- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.801
Kızlar bugün ilk kez kustum hem de iki kere
şuanda da hiç iyi hissetmiyorum prilamı 4e çıkarıcam yarın... Sizin tavsiyeleriniz neler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan olmuştur cnm büyük ihtimalle..Bilmiyorum ki canım 2 yaşına girecek bi oğlum var. Emiyor hala. Üstümde tepeleniyo kucağıma alıyorum felan o yüzden oldu galiba. Başka bişi gelmiyo aklıma
Kızlar galiba henüz cinsiyet öğrenen olmadı. Ben öğrendim açılışı yapayım
Cinsiyet erkek
Çok net poz verdi ve göründü.
Darısı başınıza, inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz.
Bende dünden beri kötüyüm kusma mide bulantısı beni benden aldı.. yatarken ilaç ictim hic etki etmedi bile dahada içmiyorum..Yemek yedim ağzıma naneli sakız attim sanki biraz geçirdi gibi Ama tetikte bekliyorum..Kızlar bugün ilk kez kustum hem de iki kereşuanda da hiç iyi hissetmiyorum prilamı 4e çıkarıcam yarın... Sizin tavsiyeleriniz neler
![]()
Maalesef bir haftadır bende çıkarıyor um.onceleri yiyemiyorumdum. Şimdi yiyor um sonrada çıkıyorum.Kızlar bugün ilk kez kustum hem de iki kereşuanda da hiç iyi hissetmiyorum prilamı 4e çıkarıcam yarın... Sizin tavsiyeleriniz neler
![]()
Evet canim 41 kere masallah cok net belli sankiBu cinsiyeti gösteren poz değil, onun görüntüsü nü almadı doktor ama burada da belli sanki![]()
Ilk zamanlar bende yiyemiyodum..Maalesef bir haftadır bende çıkarıyor um.onceleri yiyemiyorumdum. Şimdi yiyor um sonrada çıkıyorum.![]()
Oy masallahhh masallah sübhanallahBu cinsiyeti gösteren poz değil, onun görüntüsü nü almadı doktor ama burada da belli sanki![]()
Amin kuzum amin bakalım 25 şubatta gideceğim bebeğim inşaallah gösterir doktorum da inşaallah söylerAmin hepimizin inşallah, senden de heyecanla bekliyorum haberi![]()
Sanırım erkekler daha hızlı gösteriyorHadi yaaa çok erken öğrendin masallah size ❤
Darısı başımıza insallah
Evet öyle oldu sanırım, sırayla hepinizinki çorap söküğü gibi gelecek inşallah bekliyorumHayırlı olsun canm.ilk cinsiyet haberi senden sanırım![]()
Sağol kuzum korsem yok ama havlu sarayım hiç aklıma gelmemiştiOndan olmuştur cnm büyük ihtimalle..
O daha bebek minnak yawrum masallah❤
Bel korseleri oluyo ya ondan varsa giy yada havlu sar cnm sicak olsun iyi gelir
3 kez makas bıçak testi yaptık, makasa oturdumArkadaşlar bebişlerinizin cinsiyetini ne hissediyorsunuz ? Isaretler ne yöndeGerçi bu işin kriteri yok aslında da maksat muhabbet olsun. Misal arkadaşımın ilk çocuğu kız, onda hiç bulantı mulantı olmadı, ikinci oğlan onda deli gibi bulantıları oldu. Kız çirkinleştirir, oğlan güzelleştirir derler onun tam tersi oldu. Bnmde ilk kız 4,5 yaşında şuan. Onda hiç çirkinleşmemistim, ama bulantılarım olmuştu. 12. haftada geçmişti. Şuan 2. gebeliğim. Deli gibi bulantılarım oluyo. Ilkinde de bunda da normalde hiç meyve yemeyen ben deli gibi meyve yiyorum. Meyve yiyenin kız olur derler. Busefer değişiklik olup oğlan olaydı iyiydi
" Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da " ya bağlayalım konuyu nihayetinde
Buarada sudan ve çaydan tiksindim. Kahve sigara zaten esamesini bile anmıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Ben ikisinide denedim her ikiside erkek cıktıAynen alinca denicem
Çin takvimi bende de erkek çıktı rus takvimi denemedim
Denemediklerimi deniyim bari oyalanalim![]()
Prospektüste 4e kadar alınır yazıyor, yatmadan 2 tane, öğlen ve akşam da 1er tane. Başım da ağrıyor resmen hasta gibiyim yaBende dünden beri kötüyüm kusma mide bulantısı beni benden aldı.. yatarken ilaç ictim hic etki etmedi bile dahada içmiyorum..Yemek yedim ağzıma naneli sakız attim sanki biraz geçirdi gibi Ama tetikte bekliyorum..
Geçmesini dört gözle bekliyorum artik sabir cekiyorum..
4 tane icilebiliyo mu ki cnm günde
Ben hiç o kadar kullanmadım günde 2 tane aldim hep sabah aksam
Ayyy hayırlı olsun canım aslan gibi bir delikanlı olsun insallahKızlar galiba henüz cinsiyet öğrenen olmadı. Ben öğrendim açılışı yapayım
Cinsiyet erkek
Çok net poz verdi ve göründü.
Darısı başınıza, inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz.
Ben kurtaj olmustum canim. O gun kanama baslamisti zaten 10 gun sürmustu sonra diger aylar normal oldum hepKIZLAR MERHAABA.24 OCAKTA 6HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM KENDİSİ DÜŞTÜ BOŞ KESE.. 8 GÜN ÖNCE OVULASYON TESTİ YAPTIM YUMURTLAMA OLUYORMU DİYE 2 GÜN ÇİFT KOYU ÇİZGİ GÖRDÜM 3.GÜN SİLİKLEŞTİ.BUGÜN ADET SANCISI VE AFEDERSİNİZ SU GİBİ ŞEFFAF AKINTI BAYA OLDU HALA AZ AZ DEVAM ETMEKTE PET İLE GÜN BOYU KALDIM ADET OLCAM DİYE.PEÇETEYE AKINTI KARIŞIK KOYU KIRMIZI PIHTI GİBİ LEKE GİBİ BİŞEY GELDİ.HALA BEKLİYORUM ADET OLCAM DİYE 23 GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞ OLUYORUM. KORUNMASIZ 2 İLŞKİM OLDU YUMURTLAMA GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE.BEL VE KARIN AĞRIM ÇOK ŞİDDETLİ.DÜŞÜKTEN SONRA KAÇ GÜN SONRA DET OLDUNUZ DÜŞÜK YAPAN VARSA ARANIZA?yada yaşadığım ne bilgisi olan var mı acaba.:/
Dr bana ilk başta bir tane cok bulanırsan ikiye cıkabilirsin demişti bence doktoruna sor emin olmak için canımBende dünden beri kötüyüm kusma mide bulantısı beni benden aldı.. yatarken ilaç ictim hic etki etmedi bile dahada içmiyorum..Yemek yedim ağzıma naneli sakız attim sanki biraz geçirdi gibi Ama tetikte bekliyorum..
Geçmesini dört gözle bekliyorum artik sabir cekiyorum..
4 tane icilebiliyo mu ki cnm günde
Ben hiç o kadar kullanmadım günde 2 tane aldim hep sabah aksam