• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
anladım canım benim de en son 3 şubattaydı. 26 sına verdi randevuyu . daha çok var randevuya arada bi gitsem mi diyorum
İkili test dimi, ben de acaba bi gitsem mi diyorum uzun zaman oldu. 27sine de daha var sabretmek çok zor 🤭

İyim canm çok şükür.den nasılsın. Bulantılarım var. Kalp atışları ni duyduk çok şükür.7haftanin içinde. Geçen hafta da acile gittim iyiydi. Bol bol dinleniyor um. Senin nasıl oldu. Sen iyimisin
Çok şükür bizde iyiyiz gün sayıyoruz işte.. az kaldı .. son hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum izne çıkmadan .. hayırdır bişeymi olduda acile gittin

Çok şükür bizde iyiyiz gün sayıyoruz işte.. az kaldı .. son hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum izne çıkmadan .. hayırdır bişeymi olduda acile gittin
İyi olmana sevindim.rabbim kucağına almayı nasip etsin.kahverengi lekem gelmişti iki haftasurdu.cok şükür bitti. O yüzden sürekli dinlenme modundayim

Merhaba arkadaşlar. Galiba ben de Eylül annesi olmaya adayım. Bugün doktora gittim 6+4 göründü ultrasonda. Kalp atımını gördük. Ama kesenin ardında kanama var diye progestan yazdı. Kullanan var mı aranızda yan etkilerinden korkuyorummm :(

Back