2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim kesemin boyutunun küçük olması ne ile ilgili olabilir aramızda 2gun var ama benim henuz 7 mm

Benim kesemin boyutunun küçük olması ne ile ilgili olabilir aramızda 2gun var ama benim henuz 7 mm
Lütfen böyle şeyleri kıyaslama yaparak kendinizi üzmeyin kızlar yapı gibi düşünün mesela ben 30 yaşındayım boyum 165 cm 93 kiloyum sizşn kilonuz farklı onun gibi düşünün olurmu olumlu düşünelim bol bol dua edelim

Benim beklenen doğum tarihi 5 Eylül ama bende kalp atışını duyamadım henüz Pazartesi gitmiştim haftaya Çarşamba yada perşembe yine gel dedi bakalım o zaman duyabilecekmiyiz

ay maşallah inşallah bende görürüm
Inşallah canım
Haklisin tatlım ama ben ateşledim dün o yüzden bir gerileme var mı diye merak ettim dr olumsuz bisey demedi ama hala kötü hissediyorum. Hamileyken hastalık çok zormus

Gözün aydın, beni yarın kalp atışı için çağırdı doktor. Buraya bakıyorum bu kadar erken kalp için çağırılan kimse yok iyice heyecanlanıyorum bakalım neler olacak yarın.
Benim beta degerim düsüktü canim. Doktor gec döllenme oldugunu soyledi. Ondan benimki gec oluyor

Inşallah canım

Haklisin tatlım ama ben ateşledim dün o yüzden bir gerileme var mı diye merak ettim dr olumsuz bisey demedi ama hala kötü hissediyorum. Hamileyken hastalık çok zormus
Kötü düşünmek yok olumsuzlukları atacağız aklımızdan mümkün olduğunca Bebişlerimizi görelim nasıl değişecek ruh halimiz geçmiş olsun çok sana da kuzum dikkat et kendine

Kötü düşünmek yok olumsuzlukları atacağız aklımızdan mümkün olduğunca ☺ Bebişlerimizi görelim nasıl değişecek ruh halimiz geçmiş olsun çok sana da kuzum dikkat et kendine
Inşallah cnm biraz hafiflersem iyi hissedeceğim ama çok hastalandim mevsim çok kötü, hepimiz keşke senin gibi dusunebilsek

Canım bence ara ara bu tarz değişimler olabilir hemen strese sokma kendini kanaman falan yok dimi?
Yok canım. Dr a gittik kese yerinde 2 mm büyümüş, her şey yolunda dedi, ama sabah beni aldı bir telaş ateşten bebeğimi kaybettim sandım eşim de endişelendi adam, hormon değişimleri mahvetti bizi

bir yanlışlık olabilir mi benim sat 7 aralık yumurtlama 23 aralık programda haftam 4+5 gözüküyor sizin neden 3 hafta
yumurtlama tarihinde gebelik oluştuğunu düşünüyorum. buna göre de 2 hafta olmuş oluyor ama henüz doktora gitmedim zaten. son adet tarihinden hesaplarsam 5 hafta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…