How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bizimde 28 şubat ama devlet hastanesinde yaptıracağım kendi özeldeki doktoruma martın 6sinda gideceğim ozaman söyler cinsiyeti özele gidenler için doktor 12 hafta bile olmadan tahmin yapabiliyor 2 oğlumuda 11 + larda öğrendim bende merakla cinsiyet konusacagimiz zamanları bekliyorum
Aaaa gerçekten mi ki oğlanı daha geç söylüyorlar o zaman 14 şubattaki randevum için heyecanlansam mı cinsiyet için 11+5 olucam 😂😂 ikili testi de yapar sanırım gitmişken

Aaaa gerçekten mi ki oğlanı daha geç söylüyorlar o zaman 14 şubattaki randevum için heyecanlansam mı cinsiyet için 11+5 olucam 😂😂 ikili testi de yapar sanırım gitmişken
Canim ikili taramada soyleyebiliyorlarmis bakalim ogrenebilecek misin

bizimde 28 şubat ama devlet hastanesinde yaptıracağım kendi özeldeki doktoruma martın 6sinda gideceğim ozaman söyler cinsiyeti özele gidenler için doktor 12 hafta bile olmadan tahmin yapabiliyor 2 oğlumuda 11 + larda öğrendim bende merakla cinsiyet konusacagimiz zamanları bekliyorum
🙊 canim bende aynen oyle yapacağım sonuc da cikmis olur hem onu da ozele goturecegim henuz gitmedim ozelde dr belli ama . Evet soyleyebilir cinsiyeti hayirlisi ya inşallah gunler gecmiyor daha cok var

Masallah canim seninki de erken yumurtlama herhalde 😊
22-23 Aralık gibiydi canım ovulasyonla takip ediyordum ☺️☺bu Arada kızlar efsane bişey buldum Google a angelsounds yazar mısınız tam bizim gibi endişeli ve meraklı gebelere göre bişey 🤣

22-23 Aralık gibiydi canım ovulasyonla takip ediyordum ☺️☺bu Arada kızlar efsane bişey buldum Google a angelsounds yazar mısınız tam bizim gibi endişeli ve meraklı gebelere göre bişey 🤣
Aslinda benimde ovu tarihim 23 civariydi canım . Senin dongun kac gunde birdi adet

Bir de simdi baktim ona da ileriki haftalarda ise yarıyor bunlar ya . O zaman da hareketleri hissetmiş oluruz herhalde

Bir de simdi baktim ona da ileriki haftalarda ise yarıyor bunlar ya . O zaman da hareketleri hissetmiş oluruz herhalde
16. Hafta diyorlar hareketlere en erken oda ikinci bebek için kuzum bakalım ya bi sorun olmasında işin şakası bunlar

Merhaba eylül anneleri bebeklerinizin kalp sesleri duyuldu mu ne zaman duyuldu insallh herkes sagliklica kucagina alsin simdiden teşekkür ederim
Selam benim geç döllenmeden dolayı 7. haftada anca görebildik bebeği. 17 şubatta yani 9+3 te bi sonraki doktor kontrolümüz inşallah o gün duyacağız kalp atışını.

6+2 de kalp atışını duydum. Şuanda 7+4kalp atışını duyduğumuzdan beri leke ve kanama devam ediyoe aralıklarla iğne ilaç devam ediyorum bakalım
Sen hala evdesin değilmi canım? Dinleniyorsun bol bol? Maşallah bak 7+4 olmuş bile bebiş. Allah sağlık versin sağlıkla kucagımıza alırız inşallah.

Back