- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.061
sağolasın canım inşallah sende sağlıcakla duyarsın yinemaşallah canım gözün aydın bende cumartesiyi iple çekiyorum en son 3 hafta önce kalp atışını duymuştumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım inşallah sende sağlıcakla duyarsın yinemaşallah canım gözün aydın bende cumartesiyi iple çekiyorum en son 3 hafta önce kalp atışını duymuştumm
kuzum devam ederse sabah aç karnına bir tane daha içmen gerekiyor hatta yine ederse akşam da içiyorsun etki etmeye başlayınca azaltıyorsun ben artık yatmadan bir tane içiyorum sadece ve çok iyi geliyorbu duygusal günlerde geçer ya
maşallah kuzum çok şükürrr
verdi kuzum verdi gece yatmadan önce 2 tane birden iç bir şey olmaz ertesi gün hiç bulanmaz dedi, ama ben içiyorum bir şey yemezken iyi bulanmıyor ama bir şey yiyince çok kötü oluyorum
öyle yapayım kuzum olmazsakuzum devam ederse sabah aç karnına bir tane daha içmen gerekiyor hatta yine ederse akşam da içiyorsun etki etmeye başlayınca azaltıyorsun ben artık yatmadan bir tane içiyorum sadece ve çok iyi geliyor
2 kilo kadar verdim ama yemek yiyemiyorum iştahsızlık ve bulantı vardıkızlar kilo durumlarınız ne durumda ben 1 kilo aldım bile
kilo alan tek ben varım galiba2 kilo kadar verdim ama yemek yiyemiyorum iştahsızlık ve bulantı vardı
kilo alan tek ben varım galiba
Ben şu an aynıyım ama karnım çok şiş nedendir bilemedimkızlar kilo durumlarınız ne durumda ben 1 kilo aldım bile
Çok sevindim senin adına cnm bende inşallah yarın duyacağım heyecanla bekliyorum yarınıbende ağlıyorum geçen gün şirinlerin filmi vardı tv de onda bile ağladım eşimde dalga geçiyor çizgiilmde bari ağlama diye napayım içimden geliyor
doktora gittim pıtırcığımın kalbi maşallah atmaya devam ediyor çok şükür iyiyiz
bu arada siz çorum da yaşıyorsunuz sanırım ben de amasyadayım doktora çorumda mı gidiyorsunuz
o şişlik bende de var canım aslında 2,5 aylık oldum ben hafta olarak söyleyince insana az geliyor ama ay olarak söyledimi birden çok geliyoBen şu an aynıyım ama karnım çok şiş nedendir bilemedim
11 haftayada kadar kilo almaman çok güzel yaaa zaten zayıfmışsın aslında:) :) valla ben de 2 kilo falan verdim. Eskiden hedefimdi 54'e düşmek ama hiç başaramıyodum, şimdi 2 ayda mide bulantıları ve yemek çeşitliliğinin azalması yüzünden 54'ün bile altını gördüm.
Şu bulantılar bi geçsin de rahat edelim
tahmini doğum tarihi de aynı doktora gittin mi ne durumdasınYaa evet yakınmışız bakk Evet canım Çorum Özelden Burcu Hanıma gidiyorum
tahmini doğum tarihi de aynı doktora gittin mi ne durumdasın
Amin inşallah bizde 8+2 de duyduk kalp atışı .6+2 de de görmüştük. bizi de ikili tarama için çağırdı 26 şubatta randevumuz. sağlıcakla ilerleyelim inşallahEn son 7+2 dik doktora gittiğimzde kalp atışını duyduk 6+6 olarak ölçtü bi sıkıntı yaratmaz dedi başka bir sıkıntımız yok 3 hafta sonra tekrar bekliyoruz bir 3 hafta sonrada ikili taramamızı yapalım dedi yani çok şükür hiç bir sıkıntımız yok Allahta hiçbirimize vermesin
İngilizceeee kızlar. öğretmen olanlar branşlarınız ne?
63tum 62 olmuşumkızlar kilo durumlarınız ne durumda ben 1 kilo aldım bile
O şişliği hic deme bende aynıyım karnim davul gibiBen şu an aynıyım ama karnım çok şiş nedendir bilemedim
aaa zümreyiz yaniİngilizce ❤