• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu arada bir listemi yapılıyor beni de ekleyebilir misiniz 32 yaşındayım tahmini doğum 4 eylül görünüyor 52 kiloyum☺️

Merhaba arkadaşlar liste olan mesajım ilk mesajımdı malesef moderator silmiş. İlk sayfadaki 2. Mesaja bakarsanız benim mesajım yerine hamilelik takvimi tanıtımı eklenmiş, ben de seviyorum hamilelik takvimini ama benim adıma paylaşılmasından hoşnut değilim.
Neyseki listenin ekran görüntüsü bende vardı şimdiki konu sahibine özelden attm o paylaşsın. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve Kazen Kazen konunun ilk sayfasında benim adıma yazılmış mesajı silerseniz sevinirim. 2. Mesaj olarak gorunuyor. Teşekkürler.

Bu arada bir listemi yapılıyor beni de ekleyebilir misiniz 32 yaşındayım tahmini doğum 4 eylül görünüyor 52 kiloyum☺
Şu mesajınızı okurken bunu ben mi yazdım diye bir daha baktım yazar bölümüne:) 32-4-52 tam olarak aynı özelliklerdeyiz😁 kalp için ne zaman gideceksiniz siz? Doktor beni yarın çağırdı.

yumurtlama tarihinde gebelik oluştuğunu düşünüyorum. buna göre de 2 hafta olmuş oluyor ama henüz doktora gitmedim zaten. son adet tarihinden hesaplarsam 5 hafta olur
yumurtlama günü ile hesaplama yapılmıyor ama son adet tarihi baz alınıyor . bu şekilde hesaplamaz doktorunuzda zaten onlar da sat a göre hesaplıyor bende daha dr gitmedim

Şu mesajınızı okurken bunu ben mi yazdım diye bir daha baktım yazar bölümüne:) 32-4-52 tam olarak aynı özelliklerdeyiz😁 kalp için ne zaman gideceksiniz siz? Doktor beni yarın çağırdı.
Ayy aynıyız gerçekten 😂😂☺️ Sizin ilk gebelik mi benim 2016 doğumlu bir oğlum var insallah kardeş gelecel☺️ Ben daha gitmedim dr a araştırıyorum henüz hemde 8 inci haftada gideyim hem kese hem kalp atışını duyarım diye düşündüm ☺️ Biraz rahat bir yapım var 😂 ayy çok heyecanlı kalp atışını videoya çekin ☺️ İnsallah çok güçlü duyarsınız🥰

Ayy aynıyız gerçekten 😂😂☺️ Sizin ilk gebelik mi benim 2016 doğumlu bir oğlum var insallah kardeş gelecel☺️ Ben daha gitmedim dr a araştırıyorum henüz hemde 8 inci haftada gideyim hem kese hem kalp atışını duyarım diye düşündüm ☺️ Biraz rahat bir yapım var 😂 ayy çok heyecanlı kalp atışını videoya çekin ☺️ İnsallah çok güçlü duyarsınız🥰

Inşallah cnm biraz hafiflersem iyi hissedeceğim ama çok hastalandim mevsim çok kötü, hepimiz keşke senin gibi dusunebilsek🤗
valla bende evvelden çok fazla düşünüyordum ama baktım ki Rabbim ol derse oluyor sen istediğin kadar düşün dur.2013 doğumlu bir kızım var sonrasında 3 tane 7 haftalık kaybım peşinede 1 boş gebeliğim var o yüzden bunda tam teslim oldum Rabbimden gelen herşeye razıyım Elhamdülillah bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.....

valla bende evvelden çok fazla düşünüyordum ama baktım ki Rabbim ol derse oluyor sen istediğin kadar düşün dur.2013 doğumlu bir kızım var sonrasında 3 tane 7 haftalık kaybım peşinede 1 boş gebeliğim var o yüzden bunda tam teslim oldum Rabbimden gelen herşeye razıyım Elhamdülillah bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.....
En doğrusu o aslında bende hep öyle düşünüyorum rabbim ne isterse o oluyor boşuna strese sokuyoruz kendimizi bende ilk hamileliğimde öğrendim tevekkül etmeyi 29 haftalıkken canlı doğum yapamazsın dediler şimdi çok şükür 3,5 yaşında☺️

Kızlar birşey sorucam pastırma bebeğe zararlı mı bugün hiç aklıma gelmedi canım istedi diye yedim biraz ama sonra zararlıdır falan diyenler oldu Bi bilginiz var mı

Kızlar birşey sorucam pastırma bebeğe zararlı mı bugün hiç aklıma gelmedi canım istedi diye yedim biraz ama sonra zararlıdır falan diyenler oldu Bi bilginiz var mı
canım iyi pişmiş etler öneriliyor ama pastırma kurutulmuş olduğu için bilemedim
çok yemediysen bi problem olacağını sanmıyorum ama

Allah tekrarını yasatmasın canım, inşallah sağlıkla bundan sonrakileri kucağına alırsın, bu psikoloji degisik bir durum, hormonlarım alt üst seviyede, ilk 3ayi bir atlatsam rahatlayacağım.

Back