• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacam:( Allah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
😞 cok uzuldum cnm rabbim sabır versin..
Sonraki gebeliğin insallah Sağlıklı sıhhatli olur..cok geçmiş olsun 😞

Kızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacam:KK43: Allah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Canim uzuldum ama baska bi doktora daha gitsenmi acaba daha once dinlemismiydin kalp atisini kac haftalikti

çin takvimine bakmadım ama usg görüntüsü bu :) birde biri erkek cocuk kullanma yapıyormus demişti burda bende kıllanma var demiştim usg goruntumuz bu direk belli ediyor
MaşAllah ne güzel öğrendin. Erkekler çabuk gösteriyor çünkü 🥰🥰 darısı başımıza :KK51:
Bir şey soracaktım canım kan verilirken ikili testte aç veya tok olmak farketmiyor değil mi? :KK200:

Kızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacam:KK43: Allah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Çok üzüldüm ya. 😢 Rabbim inşallah diğer hamileliğini sağlıklı nasip eder. Dualarım seninle :KK200:

Canim uzuldum ama baska bi doktora daha gitsenmi acaba daha once dinlemismiydin kalp atisini kac haftalikti
Benim doktorum özel hastanenin başhekimi canım büyük ekrandan bizde gördük 10 haftalık çoktan kalp atışı olması gerekirdi. İlk baştan beri ters giden birşeyler vardı zaten 7. Haftada anca yolk kesesi göründü 2 hafta önce bebek göründü bugün hala kalp atışı yoktu. Başka doktorada gitsem aynı:(

Benim doktorum özel hastanenin başhekimi canım büyük ekrandan bizde gördük 10 haftalık çoktan kalp atışı olması gerekirdi. İlk baştan beri ters giden birşeyler vardı zaten 7. Haftada anca yolk kesesi göründü 2 hafta önce bebek göründü bugün hala kalp atışı yoktu. Başka doktorada gitsem aynı:KK43:
Cok uzuldum Raabim en kisa zamanda saglikli bir bebek daha nasip etsin insallah 🙏😔

Kızlar birsey soracağım sizlere Doktorum herhangi birsey demedi bende sormadım. Benim 5. Hafta da kanamam oldu. Azcık birseydi progestan kullandım bir ay ve bıraktım. İlişki hakkın da bursey demedi şu zaman girmeye başlayabilirsin falan diye. Şuan 11+1 oldum. İlişki hala yasak mıdır

Kızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacam:( Allah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Canm çok geçmiş olsun.uzukdum rabbim yardımcın olsun. Senin de olur insallh kısa zamanda sağlıklı bir şekilde. Raabbim kucağını boş birakmasin

Benim doktorum özel hastanenin başhekimi canım büyük ekrandan bizde gördük 10 haftalık çoktan kalp atışı olması gerekirdi. İlk baştan beri ters giden birşeyler vardı zaten 7. Haftada anca yolk kesesi göründü 2 hafta önce bebek göründü bugün hala kalp atışı yoktu. Başka doktorada gitsem aynı:KK43:
Geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş, başka bir canın kısmetiymiş dünyaya gelmek, o cana da en hayırlı zamanda ulaşırsın umarım. Çoğumuz yaşadık benzer şeyler ne kadar güçlü olursan o kadar çabuk atlatırsın.

Kızlar 10.haftada cinsiyet öğrenilir mi acaba çok merak ediyorum:) oğlumda 12.haftada çok net belliydi ama doktorlar kemik yapısından bile anlıyormuş ama kesinleşene kadar söylemiyorlarmış

çok geçmiş olsun :( sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır. Allah bir dahakine nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik

Kullandiginiz ilac vs varmıydı

Back
X