• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
eşim de öyle. bilimkurgu, korku filmleri hastası 🤣
Ben de muhakkak her gün 1 film izlerim genelde 😅
Kızlar gece uyanmanız oluyor mu
özellikle 2-3 gibi muhakkak uyanıyorum ya tuvalet için ya öylesine ve geri uyumakta zorluk çekiyorum.
pazar gecesi mesela 3.30 da uyandım uyuyamadım öyle geldim işe
dün yine 2 de uyandım aha dedim yandık, 3 e kadar oturdum sonra Allahtan geri dalmışım sabah alarmıma uyandım
Benim de sen gibi canım. Ben zati gün içinde de çok tuvalete giderim. Hamilelikte bu gayet normal. Bak yazı buldum hatta bu haftayla ilgili :anne:
:KK200:Gebelikte 10 hafta annedeki değişiklikler şöyle:

:KK200:– Hamilelikte onuncu haftada rahminizin boyu, büyük bir portakal kadardır. Karnınız belirginleşmeye başlar. Giysileriniz dar gelmeye başlayabilir,

:KK200:– Mide bulantıları bazı anne adaylarında hafiflemeye başlar,

:KK200:– 10 haftalık gebelik belirtileri arasında yorgunluk, uykusuzluk hali yaşanabilir. Mide bulantıları devam edebilir. Kabızlık oluşabilir. Baş ağrıları olabilir.
:KK200:" Sık idrar yapma gereksinimi devam eder."
Baş dönmeleri ve fenalaşma hissi olabilir,

:KK200:– On haftalık gebelikte kan hacmi artacağı için damarlarınız daha da belirgin görünmeye başlar,

:KK200:Hamilelikte 10 hafta annedeki değişiklikler arasında; duygusal gelgitler, ağlama hissi, huzursuzluk, kaygılı veya neşeli olma gibi duygusal belirtiler oluşabilir

MaşAllah ne güzel 🧿🧿🧿🥰🥰

Ben de muhakkak her gün 1 film izlerim genelde 😅

Benim de sen gibi canım. Ben zati gün içinde de çok tuvalete giderim. Hamilelikte bu gayet normal. Bak yazı buldum hatta bu haftayla ilgili :anne:
:KK200:Gebelikte 10 hafta annedeki değişiklikler şöyle:

:KK200:– Hamilelikte onuncu haftada rahminizin boyu, büyük bir portakal kadardır. Karnınız belirginleşmeye başlar. Giysileriniz dar gelmeye başlayabilir,

:KK200:– Mide bulantıları bazı anne adaylarında hafiflemeye başlar,

:KK200:– 10 haftalık gebelik belirtileri arasında yorgunluk, uykusuzluk hali yaşanabilir. Mide bulantıları devam edebilir. Kabızlık oluşabilir. Baş ağrıları olabilir.
:KK200:" Sık idrar yapma gereksinimi devam eder."
Baş dönmeleri ve fenalaşma hissi olabilir,

:KK200:– On haftalık gebelikte kan hacmi artacağı için damarlarınız daha da belirgin görünmeye başlar,

:KK200:Hamilelikte 10 hafta annedeki değişiklikler arasında; duygusal gelgitler, ağlama hissi, huzursuzluk, kaygılı veya neşeli olma gibi duygusal belirtiler oluşabilir

MaşAllah ne güzel 🧿🧿🧿🥰🥰
ayy portakal kadar olmuş hee, benim alt karnım tarafı çok hafiften şişti zaten anlıyorum büyüdüğünü ordan :KK51:
ay tek iyi olsunlarda biraz uykusuz kalalım nolcak, zaten doğduklarında hep uykusuz olcaz :KK70:

ayy portakal kadar olmuş hee, benim alt karnım tarafı çok hafiften şişti zaten anlıyorum büyüdüğünü ordan :KK51:
ay tek iyi olsunlarda biraz uykusuz kalalım nolcak, zaten doğduklarında hep uykusuz olcaz :KK70:
Evet ben de büyüdüğünü anlıyorum. Normalde karnımı içeri çekince giden göbek gitmiyor artık 😅
Evet ya doğunca hep uykusuz olacağız. O yüzden şimdi nerde bulursak kendimizi uyumak lazım. Hele bi de son aylar sıcak 🔥 olacağı için ve o karınla uykusuz geceler başlar bize  :halay::halay:

Bu arada doktor kese boyutuna bakarak 5+5 dedi ama tam günü bebeğin baş popo mesafesine göre belirlenecekmiş benim sat 31 Aralık benim hesaba göre bugün 6+0 olması gerekiyordu neyse şimdi buna hiç takamıcam kan ve idrar tahlili verdik haftaya çarşamba randevum var kalp atışı oluşmuş mu oluşmamış mı onu görebilmek için gidicez
Bide siz bu haftalarda sadece keseyi mi gördünüz yoksa boş veya dolu gebelik olup olmadığını anladınız ? Benim kesenin içinde küçük bişey var net bi şekilde gözüküyor o bebek olabilir mi ?

Evet ben de büyüdüğünü anlıyorum. Normalde karnımı içeri çekince giden göbek gitmiyor artık 😅
Evet ya doğunca hep uykusuz olacağız. O yüzden şimdi nerde bulursak kendimizi uyumak lazım. Hele bi de son aylar sıcak 🔥 olacağı için ve o karınla uykusuz geceler başlar bize  :halay::halay:
evet son ayları hatırlatma banaa bide ben Mersinde yaşıyorumm :KK70:

Arkadaşlar tansiyon problemi olan var mı?
Dün aile hekimliğinde tesadüf tansiyonuma baktılar 13-8 çıktı. Takip edelim dediler. Bugün 14-7 çıktı. Yüksek mi düzelir mi acaba. Çok tedirgin oldum.

Büyük tansiyonun hafif
Arkadaşlar tansiyon problemi olan var mı?
Dün aile hekimliğinde tesadüf tansiyonuma baktılar 13-8 çıktı. Takip edelim dediler. Bugün 14-7 çıktı. Yüksek mi düzelir mi acaba. Çok tedirgin oldum.
Büyük tansiyonun hafif yüksek çıkmış.Bol bol narsuyu ve limon tüket canım.Cok aşırı yüksek değil ama doktorun dediği gibi takip et

Back