• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aa güzel soru kızlar aramızdan ikili teste ilk giren yazsın tecrübelerini olur mu 😃
Kızlar ikili testte hatırlafığım ilk çocuğumdan şöyle. Normal ultrason muayenesi yapılıyor. Ense kalınlığı kafa çapı ölçümü yapıyır sanırım. Sonra kan veriyorsunuz. Uştrason kağıdını veriyorsunuz. Ve bir form var. Bilgilerinizi giriyorsunuz. Yaş sigara vs. Gibi sorular var. Zaten kan değeri ultrason ölçümü ve bilgilerine bakılarak bir sonuç çıkıyor sanırım.

Kizlar emzirirken gogusucu yara olmasin diye krem kullanmayi oneriyolar 1 ay oncesinden bu kremi cok onerdiler yorumlari okudum herkesde memnun sizler ne dusunuyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20200211-203615_Trendyol.webp
    Screenshot_20200211-203615_Trendyol.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar ikili testte hatırlafığım ilk çocuğumdan şöyle. Normal ultrason muayenesi yapılıyor. Ense kalınlığı kafa çapı ölçümü yapıyır sanırım. Sonra kan veriyorsunuz. Uştrason kağıdını veriyorsunuz. Ve bir form var. Bilgilerinizi giriyorsunuz. Yaş sigara vs. Gibi sorular var. Zaten kan değeri ultrason ölçümü ve bilgilerine bakılarak bir sonuç çıkıyor sanırım.
Aynen canım bende öyle hatırlıyorum karından ultrason ile bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor normal değerler arasında olup olmadığına bakıyorlar sonra kan veriyorsunuz iki gün sonra falan sonuçlar cıkıyor

Kizlar emzirirken gogusucu yara olmasin diye krem kullanmayi oneriyolar 1 ay oncesinden bu kremi cok onerdiler yorumlari okudum herkesde memnun sizler ne dusunuyorsunuz
Canım bende ilk doğumda cok kullandım bu kremi en iyilerden biri ama yine de yara oluyor ilk 15gün falan bende öyle olmuştu yani

Canim ben bunu görmüştüm oncesinde kullanmayin diyorlar cunku bebek meme ucunu kavramakta zorluk cekerse vs yara oluyormus o yuzden dogumdan sonra kullanmak mantikli demislerdi . Bi videoda da oyle duymustum

kızımda kullandım 1 ay öncesinde başladım hatta ama gene yara oldu hemde ne yara kopuyor zannettim ucu çocuğun ağzı kan içinde kalıyordu ahhhh

Aynı gün mü çıkıyor sonuç, benim hiç bir bilgim ve fikrim yok da merak ediyorum 🤭😝

Canim ben bunu görmüştüm oncesinde kullanmayin diyorlar cunku bebek meme ucunu kavramakta zorluk cekerse vs yara oluyormus o yuzden dogumdan sonra kullanmak mantikli demislerdi . Bi videoda da oyle duymustum
Anladim cnm doktor soyledi ondan dedim hatta 7.ayda kullanmaya baslayin dedi

Aynen canım bende öyle hatırlıyorum karından ultrason ile bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor normal değerler arasında olup olmadığına bakıyorlar sonra kan veriyorsunuz iki gün sonra falan sonuçlar cıkıyor
Bende aynı şekil hatırlıyorum karından bakılmıştı

Kullanmana ragmen cokmu aciyor daha hafifmi atlatiyosun
Tabi daha hafif geçiyor ☺️ Yine de işte vücüdün alışma süreci var birde aklınızda olsun kızlar erken doğum riskiniz olursa umarım olmaz ama kullanmıyorsunuz bu kremi Doğum öncesi gçgüs ucları uyarılıp doğum başlatabiliyormuş

inşaallah canım bende progestan kullanıyorum lekelenmem oldu onun için vermişti

Merhaba canım. Forumda progestanı araştırırken yorumuna denk geldim. Benimde lekelenmem oldu doktor gittiğimde iğne yaptırdı ve vajinal kullanım olarak progestan verdi. Kesede bir problem görünmediğini söyledi. İğneden sonra tekrar lekelenmem olmadı ama şiddetli bel ve kasık ağrım var. Faydasını gördün mü ilacın?

inşaallah canım bende progestan kullanıyorum lekelenmem oldu onun için vermişti
Merhaba canım. Forumda progestanı araştırırken yorumuna denk geldim. Benimde lekelenmem oldu doktor gittiğimde iğne yaptırdı ve vajinal kullanım olarak progestan verdi. Kesede bir problem görünmediğini söyledi. İğneden sonra tekrar lekelenmem olmadı ama şiddetli bel ve kasık ağrım var. Faydasını gördün mü ilacın?
Ben 1 fitil uyguladım başka da devam etmedim. Acil doktoruydu onu yazan kendi doktoruma danışmadan böyle hormon ilacı kullanmak istemedim açıkçası

Back