2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Genelde sinirli gerginim..
Alinganligimda tutuyo bazen..
Adam bise yapmasa bile gözüme Batiyo esip gürlüyorum
Ben olsam kendimi sevmez tahammül edemezdim
Allah eşcağizlarimiza sabir versin

Ben ole aglayinca benim adam daha cok sinir oldu kavga ettik bu sefer anlayissiz okuzbende hic aglanmicak biseye agladim senin gibi durduk yere

Ayy resmen ben kendimi gördüm resmen
Ben ole aglayinca benim adam daha cok sinir oldu kavga ettik bu sefer anlayissiz okuzbende hic aglanmicak biseye agladim senin gibi durduk yere
Ahh bu eşler ahh Bana kızsa ben daha da ağlarım kesin. Ağlamak bu aralar yegane duygum galiba.

ben. filmlerde olurdu ya hani deterjan reklamlarına ağlarlardı. onlara döndüm iyice

Bir akrandan da duymuştum.senin dediğin gibi.hayirlisi haberdar ederim. İki kızım var bir tane daha olur. Hayırlısı sağ salim saglikli bir şekilde dünyaya gelir inşallah bebeklerimiz

valla dizilerde filmlerde abartıyorlar derdim gerçekmiş
bende ağlıyorum geçen gün şirinlerin filmi vardı tv de onda bile ağladım eşimde dalga geçiyor çizgiilmde bari ağlama diye napayım içimden geliyor
doktora gittim pıtırcığımın kalbi maşallah atmaya devam ediyor çok şükür iyiyiz

maşallah canım gözün aydın bende cumartesiyi iple çekiyorum en son 3 hafta önce kalp atışını duymuştumm

bu duygusal günlerde geçer ya
maşallah kuzum çok şükürrr
ilaç vermedi mi canım sana bana prilam diye bir ilaç yazdı gerçekten çok faydasını gördüm. bir haftaya 2 kilo vermiştim
verdi kuzum verdi gece yatmadan önce 2 tane birden iç bir şey olmaz ertesi gün hiç bulanmaz dedi, ama ben içiyorum bir şey yemezken iyi bulanmıyor ama bir şey yiyince çok kötü oluyorum
bulanması olmasa kilo vermek güzel diycem de çok takılıyorum kiloya kilolu kaldım hamile diye
valla kuzum bebek sağlıklı olsunda kiloyu veririz ya

sol tarafımda bir ağrı var. belik ikiye ayrılık gibi. sanki yüksek yerden düşermiş gibi beynim. bir tuhafım bugün. Rabbim hayırlara yor yarabbim. evde değilizki uzanalım bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…