- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #36.841
Bu kayınvalidelerin gelinlerine saçma sapan cümleler kurması hep oğullarından kaynaklanıyor.oğulları analarına höt höt diyebilse hepimiz birer kraliçeye dönüşürüzAylardi kaynanam il dışında annesine gitti. Okadar huzurluyum ki mesafede koydum zaten aramıyorum oda çekiniyor aramıyor az muhabbet bazen iyidir. Aradığımda kısa konuşuyorum en azından yuzgoz olup kiricilasmiyor. En son ben iki yıl sonra ailemin yanına gittim eşim dururken ona laf düşüyor gibi dön evine çok kaldın dedi beni çok kırdı o cümlesiyle ben iki yıl aile hasretiyle yandım Corona yüzünden hamilelik doğum hep yalnız kaldım bir kez olsun destek olup da yalnızlığıma ortak olmadı. Ailemi çok özledim dedim boşluğuna gelmişti bişey olmaz gurbettesin alışırsın dedi ki zaten ailem gelmedive gitmedim diye seviniyordu kıskanıyor çünkü. Kendi ise nisanlanir nisanlanmaz bana psikolojik baskı yaptı oğlum burda yasamazsa hakkımı helal etmem diye oğluna değil bana nedense her olumsuz şey azarlamalar yapılırdı ay aklıma geldikçe tekrar sinirlenip onu affedemiyorum. Uzun uzun yazdım ama o kadına olan öfkem çok yüzünü görmek daha istemiyorum iyi biri aslında ama düşüncesiz ve beni çok zorladı cok