- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.981
Gunaydin hanimlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum benim eritrosit çok yüksekti kum dökmüştüm benGünaydın arkadaşlar dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti bugün sonucu çıkmış baktım idrar testinde bazı değerler çok yüksek çıkmış haftaya çarşamba günü randevum olduğu için merak ediyorum bu grup hafta olarak benden daha ileri olduğu için sizin daha çok bilginiz olabilir belki tahlil sonucunu atıyorum bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ? Eki Görüntüle 2589101
eritrositin yüksek değil ama bakteri pozitif demiş eğer ateşin yoksa korkma bence . Hamilelikte iye olabiliyor sıksık bende olmuştum monurol şase verdi doktorum düzeldi cok geçmiş olsun :)Günaydın arkadaşlar dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti bugün sonucu çıkmış baktım idrar testinde bazı değerler çok yüksek çıkmış haftaya çarşamba günü randevum olduğu için merak ediyorum bu grup hafta olarak benden daha ileri olduğu için sizin daha çok bilginiz olabilir belki tahlil sonucunu atıyorum bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ? Eki Görüntüle 2589101
enfeksiyon çıkmış idrarda bacı. geçmiş olsun. antibiyotikle hallolur inş, ben 7. haftadayım hiç idrar istemedi.Günaydın arkadaşlar dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti bugün sonucu çıkmış baktım idrar testinde bazı değerler çok yüksek çıkmış haftaya çarşamba günü randevum olduğu için merak ediyorum bu grup hafta olarak benden daha ileri olduğu için sizin daha çok bilginiz olabilir belki tahlil sonucunu atıyorum bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ? Eki Görüntüle 2589101
Canım bende birinden kıllanmasının çok olduğunu bebeğin testesterom hormonu yani erkek olmasıyla alakalı olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemicemAllah allah... bu da mı kişiden kişiye değişiyor acaba?
Dün aynılarını yaşadımgünaydın kızlar
prilamı dün gece içmeyi unuttum sabah sabah beni mahvetti bulantılar, iş yerine geldiğimden beri 2 kere çıkardım hayır midemde bişeyde yok boş su kusuyorum kasılıyor midem baya kötü oldum ya
ilacı yanımada almamışım aksi gibi tüm gün böyle geçecek mecbur![]()
normal benımde öyle cıkıyordu zamanla ileride cıkar geride cıkar :)Bugun randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür ama normalde 7+2 olmasi gerekirken 6+1 cıktı bu normal mi boyle olan var mı
sabahta içmedim ilk uyandığımda iyiydim servisten indikten sonra olanlar olduDün aynılarını yaşadımçok geçmiş olsun, ama prilamı sabah yutarsan da uyku yapıyor
zencefil çayı var mı olduğun yerde, onu yapsan iyi gelir belki
benımde saç dökülmem vardı gebelıkten once o durdu gobegımde falan kıllanma basladı ama cinsiyeti bilmiyorum hala bi öğreneyimde paylaşırım erkekse doğru olabilir bu fikir :))Canım bende birinden kıllanmasının çok olduğunu bebeğin testesterom hormonu yani erkek olmasıyla alakalı olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemicem![]()
Geçmiş olsun canım elinde olan yiyeceklerden deneme yap bazı şeyler öyle oldu benim görünce midem bulanıyor gibi oluyo ağzıma bi kaç tane atınca çok kötü olmuyorum. özellikle kuruyemişte bunu yaşıyorumsabahta içmedim ilk uyandığımda iyiydim servisten indikten sonra olanlar oldu
valla bitki çayları benim midemi dahada bulandırıyor biliyor msuun polo şeker attım ağzıma ferahlattı azıcık bugün geçecek böyle artık![]()
hoşgeldiniz ikili tarama yaptırdınız mı acababenımde saç dökülmem vardı gebelıkten once o durdu gobegımde falan kıllanma basladı ama cinsiyeti bilmiyorum hala bi öğreneyimde paylaşırım erkekse doğru olabilir bu fikir :))
Uykusuzluk perişan ediyor maalesef.Ayy yalnız değilsin canım geçen haftalarda 4-5 gibi kalkıyordum aniden 6:30 gibi de işe gitmek için kalkıyorum zaten bide ona uyanıp gidiyorum gün içinde öyle bir uykum geliyordu ki anlatamam sana ama yavaş yavaş azalma oldu sadece geçen gün 2 de kalkıp işe gidiyordum yanlışlıkla![]()
pazartesı randevum var perinatolojide yapılacak bende heyecanla bekliyorum :)hoşgeldiniz ikili tarama yaptırdınız mı acaba
Burun kuruluğu bende de var. Hamilelikle birlikte damarlarda genişlediği için nefes almak ondan da zorlaşıyor.bir ben uyanıyorum sanıyordum
ahhh
4.5-5 gibi uyanıyorum. burnum ağzım kupkuru. nefes alamıyorum
ne yapsam fayda etmiyor. petek kapatıyorum. cam açıyorum. yok yok
olabilir ama antibiyotik gerektirmez . Suyla temizlenir .İdrar yaparken yanma veya ateşim yok bu belirtiler olmadan da idrar yolu enfeksiyonu olur mu ?
bizim randevular biraz daha ileride o yüzden ilk siz olacaksınız sanırım bizimle paylaşırsınız tecrübelerinizinormal benımde öyle cıkıyordu zamanla ileride cıkar geride cıkar :)
Evet normal. Bir önceki ultrason ölçümü ne zamandı onda kaç çıkmıştı haftası.Bugun randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür ama normalde 7+2 olmasi gerekirken 6+1 cıktı bu normal mi boyle olan var mı