• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çok uykusuzum... gece 2 den önce uyuyamadım sabaha karşı da uyanınca zombi gibi geziyorum okulda. burun kuruluğu bende de başladı birkaç gündür.

bir de prilam ı akşamdan 2 tane almama rağmen sabah uyandığımda bayağı midem bulandı. sizde de oluyor mu bu?

Günde en az 2 litre su içen birisiyim aslında suyla aram çok iyidir 😂
Dediğim gibi bende su içerim hemde limonlu ama bana da olmustu :) hamilelikten oluyor bobrekler mesane eski düzeninde olmadıgı için . Sıcak suyla tahret alma soğuk olsun su duştayken falanda genital bolgene cok su tutma oranın ph dengesi bozuluyor oda yapıyormuş .

onda bebek gorunmemisti kese ölçümü 6+4 du. sadece kese vardi
Tarihleriyle birlikte yazar mısın ikisinide. Tarih ve haftası. Fark etmiyor bebek ve kese ölçümü. Mesela benim ilk gittiğimde kese 5+4 çıktı. 2. Bir hafta sonra gittim bebeği ölçtü 6+4 çıktı. Yani tam ölçtü. Ama bazen ultrason ölçümü de etkileyebiliyormuş. Ufak farklar olabiliyormuş

DCDC8D74-DCF4-4956-A9A1-EB1C26516F2C.webp
Kızlar günaydın bunuda sabah uyandığımda yaptım sanki düne göre daha net

Bugun randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür ama normalde 7+2 olmasi gerekirken 6+1 cıktı bu normal mi boyle olan var mı
Hayırlı olsun. Maşallah❤️Benimde bugün var kontrolüm kalp atışı için .insallah ben de güzel haberlerle gelirim.benim ilk randevumda sat göre geriydi ama normal herşey demişti doktor.gec döllenme ihtimali üstünde durdu.bakalim bugün kaç çıkacak.

Tarihleriyle birlikte yazar mısın ikisinide. Tarih ve haftası. Fark etmiyor bebek ve kese ölçümü. Mesela benim ilk gittiğimde kese 5+4 çıktı. 2. Bir hafta sonra gittim bebeği ölçtü 6+4 çıktı. Yani tam ölçtü. Ama bazen ultrason ölçümü de etkileyebiliyormuş. Ufak farklar olabiliyormuş
İlk gittiğinde sadece keseyi mi gördün yoksa kesinin dolu veya boş olduğuda belli olmuş muydu dün ben 5+5 te gitmiştim keseyi gördük ve içinde çok rahat bi şekilde görünen bişey vardı haftaya gel kalp atışına bakalım dedi.
Ben önce kese var mı diye bakacaklar bir hafta sonra kesenin dolu olup olmadığına bakacaklar ondan da 1 hafta sonra kalp atışına bakacaklar diye düşünüyordum ama dün sanırım ikisi bir arada çıktı

İlk gittiğinde sadece keseyi mi gördün yoksa kesinin dolu veya boş olduğuda belli olmuş muydu dün ben 5+5 te gitmiştim keseyi gördük ve içinde çok rahat bi şekilde görünen bişey vardı haftaya gel kalp atışına bakalım dedi.
Ben önce kese var mı diye bakacaklar bir hafta sonra kesenin dolu olup olmadığına bakacaklar ondan da 1 hafta sonra kalp atışına bakacaklar diye düşünüyordum ama dün sanırım ikisi bir arada çıktı
ilk gittigimde kese ve yolk vardı yani bebegin oluşacak bi hafta sonra gel kalbini dinleyelim demişti bana da nitekim bugun duyduk

Back