- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.041
Genelde sinirli gerginim..Kızlar sizde de duygu dalgalanmaları sürekli ağlamalar oluyor mu ya
Ben zaten balık burcuyum normalde de sulu gözüm ama şimdi bi ayrı oldum
Geçen gün kum döktüğümde annemlerde kaldık 2 gün ayrılırken hüngür hüngür ağlıyorum sanki başka şehirdeler 10 dk mesafedeler arabayla, böyle bir sürü örnek var küçük şeylere ağlıyor musunuz sizde
Ben ole aglayinca benim adam daha cok sinir oldu kavga ettik bu sefer anlayissiz okuzGeçen eşim bir konuda şakalaşıyordu benimle. Normalde gülüp geçerim her zaman. Ama bu sefer birden ağlamaya başladım. Eşim tabi şok oldu. Ağlayınca rahatladım kendime geldim ama ilginç bir durum
en komiği de bir gün yorganı çarşafa geçirirken yapamadım. Oturdum ağladım. Sonra halime güldüm. Hormonların ben de etkisi
Insallah canim guzel haberlerini bekliomTabi hemen paylaşacağım. İnşallah kalp atışı duyarım.
hahahaha gerçekten sabır versin iyi ki varlarGenelde sinirli gerginim..
Alinganligimda tutuyo bazen..
Adam bise yapmasa bile gözüme Batiyo esip gürlüyorum
Ben olsam kendimi sevmez tahammül edemezdim
Allah eşcağizlarimiza sabir versin
Aslında bir çok şey kız olduğuna işaret ediyor. Yüzün yuvarlaklaşması ultrasonda kendini kapatması hepsi bence de kız. Ama Allah bilir. Hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün evlat olsunlar inşallllah.maşallah Bende kız diyenlerdenim
Ayy resmen benaynı bende öyleyim
midem sürekli kötü olunca belli bir saatten sonra bişey yemiyorum
o günde eşim elma soyup yiyor bende yemek için yanaştım
bence sen bu saatte yeme sonra miden bulanıyor dedi
ben başladım ağlamaya
ben yemek istiyorum sen benden sakınıyorsun diye
Ahh bu eşler ahhBen ole aglayinca benim adam daha cok sinir oldu kavga ettik bu sefer anlayissiz okuzbende hic aglanmicak biseye agladim senin gibi durduk yere
hepimizde aynı olduğuna göre normal herhaldeSen deyince farkettim bak benim de kalmadı gibi
ben. filmlerde olurdu ya hani deterjan reklamlarına ağlarlardı. onlara döndüm iyiceKızlar sizde de duygu dalgalanmaları sürekli ağlamalar oluyor mu ya
Ben zaten balık burcuyum normalde de sulu gözüm ama şimdi bi ayrı oldum
Geçen gün kum döktüğümde annemlerde kaldık 2 gün ayrılırken hüngür hüngür ağlıyorum sanki başka şehirdeler 10 dk mesafedeler arabayla, böyle bir sürü örnek var küçük şeylere ağlıyor musunuz sizde
Teşekkür ederim canm.benm de aynı azar azar devam ediyor iki hafta olacak nerdeyseÇok kötü bişeymiş kuzum yainşallah sanada banada tekerrür etmez
Tam bitmedi aslında hala geliyor ufak ufak canım
valla dizilerde filmlerde abartıyorlar derdim gerçekmişben. filmlerde olurdu ya hani deterjan reklamlarına ağlarlardı. onlara döndüm iyice
inşallah tam anlamıyla geçer ikimizinde canımTeşekkür ederim canm.benm de aynı azar azar devam ediyor iki hafta olacak nerdeyse
Bir akrandan da duymuştum.senin dediğin gibi.hayirlisi haberdar ederim. İki kızım var bir tane daha olur. Hayırlısı sağ salim saglikli bir şekilde dünyaya gelir inşallah bebeklerimizÖyle derler, ben oğlum 6 aylıkken hamile kalmışım. Regl olmadığım için hamile kaldığımı farketmemiştim. Oğlum memeyi bırakınca annem sen hamilesin dedi. Cokur cokur emen çocuk emmeyi bıraktı. Ne üzülmüştüm. Sizinkiler hala emiyormuş maşallah. Annem demekki kızdı dedi. Ama düşükle sonuçlandı. Sizde cinsiyet öğrenince bizimle paylaşın.
İnşallah canmvalla dizilerde filmlerde abartıyorlar derdim gerçekmiş
inşallah tam anlamıyla geçer ikimizinde canım
ben 5 kilo verdim toplamda kuzum mide bulantım olduğu için yiyemiyorum hiçkızlar kilo durumlarınız ne durumda ben 1 kilo aldım bile
bende ağlıyorum geçen gün şirinlerin filmi vardı tv de onda bile ağladımvalla dizilerde filmlerde abartıyorlar derdim gerçekmiş
ilaç vermedi mi canım sana bana prilam diye bir ilaç yazdı gerçekten çok faydasını gördüm. bir haftaya 2 kilo vermiştimben 5 kilo verdim toplamda kuzum mide bulantım olduğu için yiyemiyorum hiç
bulanması olmasa kilo vermek güzel diycem de çok takılıyorum kiloya kilolu kaldım hamile diyeben 5 kilo verdim toplamda kuzum mide bulantım olduğu için yiyemiyorum hiç
maşallah canım gözün aydın bende cumartesiyi iple çekiyorum en son 3 hafta önce kalp atışını duymuştummbende ağlıyorum geçen gün şirinlerin filmi vardı tv de onda bile ağladımeşimde dalga geçiyor çizgiilmde bari ağlama diye napayım içimden geliyor
doktora gittim pıtırcığımın kalbi maşallah atmaya devam ediyor çok şükür iyiyiz
bu duygusal günlerde geçer yabende ağlıyorum geçen gün şirinlerin filmi vardı tv de onda bile ağladımeşimde dalga geçiyor çizgiilmde bari ağlama diye napayım içimden geliyor
doktora gittim pıtırcığımın kalbi maşallah atmaya devam ediyor çok şükür iyiyiz
verdi kuzum verdi gece yatmadan önce 2 tane birden iç bir şey olmaz ertesi gün hiç bulanmaz dedi, ama ben içiyorum bir şey yemezken iyi bulanmıyor ama bir şey yiyince çok kötü oluyorumilaç vermedi mi canım sana bana prilam diye bir ilaç yazdı gerçekten çok faydasını gördüm. bir haftaya 2 kilo vermiştim
valla kuzum bebek sağlıklı olsunda kiloyu veririz yabulanması olmasa kilo vermek güzel diycem de çok takılıyorum kiloya kilolu kaldım hamile diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?