• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet şimdi araştırdım da çoğunlukla karından bakılıyormuş. Rahim şekil bozukluklarında vajinal bakılabiliyormuş ve benimki kalp şeklinde. Şimdi anladım durumu. 😓
Evet canım farklı bir durum varsa vajinal bakılıyor 😘olsun sonucu temiz çıksın da nasıl yapıldığı önemli değil

Endişelerim bitmiyor ya sabahlara kadar değişik rüyalar görüyorum 😑bir an önce 14 Şubat gelse Sağlıklı şekilde görsem miniğimi yine:KK43:

Kizlar bişey sorabilir miyim? Afedersiniz genital bölgenizde hamilelikle birlikte aşırı kıllanma oldu mu? Bende en az iki katına çıktı orman gibi oldu :eek:

Benim gibi uyku problemi yasayan var mı? Her sabah 4-5 arası uyanıyorum. Bir daha uyuyamıyorum. Gün içinde bunun yorgunluğu oluyor. Uykusuzluk. Baş ağrısı.

Benim gibi uyku problemi yasayan var mı? Her sabah 4-5 arası uyanıyorum. Bir daha uyuyamıyorum. Gün içinde bunun yorgunluğu oluyor. Uykusuzluk. Baş ağrısı.

Ayy yalnız değilsin canım geçen haftalarda 4-5 gibi kalkıyordum aniden 6:30 gibi de işe gitmek için kalkıyorum zaten bide ona uyanıp gidiyorum gün içinde öyle bir uykum geliyordu ki anlatamam sana ama yavaş yavaş azalma oldu sadece geçen gün 2 de kalkıp işe gidiyordum yanlışlıkla :işsiz::rolleyes:

bir ben uyanıyorum sanıyordum
ahhh
4.5-5 gibi uyanıyorum. burnum ağzım kupkuru. nefes alamıyorum
ne yapsam fayda etmiyor. petek kapatıyorum. cam açıyorum. yok yok

günaydın kızlar
prilamı dün gece içmeyi unuttum sabah sabah beni mahvetti bulantılar, iş yerine geldiğimden beri 2 kere çıkardım hayır midemde bişeyde yok boş su kusuyorum kasılıyor midem baya kötü oldum ya :KK43:
ilacı yanımada almamışım aksi gibi tüm gün böyle geçecek mecbur :KK43:

günaydın kızlar
prilamı dün gece içmeyi unuttum sabah sabah beni mahvetti bulantılar, iş yerine geldiğimden beri 2 kere çıkardım hayır midemde bişeyde yok boş su kusuyorum kasılıyor midem baya kötü oldum ya :KK43:
ilacı yanımada almamışım aksi gibi tüm gün böyle geçecek mecbur :KK43:
Allah yardımcın olsun. tuzlu birşeyler iyi gelir belki

Günaydın arkadaşlar dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti bugün sonucu çıkmış baktım idrar testinde bazı değerler çok yüksek çıkmış haftaya çarşamba günü randevum olduğu için merak ediyorum bu grup hafta olarak benden daha ileri olduğu için sizin daha çok bilginiz olabilir belki tahlil sonucunu atıyorum bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ?
2DD8377D-CD3D-4CE3-9552-1D57227734CC.webp

Back