunuz? Bi de inanılmaz gazım var bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı

3 kez makas bıçak testi yaptık, makasa oturdum Çin takvimine göre kız çıkıyo. Kesin kız geliyo

KIZLAR MERHAABA.24 OCAKTA 6HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM KENDİSİ DÜŞTÜ BOŞ KESE.. 8 GÜN ÖNCE OVULASYON TESTİ YAPTIM YUMURTLAMA OLUYORMU DİYE 2 GÜN ÇİFT KOYU ÇİZGİ GÖRDÜM 3.GÜN SİLİKLEŞTİ.BUGÜN ADET SANCISI VE AFEDERSİNİZ SU GİBİ ŞEFFAF AKINTI BAYA OLDU HALA AZ AZ DEVAM ETMEKTE PET İLE GÜN BOYU KALDIM ADET OLCAM DİYE.PEÇETEYE AKINTI KARIŞIK KOYU KIRMIZI PIHTI GİBİ LEKE GİBİ BİŞEY GELDİ.HALA BEKLİYORUM ADET OLCAM DİYE 23 GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞ OLUYORUM. KORUNMASIZ 2 İLŞKİM OLDU YUMURTLAMA GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE.BEL VE KARIN AĞRIM ÇOK ŞİDDETLİ.DÜŞÜKTEN SONRA KAÇ GÜN SONRA DET OLDUNUZ DÜŞÜK YAPAN VARSA ARANIZA?yada yaşadığım ne bilgisi olan var mı acaba.:/

Prospektüste 4e kadar alınır yazıyor, yatmadan 2 tane, öğlen ve akşam da 1er tane. Başım da ağrıyor resmen hasta gibiyim ya

Ayyy hayırlı olsun canım aslan gibi bir delikanlı olsun insallah Sen ne hissediyordun tuttu mu?

Ben kurtaj olmustum canim. O gun kanama baslamisti zaten 10 gun sürmustu sonra diger aylar normal oldum hep

Dr bana ilk başta bir tane cok bulanırsan ikiye cıkabilirsin demişti bence doktoruna sor emin olmak için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…