- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.001
Günde en az 2 litre su içen birisiyim aslında suyla aram çok iyidirolabilir ama antibiyotik gerektirmez . Suyla temizlenir .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde en az 2 litre su içen birisiyim aslında suyla aram çok iyidirolabilir ama antibiyotik gerektirmez . Suyla temizlenir .
Allah yardımcın olsun bugün bir an önce akşam olsun sana inşallah cnmvalla ne yesem çıkardım fena oldum bugün çubuk kraker ve ayva bastırırdı ilk kez onlar bile işe yaramadı![]()
ah inşallah canımAllah yardımcın olsun bugün bir an önce akşam olsun sana inşallah cnm
Aynen bende de var kuruluk nefes alamıyorum arada hafif kan oluyor hatta sabahBurun kuruluğu bende de var. Hamilelikle birlikte damarlarda genişlediği için nefes almak ondan da zorlaşıyor.
HobaaaCanım bende birinden kıllanmasının çok olduğunu bebeğin testesterom hormonu yani erkek olmasıyla alakalı olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemicem![]()
tabıkıde seve seve :)bizim randevular biraz daha ileride o yüzden ilk siz olacaksınız sanırım bizimle paylaşırsınız tecrübelerinizi
Evet burun içi kan bende de oluyor. Ama bunlar çok normal.Aynen bende de var kuruluk nefes alamıyorum arada hafif kan oluyor hatta sabah
Dediğim gibi bende su içerim hemde limonlu ama bana da olmustu :) hamilelikten oluyor bobrekler mesane eski düzeninde olmadıgı için . Sıcak suyla tahret alma soğuk olsun su duştayken falanda genital bolgene cok su tutma oranın ph dengesi bozuluyor oda yapıyormuş .Günde en az 2 litre su içen birisiyim aslında suyla aram çok iyidir![]()
onda bebek gorunmemisti kese ölçümü 6+4 du. sadece kese vardiEvet normal. Bir önceki ultrason ölçümü ne zamandı onda kaç çıkmıştı haftası.
Tarihleriyle birlikte yazar mısın ikisinide. Tarih ve haftası. Fark etmiyor bebek ve kese ölçümü. Mesela benim ilk gittiğimde kese 5+4 çıktı. 2. Bir hafta sonra gittim bebeği ölçtü 6+4 çıktı. Yani tam ölçtü. Ama bazen ultrason ölçümü de etkileyebiliyormuş. Ufak farklar olabiliyormuşonda bebek gorunmemisti kese ölçümü 6+4 du. sadece kese vardi
satla aynı mıydı 6+4 kenonda bebek gorunmemisti kese ölçümü 6+4 du. sadece kese vardi
sat 6+2 yken kese 6+3 tu bebek yoktu zatensatla aynı mıydı 6+4 ken
tebrik ederim canim hamilesin senEki Görüntüle 2589133
Kızlar günaydın bunuda sabah uyandığımda yaptım sanki düne göre daha net
Hayırlı olsun. MaşallahBugun randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür ama normalde 7+2 olmasi gerekirken 6+1 cıktı bu normal mi boyle olan var mı
sat 6+2 yken kese 6+3 tu bebek yoktu zaten
simdi sat 7+2 bebek 6+1. kalp atisi falan göründü dinledik doktor da her sey yolunda dedi ama telas yaptım
bence sorun yapma dr normal dediyse zaten el ile ölçüm yapıyor drsat 6+2 yken kese 6+3 tu bebek yoktu zaten
simdi sat 7+2 bebek 6+1. kalp atisi falan göründü dinledik doktor da her sey yolunda dedi ama telas yaptım
İlk gittiğinde sadece keseyi mi gördün yoksa kesinin dolu veya boş olduğuda belli olmuş muydu dün ben 5+5 te gitmiştim keseyi gördük ve içinde çok rahat bi şekilde görünen bişey vardı haftaya gel kalp atışına bakalım dedi.Tarihleriyle birlikte yazar mısın ikisinide. Tarih ve haftası. Fark etmiyor bebek ve kese ölçümü. Mesela benim ilk gittiğimde kese 5+4 çıktı. 2. Bir hafta sonra gittim bebeği ölçtü 6+4 çıktı. Yani tam ölçtü. Ama bazen ultrason ölçümü de etkileyebiliyormuş. Ufak farklar olabiliyormuş
ilk gittigimde kese ve yolk vardı yani bebegin oluşacak bi hafta sonra gel kalbini dinleyelim demişti bana da nitekim bugun duydukİlk gittiğinde sadece keseyi mi gördün yoksa kesinin dolu veya boş olduğuda belli olmuş muydu dün ben 5+5 te gitmiştim keseyi gördük ve içinde çok rahat bi şekilde görünen bişey vardı haftaya gel kalp atışına bakalım dedi.
Ben önce kese var mı diye bakacaklar bir hafta sonra kesenin dolu olup olmadığına bakacaklar ondan da 1 hafta sonra kalp atışına bakacaklar diye düşünüyordum ama dün sanırım ikisi bir arada çıktı