- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.461
Bu teoride uyuyosa erkek o zamanSanki sola yakin gibi canim
Çinde erkek diyo bakalim dogru cikicak mi
Sağlıklı olsunlarda yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu teoride uyuyosa erkek o zamanSanki sola yakin gibi canim
Cidden yorum yapamadım ortada kalmış minikBenim minnos ortada kalmis
Benim o hep var ya. Bir de az ve sık yemeği alışkanlık haline getirmek lazım. Bunlar çok etkiliyor çünkü. Vücut sürekli değişim halinde. Genelde 3 aydan sonra düzelir her şey diyor ya bakalım ne olacakKizlar benim mide bulantisi artik yavas yavas mide yanmasina donmeye basladi sizde de var mi bu belirti
Devamlı bulanan bi midem var 3 gündür..ara ara kusturan..artik dayanamicam yatarken ilaç icicem..Kizlar benim mide bulantisi artik yavas yavas mide yanmasina donmeye basladi sizde de var mi bu belirti
Benimde duydugum bir hurafe tabi kız şişlik yapar ayakta falan diye duydumAy tatlı görmek dahi istemiyorum öyle midem bulaniyo
Tuzlu seyler seviyorum oda galiba biraz ayaklarımı sisiriyo..ama bi portakal ve pembe greyfurt bayıla bayıla yiyorum
Aaa benim sağda bebek ultrasonda bakarkende sağdan baktı dr o zaman kız insallahRamzi teorisi
6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle
Kullanılıyor canım bana doktor verdiDevamlı bulanan bi midem var 3 gündür..ara ara kusturan..artik dayanamicam yatarken ilaç icicem..
Bulantinin bi üst leveli mide yanması mi
Oda kötüdür..gaviscon iyi gelir ama gebelikte kullanılır mi bilmiyorum
Benim birine göre erkek birine göre kız hepsi farklı bişey çıkıyor Sağlıklı olsun bir sorun olmadan kucağımıza alalım da cinsyeti elbet öğreneceğizBenim de bi takvime göre erkek bi takvime göre kız
Sağ bence canım
Çok merak ediyorum cinsiyeti ama önemli olan sadece sağlıklı olsun yeter bize
Benim de erkek diyor
Aynen gaviscon kullanılabiliyor canımDevamlı bulanan bi midem var 3 gündür..ara ara kusturan..artik dayanamicam yatarken ilaç icicem..
Oyy kiz cok severim zaten ikiside evlat sonuctaBenimde duydugum bir hurafe tabi kız şişlik yapar ayakta falan diye duydum
Evet gaviscon kullaniyorlar genelde . Mide bulantim gun içerisinde ara ara oluyor o yuzden cok yiyemiyorum zaten ama ona ragmen oluyor bende netten baktim bu haftalarda baslayabiliyormus mide yanmasi hatta bi hareket varmis o rahatlatiyormus onu yaptim 2 gundur kisa sureli de olsa rahatlatiyor . Cok bunalirsam dr gideceğimDevamlı bulanan bi midem var 3 gündür..ara ara kusturan..artik dayanamicam yatarken ilaç icicem..
evet ama onun tutma şeysi çok düşük benim ilk bebeğim sağda duruyordu erkek 2. soldaydı oda erkek bu da solda duruyordu bakalım bu ne olucakRamzi teorisi
6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle
Hadi hayırlısı bakalım canımAaa benim sağda bebek ultrasonda bakarkende sağdan baktı dr o zaman kız insallah
Evet canım öyle hepsi farklı diyor. Maksat muhabbet olsun sağlıklı bir şekilde doğsunlarda inşallahBenim birine göre erkek birine göre kız hepsi farklı bişey çıkıyor ☺Sağlıklı olsun bir sorun olmadan kucağımıza alalım da cinsyeti elbet öğreneceğiz
Valla bekliyorum cinsiyet haftamizi . Cevremdekiler hep erkek hissediyor ama bilemiyorum saglikli olsunda cinsiyet farketmez benim icin ❤Bu teoride uyuyosa erkek o zaman
Çinde erkek diyo bakalim dogru cikicak mi
Sağlıklı olsunlarda yeter
Bence sag gibiBenimki hareket etmiş sanki ne tarafta oluyor şimdi bu ??
Sen daha tecrübelisin tabi canım Bakalım günü geldiğinde öğreneceğiz hepimizevet ama onun tutma şeysi çok düşük benim ilk bebeğim sağda duruyordu erkek 2. soldaydı oda erkek bu da solda duruyordu bakalım bu ne olucak
bakalım ne çıkacakBence sag gibi
Evet ilk kim öğrenecek merak ediyorumKizlar suan burda 11. Haftada olan varmiydi ilk ogrenenler kimler olacak cinsiyeti
Soyle baktim yazanlara pek goremedim. Ilk sayfadan baktim da pek yazmiyorlar onalr herhaldrEvet ilk kim öğrenecek merak ediyorum