• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
şimdide kendimi doyuramıyorum :p onuda getirin bunuda getirin sürekli sipariş modundayım .
ay ne güzel, ben hiçbişey yiyememekten çocuk beslenemiyor mu diye ağlıyordum ilk başlarda, sonra doktorum merak etme o kandan besleniyor 4. aydan sonra yediklerin çok önemli olacak dedi biraz rahatladım.. o günler gelsin bol bol protein yiyip açığı kapatmaya çalışcam :KK70:

ay ne güzel, ben hiçbişey yiyememekten çocuk beslenemiyor mu diye ağlıyordum ilk başlarda, sonra doktorum merak etme o kandan besleniyor 4. aydan sonra yediklerin çok önemli olacak dedi biraz rahatladım.. o günler gelsin bol bol protein yiyip açığı kapatmaya çalışcam :KK70:
aynen kuzum hıc uzulme :) bende ağzımdan kanlar geliyordu dr a gidiyordum bebek iyimi diye . gayet iyiydi çok sukur allahıma .4 ten sonra kusman olsada eskisi gibi olmuyo cunku 4 e kdr cocuk organ gelişimini tamamlıyor hormonlar sürekli yükseliyor 4 ten sonra hormonlar sabitleniyor artık cocuk senden beslenip büyümeye baslıyor cunku :)))

aynen kuzum hıc uzulme :) bende ağzımdan kanlar geliyordu dr a gidiyordum bebek iyimi diye . gayet iyiydi çok sukur allahıma .4 ten sonra kusman olsada eskisi gibi olmuyo cunku 4 e kdr cocuk organ gelişimini tamamlıyor hormonlar sürekli yükseliyor 4 ten sonra hormonlar sabitleniyor artık cocuk senden beslenip büyümeye baslıyor cunku :)))
hadi inşallahh son 6 hafta :KK70:

Saati 14 ettim ama nasıl ettim son 3 saat inşallah servistede kötü olmam
işin garibi 1 lokma yemedim ne acıktım ne bişey ama ne için bulanıyor bu mide hala :işsiz:
Boş mide daha çok bulaniyo o yüzden biseyler yemeye çalış cnm..bana artik ilaçta fayda etmiyo yiyip yiyip kusuyorum😞

Kızlar kocaman bi maşallah alırım. Minigim zıplayıp durdu ilk defa bu kadar hareketli gördüm. 😍 bu arada 2 li test haftaya ertelendi ❤

Eklentiler

• 20200212_161255.webp
    20200212_161255.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 99
bitmesini bekliyorum 4 gözle :(
bende 5 kilo verdim şu ana kadar
inşallah geçer gerçekten hiç geçmeyecek gibi...
bitki çaylarını ömrüm boyunca içemedim onlar daha çok midemi bulandırıyor kuzum ya :(
Bende yanımda hep çubuk kraker ve su ile geziyorum.

Ya ben her birini yerim haftaya cinsiyeti soylıyım. Dedi emin olmadan istemedim ya doğrumu yaptım acaba
Ayy çok merak ederdim ben nasıl dayandın öğrenmeden. 😅 Ama dediğin gibi haftaya öğrenirsin merak ettim bak şimdi ben de 😍😍 haftaya gittiğinde kaç haftalık oluyorsun canım peki 😊

Back