2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hastalığım 10 gün gecikti başına gelen var dimi korkmamam lazım normal
Normalde hep düzenlimisin canım ben hep 40-45gün arası olur mesela yazın 3ay regl olmadım ama benim her yaz öyle gerçi bu ay tam bir ayda oldum eşim daha yeni abdest almadın mı sen diyor 10gün regl sürünce
Valla canım Allah yar ve yardımcın olsun bizde geçenlerde eş ailesi yüzünden atıştık bide gece bir ve balkondayız sesler baya yükseldi napmamı beklion siliyimmi onları diyor ben sil demiyorum ama mesafeyi ayarla diyor onlar diyince sende de diyor ben onların seviyesinde olmak istemiyorum özellik bacısının cahil o diyor cahilse nie nişanlandı dedim hıp kaldı ama çok ah ettim görümceme çıkıyorda anlıyorlarmı

Benim ailem bir kere bile müdahale etmedi.zaten evli çiftlere asla müdahale etmezler.erkek kardeşimin evliliğine bile laf söylemezler.gelinimiz bir kere anneme kardeşimi şikayetlenmişti mesela annem direkt kendi aranızda halledin bizi olaya dahil etmeyin demişti.biz evleneceğimiz zaman babam bu dairede oturmamı hiç istememişti çünkü 2 ablamın da evlilikleri kayınvalide yüzünden bitmişti..biri benim gibi altlı-üstlüydü diğerinin kv de oğlu evlenmeden önce oğluyla yaşıyormuş ve düğün olduktan sonra da yine orda yaşamaya devam etmişti.babam da bunlara istinaden bizim şimdiki oturduğumuz dairedeki kiracı çıkmam diye inat edince gelin kızım benim boş dairemde oturun demişti ama eşimin ailesi aman yarabbim böyle bir şeyi asla kabul edemezlermiş oğulları içgüveysi mi gidecekmiş falan fistan kendi aralarında konuşmuşlar bana da düğünden sonra söylüyorlar bunları.ah canım babam ahhhh keşke ama keşke biraz daha inat edip beni bu dairede oturtmasaydı.burda oturduğuma bin pişmanım binnnn.

Canim bebeginin cinsiyeti ne, ve doktora görürdün mü?
Bu pandemi doneminde Ilkokul 1e başlayan cocukla senin de cok zor oluyordur..
Benim hala düzensiz ara ara kanamalarım oluyo cok korkuyorum cunku bu bebis ara kanamalarla tututmustu
Ablanda biraz sakinlesirsin umarim canım. Esin de düşünür. Nefes alirsin belki Şu eviniz bitse de bi huzur bulsanız..
Bebegin uyurken çok terliyor mu? Alakasız diyeceksin de, cok terleyen cocuklarda agri fln olup surekli ağlayabiliyorlar öyle aklima geldi

Benimki de sizlerinki gibi hic durmuyor aglayip bağırıyor hic bisey yapamıyorum. Kizimla da ilgilenemiyorum onun da cok ihtiyacı var. Vücudum cok yorgun

Doğum yaptım yapalı düzensiz ama hiç 10 gün gecikmedi

Erkek canım bebeğim. Kızım da 2ye geçti bu sene. Geçen sene baya zorlandım ama online eğitim 1. Sınıf ve bebekle. Norolojiye gittik geçen ay mr çekildi sıkıntı çıkmadı, fizik tedavi önerdi Dr ona başladık 1 aydır devam ediyoruz. Genetik tahlilleri de yapıldı ama sonuç çıkmadı daha. Böyle beklerken de durmadan okuyor araştırıyor insan. Mübarek Google da hiç olumlu bişey getirmiyor karşıma.

Evimiz teslim edilsin 1dk bile durmayacağım burda.
Oğlum evet terler ama gece kapısı penceresi açık yani yatakta hiç terlemiyor canım.

Sonucları bekle canim google a kalemim yere düştü yazsan "aman dikkat! Kalemin yere düşmesi şunun habercisi olabilir" yazıları.
Kafani hic onlara takma

Evimiz teslim edilsin 1dk bile durmayacağım burda.
Oğlum evet terler ama gece kapısı penceresi açık yani yatakta hiç terlemiyor canım.
Hmm anladım canım. Benim minnoslarin ikisi de uyur uyumaz ter birakmaya basliyolar hep aglayarak uyaniyolar.
Evinize kadar bi şekilde idare etmeniz lazim yaa.
Biz de aile apt.daydık sonra uzaga kiraya çıktık..

