• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
04f82fb0-31d5-4d91-a489-0f73d485ff56.webp

Buda bebisimizin ultrasyon fotografi:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::anneadayı:

Ya soyle bisey iki kese vardi ama birin kalp atişi vardi digerin yoktu doktor emin konusmadi haftaya gel dedi bende emin olmadan kimseye demedim canim😍
Cok sevindim yeminle sanki benim ikizlerim olcakmis gibi Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah🙏🥰

Merhaba benim adetim 5 gün gecikti test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2588579
Benimkide aynı böyle çıkmıştı silik çizgi ve geç döllenme olmuş çok erken doktora gittiğim için az kalsın kürtaj oluyordum bebek görünmüyor diye. Testten 3 hafta sonra bebeğim göründü şükür. Testler yalan söylemez bence hamilesin. Kan tahlili yap derim birde doktorunla görüş bence. Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah.

nasılsın canımm.. nasıll gidiyor hamilelik :anneadayı: maşallah 10. haftana ulaşmışsın bile
İyim canm çok şükür.den nasılsın. Bulantılarım var. Kalp atışları ni duyduk çok şükür.7haftanin içinde. Geçen hafta da acile gittim iyiydi. Bol bol dinleniyor um. Senin nasıl oldu. Sen iyimisin

Benimkide aynı böyle çıkmıştı silik çizgi ve geç döllenme olmuş çok erken doktora gittiğim için az kalsın kürtaj oluyordum bebek görünmüyor diye. Testten 3 hafta sonra bebeğim göründü şükür. Testler yalan söylemez bence hamilesin. Kan tahlili yap derim birde doktorunla görüş bence. Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah.
Bi kaç gün daha beklim tekrar test yapar pozitif çıkarsa öyle giderim olmaz mi

Evet cnm Çok yakın bana o yüzden ilk tercihim oldu..
Bide yeni temiz mis gibi 😍
O prof olan dimi ona istedim ama izinliydi gidicem gun sonra canan acar demire gittim ve ona devam ediyorum..memnunum simdilik
Doçent kendisi, ben de memnunum elhamdülillah şimdilik oradan devam edeceğiz gibi görünüyor 🤗

Back