• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bu duygusal günlerde geçer ya :KK70:
maşallah kuzum çok şükürrr :KK36:

verdi kuzum verdi gece yatmadan önce 2 tane birden iç bir şey olmaz ertesi gün hiç bulanmaz dedi, ama ben içiyorum bir şey yemezken iyi bulanmıyor ama bir şey yiyince çok kötü oluyorum o_O
kuzum devam ederse sabah aç karnına bir tane daha içmen gerekiyor hatta yine ederse akşam da içiyorsun etki etmeye başlayınca azaltıyorsun ben artık yatmadan bir tane içiyorum sadece ve çok iyi geliyor

bende ağlıyorum geçen gün şirinlerin filmi vardı tv de onda bile ağladım :confused:eşimde dalga geçiyor çizgiilmde bari ağlama diye napayım içimden geliyor :rolleyes:
doktora gittim pıtırcığımın kalbi maşallah atmaya devam ediyor çok şükür iyiyiz :KK37:
Çok sevindim senin adına cnm bende inşallah yarın duyacağım heyecanla bekliyorum yarını

:) :) valla ben de 2 kilo falan verdim. Eskiden hedefimdi 54'e düşmek ama hiç başaramıyodum, şimdi 2 ayda mide bulantıları ve yemek çeşitliliğinin azalması yüzünden 54'ün bile altını gördüm.

Şu bulantılar bi geçsin de rahat edelim
11 haftayada kadar kilo almaman çok güzel yaaa zaten zayıfmışsın aslında

tahmini doğum tarihi de aynı doktora gittin mi ne durumdasın

En son 7+2 dik doktora gittiğimzde kalp atışını duyduk 6+6 olarak ölçtü bi sıkıntı yaratmaz dedi başka bir sıkıntımız yok 3 hafta sonra tekrar bekliyoruz bir 3 hafta sonrada ikili taramamızı yapalım dedi yani çok şükür hiç bir sıkıntımız yok Allahta hiçbirimize vermesin

En son 7+2 dik doktora gittiğimzde kalp atışını duyduk 6+6 olarak ölçtü bi sıkıntı yaratmaz dedi başka bir sıkıntımız yok 3 hafta sonra tekrar bekliyoruz bir 3 hafta sonrada ikili taramamızı yapalım dedi yani çok şükür hiç bir sıkıntımız yok Allahta hiçbirimize vermesin
Amin inşallah bizde 8+2 de duyduk kalp atışı .6+2 de de görmüştük. bizi de ikili tarama için çağırdı 26 şubatta randevumuz. sağlıcakla ilerleyelim inşallah

Back