- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.861
maşallah minik kuzucukkkkkk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teste gore hamilesiniz kesin sonuc icin kan tahlili yaptirabilirsiniz birde onemli olan ikinci cizgi hemen mi ciktiMerhaba benim adetim 5 gün gecikti test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2588579
Ben de muhakkak her gün 1 film izlerim geneldeeşim de öyle. bilimkurgu, korku filmleri hastası![]()
Benim de sen gibi canım. Ben zati gün içinde de çok tuvalete giderim. Hamilelikte bu gayet normal. Bak yazı buldum hatta bu haftayla ilgiliKızlar gece uyanmanız oluyor mu
özellikle 2-3 gibi muhakkak uyanıyorum ya tuvalet için ya öylesine ve geri uyumakta zorluk çekiyorum.
pazar gecesi mesela 3.30 da uyandım uyuyamadım öyle geldim işe
dün yine 2 de uyandım aha dedim yandık, 3 e kadar oturdum sonra Allahtan geri dalmışım sabah alarmıma uyandım
ayy portakal kadar olmuş hee, benim alt karnım tarafı çok hafiften şişti zaten anlıyorum büyüdüğünü ordanBen de muhakkak her gün 1 film izlerim genelde
Benim de sen gibi canım. Ben zati gün içinde de çok tuvalete giderim. Hamilelikte bu gayet normal. Bak yazı buldum hatta bu haftayla ilgili
Gebelikte 10 hafta annedeki değişiklikler şöyle:
– Hamilelikte onuncu haftada rahminizin boyu, büyük bir portakal kadardır. Karnınız belirginleşmeye başlar. Giysileriniz dar gelmeye başlayabilir,
– Mide bulantıları bazı anne adaylarında hafiflemeye başlar,
– 10 haftalık gebelik belirtileri arasında yorgunluk, uykusuzluk hali yaşanabilir. Mide bulantıları devam edebilir. Kabızlık oluşabilir. Baş ağrıları olabilir.
" Sık idrar yapma gereksinimi devam eder."
Baş dönmeleri ve fenalaşma hissi olabilir,
– On haftalık gebelikte kan hacmi artacağı için damarlarınız daha da belirgin görünmeye başlar,
Hamilelikte 10 hafta annedeki değişiklikler arasında; duygusal gelgitler, ağlama hissi, huzursuzluk, kaygılı veya neşeli olma gibi duygusal belirtiler oluşabilir
MaşAllah ne güzel![]()
Evet ben de büyüdüğünü anlıyorum. Normalde karnımı içeri çekince giden göbek gitmiyor artıkayy portakal kadar olmuş hee, benim alt karnım tarafı çok hafiften şişti zaten anlıyorum büyüdüğünü ordan
ay tek iyi olsunlarda biraz uykusuz kalalım nolcak, zaten doğduklarında hep uykusuz olcaz![]()
evet son ayları hatırlatma banaa bide ben Mersinde yaşıyorummEvet ben de büyüdüğünü anlıyorum. Normalde karnımı içeri çekince giden göbek gitmiyor artık
Evet ya doğunca hep uykusuz olacağız. O yüzden şimdi nerde bulursak kendimizi uyumak lazım. Hele bi de son aylar sıcakolacağı için ve o karınla uykusuz geceler başlar bize 
![]()
Ayyy fenaevet son ayları hatırlatma banaa bide ben Mersinde yaşıyorumm![]()
aynı kaderi paylaşacağız ilerleyen aylarda deseneAyyy fenaBen de düşünemiyorum. Çünkü ben Afyonluyum ama Şanlıurfa'da yaşıyorum. Düşünemiyorum sıcakları
![]()
Aynen öyle olacakaynı kaderi paylaşacağız ilerleyen aylarda desene![]()
![]()
inşallah kuzummAynen öyle olacak. Burdan destek oluruz artık birbirimize
![]()
Büyük tansiyonun hafif yüksek çıkmış.Bol bol narsuyu ve limon tüket canım.Cok aşırı yüksek değil ama doktorun dediği gibi takip etArkadaşlar tansiyon problemi olan var mı?
Dün aile hekimliğinde tesadüf tansiyonuma baktılar 13-8 çıktı. Takip edelim dediler. Bugün 14-7 çıktı. Yüksek mi düzelir mi acaba. Çok tedirgin oldum.
Benim.bulundugum yer arap ülkesi 60 derece.Şükredin kızlarevet son ayları hatırlatma banaa bide ben Mersinde yaşıyorumm![]()
Maşallah tebrik ederim.Sağlikla kucağına alırsın insallahkizlarrr bugun ozele gittim
Allah nasip ederse ikizlere hamileyim
Cift yumurta ikiziymiş kalp atişlarini duyduk![]()
Aaa yani mi belli oldu? Arkadaşım 6. Haftasında öğrenmişti. Ayy çok güzel bir duygu. Sağlıcakla doğsunlar inş.kizlarrr bugun ozele gittim
Yaa gerçektenmi çok sevindim senin adına canım benim rabbim esirgesinkizlarrr bugun ozele gittim
ben genelde geceleri çok su içtiğimden tuvalet için uyanıyorumyani çok erken sayılmaz 21:00 gibi yatıyorum
birde gündüz uykusu nerdeee, çalışıyorum iş yerinde pek uyuyamıyorum