2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar sizde de duygu dalgalanmaları sürekli ağlamalar oluyor mu ya
Ben zaten balık burcuyum normalde de sulu gözüm ama şimdi bi ayrı oldum
Geçen gün kum döktüğümde annemlerde kaldık 2 gün ayrılırken hüngür hüngür ağlıyorum sanki başka şehirdeler 10 dk mesafedeler arabayla, böyle bir sürü örnek var küçük şeylere ağlıyor musunuz sizde

Hiç olmadığı kadar çok. Ayrıca çok alınganım.

işte bunlar hep hormonlardan bende cesaret hapı yutmuş gibi dolanıyorum ortalıkta

var oda benim Neredeyse 2 saate bir yemek yiycem

Ben çoğu şeyden tiksindim, sanki evim bile kokuyor. Herkes herşey kokuyor, berbat vaziyetteyim. Süreci doldurmaya çalışıyorum.

Aaa doğru mu benm de kızım var 2 hafta önceye kadar emiyordu. Biraktirdim .Benm de kızım mi olacak acaba
Öyle derler, ben oğlum 6 aylıkken hamile kalmışım. Regl olmadığım için hamile kaldığımı farketmemiştim. Oğlum memeyi bırakınca annem sen hamilesin dedi. Cokur cokur emen çocuk emmeyi bıraktı. Ne üzülmüştüm. Sizinkiler hala emiyormuş maşallah. Annem demekki kızdı dedi. Ama düşükle sonuçlandı. Sizde cinsiyet öğrenince bizimle paylaşın.

Geçen eşim bir konuda şakalaşıyordu benimle. Normalde gülüp geçerim her zaman. Ama bu sefer birden ağlamaya başladım. Eşim tabi şok oldu. Ağlayınca rahatladım kendime geldim ama ilginç bir durum
en komiği de bir gün yorganı çarşafa geçirirken yapamadım. Oturdum ağladım. Sonra halime güldüm. Hormonların ben de etkisi

aynı bende öyleyim
midem sürekli kötü olunca belli bir saatten sonra bişey yemiyorum
o günde eşim elma soyup yiyor bende yemek için yanaştım
bence sen bu saatte yeme sonra miden bulanıyor dedi
ben başladım ağlamaya
ben yemek istiyorum sen benden sakınıyorsun diye

Ağlama değil de sinir var bende

Ben aksine çok vurdumduymaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…