- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Bu arada bir listemi yapılıyor beni de ekleyebilir misiniz 32 yaşındayım tahmini doğum 4 eylül görünüyor 52 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
liste silinmiş yavru kartal yapmıştı yanlış anlaşılma oldu galiba bencede böyle güzel olmuş 2 topigin sahibi ortaklaşa yapabilirlerBu arada bir listemi yapılıyor beni de ekleyebilir misiniz 32 yaşındayım tahmini doğum 4 eylül görünüyor 52 kiloyum☺
Şu mesajınızı okurken bunu ben mi yazdım diye bir daha baktım yazar bölümüne:) 32-4-52 tam olarak aynı özelliklerdeyiz kalp için ne zaman gideceksiniz siz? Doktor beni yarın çağırdı.Bu arada bir listemi yapılıyor beni de ekleyebilir misiniz 32 yaşındayım tahmini doğum 4 eylül görünüyor 52 kiloyum☺
yumurtlama günü ile hesaplama yapılmıyor ama son adet tarihi baz alınıyor . bu şekilde hesaplamaz doktorunuzda zaten onlar da sat a göre hesaplıyor bende daha dr gitmedimyumurtlama tarihinde gebelik oluştuğunu düşünüyorum. buna göre de 2 hafta olmuş oluyor ama henüz doktora gitmedim zaten. son adet tarihinden hesaplarsam 5 hafta olur
Ayy aynıyız gerçekten Sizin ilk gebelik mi benim 2016 doğumlu bir oğlum var insallah kardeş gelecel Ben daha gitmedim dr a araştırıyorum henüz hemde 8 inci haftada gideyim hem kese hem kalp atışını duyarım diye düşündüm Biraz rahat bir yapım var ayy çok heyecanlı kalp atışını videoya çekin İnsallah çok güçlü duyarsınızŞu mesajınızı okurken bunu ben mi yazdım diye bir daha baktım yazar bölümüne:) 32-4-52 tam olarak aynı özelliklerdeyiz kalp için ne zaman gideceksiniz siz? Doktor beni yarın çağırdı.
Ayy aynıyız gerçekten Sizin ilk gebelik mi benim 2016 doğumlu bir oğlum var insallah kardeş gelecel Ben daha gitmedim dr a araştırıyorum henüz hemde 8 inci haftada gideyim hem kese hem kalp atışını duyarım diye düşündüm Biraz rahat bir yapım var ayy çok heyecanlı kalp atışını videoya çekin İnsallah çok güçlü duyarsınızŞu mesajınızı okurken bunu ben mi yazdım diye bir daha baktım yazar bölümüne:) 32-4-52 tam olarak aynı özelliklerdeyiz kalp için ne zaman gideceksiniz siz? Doktor beni yarın çağırdı.
valla bende evvelden çok fazla düşünüyordum ama baktım ki Rabbim ol derse oluyor sen istediğin kadar düşün dur.2013 doğumlu bir kızım var sonrasında 3 tane 7 haftalık kaybım peşinede 1 boş gebeliğim var o yüzden bunda tam teslim oldum Rabbimden gelen herşeye razıyım Elhamdülillah bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.....Inşallah cnm biraz hafiflersem iyi hissedeceğim ama çok hastalandim mevsim çok kötü, hepimiz keşke senin gibi dusunebilsek
Benimde doğum 4 eylül görünüyorBu arada bir listemi yapılıyor beni de ekleyebilir misiniz 32 yaşındayım tahmini doğum 4 eylül görünüyor 52 kiloyum☺
En doğrusu o aslında bende hep öyle düşünüyorum rabbim ne isterse o oluyor boşuna strese sokuyoruz kendimizi bende ilk hamileliğimde öğrendim tevekkül etmeyi 29 haftalıkken canlı doğum yapamazsın dediler şimdi çok şükür 3,5 yaşındavalla bende evvelden çok fazla düşünüyordum ama baktım ki Rabbim ol derse oluyor sen istediğin kadar düşün dur.2013 doğumlu bir kızım var sonrasında 3 tane 7 haftalık kaybım peşinede 1 boş gebeliğim var o yüzden bunda tam teslim oldum Rabbimden gelen herşeye razıyım Elhamdülillah bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.....
Yaa nasıl güzel hepimiz peş peşe kucağımıza alacağız insallahBenimde doğum 4 eylül görünüyor
canım iyi pişmiş etler öneriliyor ama pastırma kurutulmuş olduğu için bilemedimKızlar birşey sorucam pastırma bebeğe zararlı mı bugün hiç aklıma gelmedi canım istedi diye yedim biraz ama sonra zararlıdır falan diyenler oldu Bi bilginiz var mı
Çok yemedim Allahtancanım iyi pişmiş etler öneriliyor ama pastırma kurutulmuş olduğu için bilemedim
çok yemediysen bi problem olacağını sanmıyorum ama
o zaman bi sorun olacağını sanmıyorum canımÇok yemedim Allahtan
Allah tekrarını yasatmasın canım, inşallah sağlıkla bundan sonrakileri kucağına alırsın, bu psikoloji degisik bir durum, hormonlarım alt üst seviyede, ilk 3ayi bir atlatsam rahatlayacağım.valla bende evvelden çok fazla düşünüyordum ama baktım ki Rabbim ol derse oluyor sen istediğin kadar düşün dur.2013 doğumlu bir kızım var sonrasında 3 tane 7 haftalık kaybım peşinede 1 boş gebeliğim var o yüzden bunda tam teslim oldum Rabbimden gelen herşeye razıyım Elhamdülillah bakalım Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.....
Çok teşekkür ederimo zaman bi sorun olacağını sanmıyorum canım
ne demek canımmÇok teşekkür ederim