• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar, benim huyum çok değişti hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyorum hep mutsuz oluyorum. Fesat bi insan oldum sanki birileri bi yere gidip bizi çağırmayınca filan içten içe kıskanıp sinir oluyorum. Bizi sevmiyorlar gıcık oluyolar heralde filan diye düşünüyorum. Öyle bile olsa neden kafama böyle şeyleri takıyorum hayata neden bu kadar olumsuz bakıyorum bilmiyorum
Baştan sona aynısıyım. Sürekli yorgunluk, dinlenememek kimsenin bizi anlamaması sosyalleşememek ve sorumluluğunda bir insanın olması diye düşünüyorum sebepleri. Alışamadık daha herhalde ama herkes mi böyle oluyor ben de merak ediyorum açıkçası.

Baştan sona aynısıyım. Sürekli yorgunluk, dinlenememek kimsenin bizi anlamaması sosyalleşememek ve sorumluluğunda bir insanın olması diye düşünüyorum sebepleri. Alışamadık daha herhalde ama herkes mi böyle oluyor ben de merak ediyorum açıkçası.
Benim eşim bana çok yardımcı sağolsun ama bende bi vazgeçmişlik var. Eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle nerdeyse 1 ay arayla doğurduk hepimiz bugün onları çağırdım hem ben hem oğlum sosyalleşsin diye olmuyor arkadaş yapamıyorum zevk alamıyorum hiçbir şeyden. Bide daha evvel bizi çağırmadan toplandıklarını duydum o kadar bozuldum ki. Halbuki toplansınlar banane yani

Merhaba öncelikle geçmiş olsun . Günaydın hepinize . Anneler eve salıncak alanınız var mı acaba marka fikir memnuniyet önerilerinizi bekliyorum 😇

Kızlar, benim huyum çok değişti hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyorum hep mutsuz oluyorum. Fesat bi insan oldum sanki birileri bi yere gidip bizi çağırmayınca filan içten içe kıskanıp sinir oluyorum. Bizi sevmiyorlar gıcık oluyolar heralde filan diye düşünüyorum. Öyle bile olsa neden kafama böyle şeyleri takıyorum hayata neden bu kadar olumsuz bakıyorum bilmiyorum
Ciddi olamazsın.. sabah eşime herkes birbiriyle buluşuyor kimse bizi çağırıyor bizi sevmiyorllar ben çok mu iticiyim yoksa çocuk durmaz diye mi dedim durdum ve kaç gündüz böyle kurup duruyorum. Bizimde bebeklerimiz gibi atak haftamız var acaba

Ciddi olamazsın.. sabah eşime herkes birbiriyle buluşuyor kimse bizi çağırıyor bizi sevmiyorllar ben çok mu iticiyim yoksa çocuk durmaz diye mi dedim durdum ve kaç gündüz böyle kurup duruyorum. Bizimde bebeklerimiz gibi atak haftamız var acaba
Ben de hiç böyle şeyler olmadı çünkü şu anda oturduğum mahalleyi hiç ama hiç benimseyemediğimden hiç komşuluk ilişkisi kurmadım.evlendiğim ilk sene ünv son sınıftım sonra mezuniyet ve sonra hoppp pandemi derken halaa ve halaa ne ben adamakıllı bir yere giderim me de evime birileri gelir.tabii eşim vardiyalı çalıştığı için de kolay kolay kimse gelmek istemez.bir de oğlum zaten aşırı derecede huysuz.annemlere bile gittiğimde bana hayatı zindan ettiği için evde oturmak bana daha cazip geliyor açıkçası 🤷‍♀️

Kızlar çalışmaya başlayacak mısınız?ücretsiz izin alanlar vardı sanki yoksa uzatacak mısınız?Çok arada kaldım.
Ben 29 aralıktan beri çalışıyorum canım süt iznim vardı yarım gün çalıştım ama 2 ay sonra bitiyor 8 5 olacak 😥 Erken ayda bakıcıya alışması iyi oldu çünkü arkadaşım daha yeni verecek ve çocuk anneye iyice bağlandı durmuyor kimsede kaç tane bakıcı bir gün baktı diğer gün getirme dediler ona onunki 2 ay büyük benim kızdan, bakicinin 3 tane çocuğu var onlarla oynuyor ben gelene kadar eskiden bırakırken aglamazdi ama 3 4aydır ağlıyor artık dünyayı keşfettiği için ama sakinleştirince devam etmiyormus ben olmayınca ortamda unutuyor ben gelince de nasıl kahkaha atıyor onlara el sallayıp bay bay yapıyor onu goturcem eve diye , artılarını eksilerini düşünmek lazım benim hizmet sürem dolsun diye başladım ben yoksa doğu görevim de uzayacakti

Back