Dişlerin çıkış sırasıyla ilgili bir video buldum kızlar bakın

Canım benim kızda sürekli öyle aynen anlattığın gibi bir ayı geçti.Ama bu süreçte birçok diş çıkardı.bes disi arka arkaya geldi.Sanirim şimdi sağ köpek dişi geliyor belki azı dişleri de ağrıyor olabilir diye düşünüyordum.iki hafta önce idrarını yaparken ağladığını farkettim.dr a götürdüm.İdrar yolu enfeksiyonu çıktı.Zimaks kullandık.uzerinden bir hafta geçti birden ateşlendi.istah sıfır tâbi.inmeyince ve kusmalar da başlayınca acile gittik.39 derece ateşi vardı gittiğimizde.idrar tahlli kan tahlili serum ,kan şekeri ölçümü yapıldı.kanda ly değeri yüksek çıkmasına rağmen enfeksiyon yok dedi asistan dr.bi tedavi verilmeden sadece maflor verildi döndük.ertesi gün vücudun da döküntü oldu.sonra geçti.tekrar Dr a gitmedik eşim gorevdeydi.ama altıncı hastalık olduğunu zannediyoruz.gorumcemin kizida aynen olmuş.bu aylarda oluyormuş.simdi ise yemek uyku alt alma zamanı hariç ilgilendigimizde keyifli sayılır.ama çok büyük bir sorunumuz baş gösterdi.hic ama hiç birşey yemiyor.bir yudumu 25-30 dk ağzında tutup yutmuyor.arka arkaya verirsem ağzında tutup tutup biriktirip tukuruyor.bundan bir iki ay önce bile iyi kötü top köfteli patates yemeği bile yemeğe başlamışken şimdi niye pütürlü yemiyor başa sardık anlamadım gerçekten çıldıracağım.bebekkken emmeyen bir yaşına girdi gece gündüz beşer dk emiyo her istediğinde tabi kolayına geliyor ama katilara gelinceye çiğnemeye üşeniyor.dort beş yaşına kadar benimki gibi sadece muhallebi yiyen çocuklar varmış korkuyorum çok

Benim de gecikme değilde iki hafta önce geldi her zamankinden az gelip iki gün önce bitti derken bugün yine damlamaya başladı kızıma hamile kaldığında böyle olmuştu.yumurtalikllarimi baglattim doğumda.umarım kötü birşey değildir.benimki muhtemelen strestendir ama

Nasıl yapılır bilmiyorum ama unutturmaya çalış canım alışkanlık yapmasın. 4 yaşında yeğenim hala ağzında biriktiriyor O küçücük ağzına sığdırıyor onca şeyi. Sevdiği şeylerden önüne koy kendi yesin yavaş yavaş. O zaman çiğner inşallah

Canım artık idare edeceksin yapacak bir şey yok ki sonunda inşallah kendi evine geçiceksin şimdi çektiğin sıkıntıların mukafatını alacaksın inşallah
Benim ailemde gelinimizin üstüne titrer ama bizimkilerde bizi ezmeye çalışıyor sanırım cadı gelin olmak gerek
Doğum yaptım yapalı düzensiz ama hiç 10 gün gecikmedi
Ozmn mevsim geçişleri normal derler ya canım istersen yinede Bi test yap

İşte bende unutmayıp böyle o yaşlara kadar surmesinden çok korkuyorum.Ama dün benim kız sanki yine buraya yazmamı bekliyormus gibi yazdıktan sonra önüne koyduğum bir kase makarnayı elleriyle hapur hapur yedi tek başına çok açtı ondan sanırım.cunki bir dahaki yemek saatinde ıspanağı önceden sevmesine rağmen yine tükürdü bir yudum yediremedim.Acaba tokmu ondan mı yemiyor diye muhallebi yapıp denedim onu bı güzel yedi..gerci sonuna doğru içi bulanıyor hepsini bitiremiyoruz.izlemedigim video okumadığım tavsiye kalmadı ne yapabilirim diye ama hep çocuğun çiğnemeye öğrenmesi ve cignememesi üzerinde durulmuş.Benim kızım çiğniyor fakat en son ki yutma hamlesini yapmadan tukuruyor.ya gerçekten çok zor bir durumdayim iki aydır hiç kilo almadi aksine zayıfladı Dr kilosunun normal olduğunu söylüyor ama çenesi sivrildi yüzü küçücük kaldı çok üzülüyorum senin yigenin için Dr lar ne diyor ,nasıl o yaşa kadar sürdü? Bı çare bulamadinizmi ?

benim kızım da bi ara çıkartıyordu çiğnedikten sonra. tam çıkarmadan önce elimle çenesini destekledim dudaklarını açtırmadım birkaç defa. vazgeçti sonra tükürmeyi.

Yemek yemesi sıkıntılı zaten. Hep tok. Ancak bir şeyler izlerken yiyor. Onunda çoğunu biriktiriyor. Kontroldeydi hep ama özel bir şey demedi herhalde doktoru.

Bizimkilere gelirsek geçicidir diye düşünüyorum.Şu sıra zaten diş çıkaracakları için damakları hassas. Ağzına bir şey götürdüğünde ağlayarak ağzını gösteriyor benimki. Kıyamam acıyor canları Bütün yutuyor genelde bezinde görüyorum. Şu dişler çıksın yemeleri düzelir diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…