- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.881
Baştan sona aynısıyım. Sürekli yorgunluk, dinlenememek kimsenin bizi anlamaması sosyalleşememek ve sorumluluğunda bir insanın olması diye düşünüyorum sebepleri. Alışamadık daha herhalde ama herkes mi böyle oluyor ben de merak ediyorum açıkçası.Kızlar, benim huyum çok değişti hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyorum hep mutsuz oluyorum. Fesat bi insan oldum sanki birileri bi yere gidip bizi çağırmayınca filan içten içe kıskanıp sinir oluyorum. Bizi sevmiyorlar gıcık oluyolar heralde filan diye düşünüyorum. Öyle bile olsa neden kafama böyle şeyleri takıyorum hayata neden bu kadar olumsuz bakıyorum bilmiyorum
Benim eşim bana çok yardımcı sağolsun ama bende bi vazgeçmişlik var. Eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle nerdeyse 1 ay arayla doğurduk hepimiz bugün onları çağırdım hem ben hem oğlum sosyalleşsin diye olmuyor arkadaş yapamıyorum zevk alamıyorum hiçbir şeyden. Bide daha evvel bizi çağırmadan toplandıklarını duydum o kadar bozuldum ki. Halbuki toplansınlar banane yaniBaştan sona aynısıyım. Sürekli yorgunluk, dinlenememek kimsenin bizi anlamaması sosyalleşememek ve sorumluluğunda bir insanın olması diye düşünüyorum sebepleri. Alışamadık daha herhalde ama herkes mi böyle oluyor ben de merak ediyorum açıkçası.
Geçmiş olsun canım aşı olduysan hafif atlatırsın inş. Eşinden gelmiş olabilirkızlar testim pozitif çıktı şoktayım gerçekten. o kadar izoleydim ki nerden kaptım bilmiyorum.
ilk dozu olmuştum. eşim burda değil.Geçmiş olsun canım aşı olduysan hafif atlatırsın inş. Eşinden gelmiş olabilir
Geçmiş olsun canım.inşAllah hafif atlatırsın.marketten alınan eşyalardan bile bulaşıyorilk dozu olmuştum. eşim burda değil.
inşallahGeçmiş olsun canım.inşAllah hafif atlatırsın.marketten alınan eşyalardan bile bulaşıyoröyle bir illet ki tövbe tövbe bi kurtulsaydık hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun .kızlar testim pozitif çıktı şoktayım gerçekten. o kadar izoleydim ki nerden kaptım bilmiyorum.
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah hafif bir şekilde atlatırsınızkızlar testim pozitif çıktı şoktayım gerçekten. o kadar izoleydim ki nerden kaptım bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun market e filan gitmiyo musunz ordan gelmistir tek misinz evdekızlar testim pozitif çıktı şoktayım gerçekten. o kadar izoleydim ki nerden kaptım bilmiyorum.
Merhaba ben öğretmenim üç gün sabah bile gitsem yeterli olacak ama kime nasıl bırakırım bilmiyorumKızlar çalışmaya başlayacak mısınız?ücretsiz izin alanlar vardı sanki yoksa uzatacak mısınız?Çok arada kaldım.
Ciddi olamazsın.. sabah eşime herkes birbiriyle buluşuyor kimse bizi çağırıyor bizi sevmiyorllar ben çok mu iticiyim yoksa çocuk durmaz diye mi dedim durdum ve kaç gündüz böyle kurup duruyorum. Bizimde bebeklerimiz gibi atak haftamız var acabaKızlar, benim huyum çok değişti hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyorum hep mutsuz oluyorum. Fesat bi insan oldum sanki birileri bi yere gidip bizi çağırmayınca filan içten içe kıskanıp sinir oluyorum. Bizi sevmiyorlar gıcık oluyolar heralde filan diye düşünüyorum. Öyle bile olsa neden kafama böyle şeyleri takıyorum hayata neden bu kadar olumsuz bakıyorum bilmiyorum
Geçmiş olsun nasılsın bebeğinde var mı biseykızlar testim pozitif çıktı şoktayım gerçekten. o kadar izoleydim ki nerden kaptım bilmiyorum.
Ben de hiç böyle şeyler olmadı çünkü şu anda oturduğum mahalleyi hiç ama hiç benimseyemediğimden hiç komşuluk ilişkisi kurmadım.evlendiğim ilk sene ünv son sınıftım sonra mezuniyet ve sonra hoppp pandemi derken halaa ve halaa ne ben adamakıllı bir yere giderim me de evime birileri gelir.tabii eşim vardiyalı çalıştığı için de kolay kolay kimse gelmek istemez.bir de oğlum zaten aşırı derecede huysuz.annemlere bile gittiğimde bana hayatı zindan ettiği için evde oturmak bana daha cazip geliyor açıkçasıCiddi olamazsın.. sabah eşime herkes birbiriyle buluşuyor kimse bizi çağırıyor bizi sevmiyorllar ben çok mu iticiyim yoksa çocuk durmaz diye mi dedim durdum ve kaç gündüz böyle kurup duruyorum. Bizimde bebeklerimiz gibi atak haftamız var acaba
Geçmiş olsun canım, inşallah hafif atlatırsın.kızlar testim pozitif çıktı şoktayım gerçekten. o kadar izoleydim ki nerden kaptım bilmiyorum.
Ananene ya da babaanne yok mu yakınlarda?Merhaba ben öğretmenim üç gün sabah bile gitsem yeterli olacak ama kime nasıl bırakırım bilmiyorum
kızımla ben varız. sanal market kullanıyoruz hep.Çok geçmiş olsun market e filan gitmiyo musunz ordan gelmistir tek misinz evde
allaha şükür yok. bebek ve çocuklar için olan belirtiler yok yani. inşallah da olmaz allah göstermesin. canım hep onda tutuyo.Geçmiş olsun nasılsın bebeğinde var mı bisey
Ben 29 aralıktan beri çalışıyorum canım süt iznim vardı yarım gün çalıştım ama 2 ay sonra bitiyor 8 5 olacakKızlar çalışmaya başlayacak mısınız?ücretsiz izin alanlar vardı sanki yoksa uzatacak mısınız?Çok arada kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?