2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun kuzum
Ben 8 haftadan sonra kusmaya başladım umarım sende öyle olmazsın

günaydın kızlarr
ben sabah 5 buçuk gibi burnumun kanamsıyla uyandım öyle çok fazla kanamadı ama yoğun bir akıntı oldu baskı yaptım 2-3 dk içinde durdu bugün 8+6 olduk. internette normal yazıyor hamilelikte kanama ama emin olamadım bu kadar erkenden kan hacminin artmasına bağlı kanama olur mu ki

Günaydın kızlar bende gece bulantı ile uyandım ve çıkarttım benim bulantı ve kusma ara ara uğruyor bana bugun 8+5 olduk biz de. olabiliyormuş böyle şeyler kuruluk vs ile de kanamış olabilir canım

birde takvimde 8. haftanın içinde yazıyor neden acaba

Günaydın kızlar bende gece bulantı ile uyandım ve çıkarttım benim bulantı ve kusma ara ara uğruyor bana bugun 8+5 olduk biz de. olabiliyormuş böyle şeyler kuruluk vs ile de kanamış olabilir canım
bende bulantı yok burnum kanayınca biraz midem kötü oldu ama bir haftadır iyiyim bulantı yönünden.kan sulandırıcı kullanıyorum o mu etkiledi diye de düşünüyorum doktora gideceğim bugün umarım bebişim iyidir

iyidir canım sen merak etme güzel haberlerle gel inşallah

Migren arada beni de yokluyor, başladığı an parol içip uyuyorum. O ağrı ile vücudun mücadele etmesi bana parol’den daha zararlı gelecek gibi düşünüyorum. Parol için tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor, hamileyken içilebileceğinde herkes hemfikir bence sen de zorlama kendi, henüz artmamışken parol iç başladığı zamanlar.

Aslında doktor da söyledi haklısın

İnşallah canım güzel haberlerle gelirim. Saat 2 de bakalkm

Günaydıınn a
O bende de var. Sabah 4 buçukta uyandım. Uyuyamadım bir daha. Her gece uyanıyorum.
Aynen her gece uyanıyorum ama alıştım artık, kalkınca az bir şey ev işi yapıp geri yatıyorum

Bir kaç haftadır tahammül seviyem o kadar düştü ki... Her şeye sinirleniyorum sakinleşmek çok zor ve işin kötü tarafı ilkokul kademesinde görevliyim Allahım kolaylık versin inşallah, çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…