• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de muhakkak her gün 1 film izlerim genelde 😅

Benim de sen gibi canım. Ben zati gün içinde de çok tuvalete giderim. Hamilelikte bu gayet normal. Bak yazı buldum hatta bu haftayla ilgili :anne:
:KK200:Gebelikte 10 hafta annedeki değişiklikler şöyle:

:KK200:– Hamilelikte onuncu haftada rahminizin boyu, büyük bir portakal kadardır. Karnınız belirginleşmeye başlar. Giysileriniz dar gelmeye başlayabilir,

:KK200:– Mide bulantıları bazı anne adaylarında hafiflemeye başlar,

:KK200:– 10 haftalık gebelik belirtileri arasında yorgunluk, uykusuzluk hali yaşanabilir. Mide bulantıları devam edebilir. Kabızlık oluşabilir. Baş ağrıları olabilir.
:KK200:" Sık idrar yapma gereksinimi devam eder."
Baş dönmeleri ve fenalaşma hissi olabilir,

:KK200:– On haftalık gebelikte kan hacmi artacağı için damarlarınız daha da belirgin görünmeye başlar,

:KK200:Hamilelikte 10 hafta annedeki değişiklikler arasında; duygusal gelgitler, ağlama hissi, huzursuzluk, kaygılı veya neşeli olma gibi duygusal belirtiler oluşabilir

MaşAllah ne güzel 🧿🧿🧿🥰🥰
bende belirtiler var ama kaygı en üst seviyede :))

kizlarrr bugun ozele gittim
Allah nasip ederse ikizlere hamileyim
Cift yumurta ikiziymiş kalp atişlarini duyduk😍😍😍
vaay daha önce bahsetmemiştin görmediler demekki ne güzel haber şuan tek ikiz annesisin :) maşallah size foto varsa atsana merak ettim :KK200:

ayy portakal kadar olmuş hee, benim alt karnım tarafı çok hafiften şişti zaten anlıyorum büyüdüğünü ordan :KK51:
ay tek iyi olsunlarda biraz uykusuz kalalım nolcak, zaten doğduklarında hep uykusuz olcaz :KK70:
Asıl uykusuzluk o zaman olacak kızlar şu an yapabildiğiniz bütün keyifleri yapın uykuları uyuyun ruh gibi gezeceğiz ama hepsine değiyor onun elini tutmak yüzene bakmak bambaşka bir duygu geçsin artık haftalar aylar

Asıl uykusuzluk o zaman olacak kızlar şu an yapabildiğiniz bütün keyifleri yapın uykuları uyuyun ruh gibi gezeceğiz ama hepsine değiyor onun elini tutmak yüzene bakmak bambaşka bir duygu geçsin artık haftalar aylar
inşallah buradaki herkes o günleri görecek kuzumm

Back