How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim minnos ortada kalmis😁😁
Cidden yorum yapamadım ortada kalmış minik 🤭
Kizlar benim mide bulantisi artik yavas yavas mide yanmasina donmeye basladi sizde de var mi bu belirti
Benim o hep var ya. Bir de az ve sık yemeği alışkanlık haline getirmek lazım. Bunlar çok etkiliyor çünkü. Vücut sürekli değişim halinde. Genelde 3 aydan sonra düzelir her şey diyor ya bakalım ne olacak 🥰🥰

Kizlar benim mide bulantisi artik yavas yavas mide yanmasina donmeye basladi sizde de var mi bu belirti
Devamlı bulanan bi midem var 3 gündür..ara ara kusturan..artik dayanamicam yatarken ilaç icicem..
Bulantinin bi üst leveli mide yanması mi🤦‍♀️
Oda kötüdür..gaviscon iyi gelir ama gebelikte kullanılır mi bilmiyorum

Ramzi teorisi

6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle 🤭
Aaa benim sağda bebek ultrasonda bakarkende sağdan baktı dr o zaman kız insallah 😂😂

Devamlı bulanan bi midem var 3 gündür..ara ara kusturan..artik dayanamicam yatarken ilaç icicem..
Kullanılıyor canım bana doktor verdi

Benim de bi takvime göre erkek bi takvime göre kız 🤭

Sağ bence canım 😘

Çok merak ediyorum cinsiyeti ama önemli olan sadece sağlıklı olsun yeter bize 🤲🏻😍😍🥰

Benim de erkek diyor 🤭🤭
Benim birine göre erkek birine göre kız hepsi farklı bişey çıkıyor ☺️Sağlıklı olsun bir sorun olmadan kucağımıza alalım da cinsyeti elbet öğreneceğiz 😍

Evet gaviscon kullaniyorlar genelde . Mide bulantim gun içerisinde ara ara oluyor o yuzden cok yiyemiyorum zaten ama ona ragmen oluyor bende netten baktim bu haftalarda baslayabiliyormus mide yanmasi hatta bi hareket varmis o rahatlatiyormus onu yaptim 2 gundur kisa sureli de olsa rahatlatiyor . Cok bunalirsam dr gideceğim

Ramzi teorisi

6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle 🤭
evet ama onun tutma şeysi çok düşük benim ilk bebeğim sağda duruyordu erkek 2. soldaydı oda erkek bu da solda duruyordu bakalım bu ne olucak 🤗

Aaa benim sağda bebek ultrasonda bakarkende sağdan baktı dr o zaman kız insallah 😂😂
Hadi hayırlısı bakalım canım 🤭🥰🥰
Benim birine göre erkek birine göre kız hepsi farklı bişey çıkıyor ☺Sağlıklı olsun bir sorun olmadan kucağımıza alalım da cinsyeti elbet öğreneceğiz 😍
Evet canım öyle hepsi farklı diyor. Maksat muhabbet olsun 🤭 sağlıklı bir şekilde doğsunlarda inşallah 🤲🏻
Ama cinsiyetler yavaş yavaş belli olduğunda herkesi merak ediyorum. 💃🏻🥰🥰

Benimki hareket etmiş sanki 🤣🤣🤣ne tarafta oluyor şimdi bu ??

Eklentiler

• 182382A0-C500-4F3C-A508-76336B9685BB.jpeg
    182382A0-C500-4F3C-A508-76336B9685BB.jpeg
    171,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 26E55568-06B3-4EB8-AB2C-7BBD0ED8EA17.jpeg
    26E55568-06B3-4EB8-AB2C-7BBD0ED8EA17.jpeg
    234 KB · Görüntüleme: 36
  • 9F41AABD-FBB7-4988-AA24-DF2494B78682.jpeg
    9F41AABD-FBB7-4988-AA24-DF2494B78682.jpeg
    220,9 KB · Görüntüleme: 33
Back