2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kontrole gittinmi düşükten sonra parca fln kalmismiydi bhcg degerin normale donmusmuydu
düşükten 1 hafta sonra gttm rahim temiz dedi beta 20 ye düşmüştü bi hafta sonra yda 10 gün sonra kan ver düşer dedi ama ben vermedim kan.evde gebelik testi yaptı m yaaklaşık bir hafta önce tek çizgiydi.

Geçmiş olsun canm. Evet bebeklerimiz sağlıklıdır inşallah. Sen de daha çok sanırım. Şimdilik boğazımda tahriş yok. Çok yediğim zaman çıkarıyorum genelde. Az az yemeye çalışıyorum. O da yetmiyor açım cidden. 4 kiloya kadar verdim. 3 cu ayı da atlatsaydik daha iyi oluruz umarım.

Kalp atisi var kizlar cok sukur. Bütün ilaçları kullaniyosun yapacak baska birsey yok dedi dr. Hastanede yatırayım mi evde yatarmisin dedi.bende evde yatarim dedim. Bi hafta rapor verdi. Beklicez bakalim dedi.
Dikkat et cnm, inşallah kısa sürede atlatırsın, geçmiş olsun
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin minik paşa

Dr bana da haftaya multivitamine başla dedi
Bu
Çok makbule geçer kuzum bana da yakın sayılır orası düşündüm bir
Esenler Medipol e gittim bende
Kuzenim orda doğum yaptı Dr gitti ama hastane olarakta çok memnun kaldı
Yakın zamanda bi arkadaşım söyledi kuzeni güneşli medicinne da doğum yapmış normal 1800 ve kıza lavman yapmamışlar bile
Tabi her doktorun ekibi farklı

Bilmiyorum ki canım 2 yaşına girecek bi oğlum var. Emiyor hala. Üstümde tepeleniyo kucağıma alıyorum felan o yüzden oldu galiba. Başka bişi gelmiyo aklıma
Benimde aynı ya 1 bucuk yaşında oğlum var hep kucakta emiyorda. Bel ağrım var zaten birde kolumda artık tutmuyor omuzlarımda ağrıyor. Galiba dikkat etmemiz lazım. Benimde sabah kontrolüm var kalp atışını duymaya gideceğiz gerildim galiba kasıklarımada agrı girdi.

Selam benim düşük olmuştu sonrasında hemen hamile kalmıştım yerleşme kanaması harici bir kanama lekelenme olmamıştı hatta bende adet olduğumu düşünüp gün boyu beklemiştim sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Yerleşme kanaması açık renk ve çok az bişey gelmişti.

döngüm 31 günde bir.en son düşük tarihini baz alırsak daha bir hafta var adet olmama.

Benimde adetime 1 hafta kala yerleşme kanaması dedikleri şey olmuştu. İnşallah hamilesindir canım. Düşük sonrası hemen hamile kalınabiliyor doğruymuş. 1 hafta sonra haber ver bizede.

Kızlar yardım edin dün kan testi yaptırdım sonuç böyle doktor gebelik var dedi ama adetim 8 gün gecikti değer çok az gibi geldi bana sizde Eki Görüntüle 2590491
bende aynı olmuştu. hayırlı olsun. 3-4 gün sonra tekrar baktırır değerin yükselip yükselmediğine bakarsın, olay bu kadar. bende yükseldi. ben diyorum bebek 10 haftalık hoca diyor 7:) geç döllenme vs bir sürü etken var. sağlıklı olsunlarda rabbim bağışlasın inş.

arkadaşım merhaba. tahlilde hangi isimle o enzim belli oluyor

Benimde adetime 1 hafta kala yerleşme kanaması dedikleri şey olmuştu. İnşallah hamilesindir canım. Düşük sonrası hemen hamile kalınabiliyor doğruymuş. 1 hafta sonra haber ver bizede.
Allah razı olsun cnm. Bir adet görüp öyle düşünseydim die düşündüm hayırlısı tabi. Ama benim sancım gelip gidiyor hala bu hamilelik deil sanmıyorum. Adette olmadım.

arkadaşım merhaba. tahlilde hangi isimle o enzim belli oluyor
Canım karaciğerde iki değere bakılıyor benim yüksek olan ALT değeri normalde 7-35 arası olması gerekiyormuş 75 cıktı bi gittiğim dr hamilelerde olur dedi diğeri hayır özellikle hamileler için çok riskli kontrol altına alınmalı dedi ve folikasit dahil tüm ilaçları kesti

Allah razı olsun cnm. Bir adet görüp öyle düşünseydim die düşündüm hayırlısı tabi. Ama benim sancım gelip gidiyor hala bu hamilelik deil sanmıyorum. Adette olmadım.
Doktora git ozaman canım biran önce ne olur ne olmaz bi baktır için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…