• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hala sallıyorum. demin de mama verdim yeniden. 1 haftadır delirmenin eşiğindeyim. ya ben beceremiyorum anneliği ya gerçekten kızım zor bi bebek.
Benzer durumları yaşadığımıza göre bizim becerilerimizle ilgisi yok durumun😔 Niye bu kadar zor olmak zorunda anlamıyorum?
Doğal gereksinim gereği olması gereken uyku bile sorun. Saatlerce uğraşıyorum yarım saatlik uyku için☹ Tık sesinde açıyor yine gözleri. Çok sinir bozucu bir durum.

Yemek desen isteyerek yediği bir şey yok. Kaşığa vurup zaten yıpranmış sinirlerimi tavan yapıyor. Sürekli tepemde emmek istiyor. Normal emse yine dert etmeyeceğim. O popoyu yukarıya dikiyor. Bazen koltuktan inip ayakta emiyor. Sürekli çekiştirme halinde. Ikisi de açık olacakmış bir ondan, bir diğerinden çekiyor. Geceyi hiç demiyorum yapışık yatıyoruz😔 Bel ağrısından ölüyorum

Gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi. O kadar yorgun ve mutsuzum ki. Kafam arı kovanı gibi. Sabah başlıyor mızlamaya. Saniyeyle gözünden ayırmıyor. Hep kucak ister halde. Nereye kadar idare edicez bilmiyorum🙄

kızlar daha önce kovid geçiren var mıydı aranızda? belirtileri nelerdi?
Aynı soruyu ben de soruyorum an itibariyle.sağlık ocağından geliyorum.burun tıkanıklığım var bir de boğazım kaşınıyor bir de bindebir hapşırık.doktor yeni dönem covid belirtileri dedi.acilen test yaptırmanı öneriyorum dedi 😩😩

Kızlar çalışmaya başlayacak mısınız?ücretsiz izin alanlar vardı sanki yoksa uzatacak mısınız?Çok arada kaldım.

Yazılanları okudum ve gerçekten hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz galiba yemek olayı çok şükür azda olsa düzeldi ama uyku bir gün iyi 10 gün kötü gündüz desen tüm gün yapışıyor bana arada kendi kendine oynuyor o zaman benden mutlusu yok. Ve mahlledeki herkes artık seni hiç görmüyoruz dışarda diyorlar ben hep yürüyüş yapıyordum kızımda hava alsın diye ama zapt edemiyorum artık ve okadar yorgun oluyorum ki dışarı cikicak hevesim kalmıyor. Hepimiz anlaşılan aynı durumdayız bu kadar zor olması çok fazla ilgilendiğimiz den mi acaba annem hep çok ilgiden simariyor diyor 🥺

kızlar daha önce kovid geçiren var mıydı aranızda? belirtileri nelerdi?
Ben geçen haftalarda okadar kötü oldum ki tüm belirtiler koronaydi tat kaybı eklem ağrısı ateş saymakla bitmez. Eylüle bakacak halim yoktu sürekli yerde uzaniyordum kızım resmen kendi kendine takıldı o ara fakat testim negatif çıktı. Hayatımda hiç öyle acı cekmedim

Yazılanları okudum ve gerçekten hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz galiba yemek olayı çok şükür azda olsa düzeldi ama uyku bir gün iyi 10 gün kötü gündüz desen tüm gün yapışıyor bana arada kendi kendine oynuyor o zaman benden mutlusu yok. Ve mahlledeki herkes artık seni hiç görmüyoruz dışarda diyorlar ben hep yürüyüş yapıyordum kızımda hava alsın diye ama zapt edemiyorum artık ve okadar yorgun oluyorum ki dışarı cikicak hevesim kalmıyor. Hepimiz anlaşılan aynı durumdayız bu kadar zor olması çok fazla ilgilendiğimiz den mi acaba annem hep çok ilgiden simariyor diyor 🥺
Aynı durumdayız evde pelt olduğum için dışarı yürüyüşe dahi çıkamıyorum.Bugün bir hafta olmuş çıkmayalı.seninki ne güzel kendi kendine takılıyormuş maşallah,asla kendi takılmıyor benimki.Ablası bebekken hep tek takılırdı alışkın değilim buna.Odadan çıktığım an kıyamet kopuyor biz de.

Aynı durumdayız evde pelt olduğum için dışarı yürüyüşe dahi çıkamıyorum.Bugün bir hafta olmuş çıkmayalı.seninki ne güzel kendi kendine takılıyormuş maşallah,asla kendi takılmıyor benimki.Ablası bebekken hep tek takılırdı alışkın değilim buna.Odadan çıktığım an kıyamet kopuyor biz de.
Çok şükrediyorum arada kendi takılıyor ama aynı yerdeysek odadan çıktığım an koşarak ağlayıp peşime geliyor. Oyuncaklar ilgisini çekmeye oda olmazdida tırtıl kitap aldık müzik dinlerken falan dalıyor oyuna sesli oyuncaklar alın bir deneyin isterseniz

Annem gelecek inşallah. Yakın illerde oturuyoruz. Hafta içi bakacak hafta sonu evine gidecek. Kızıma da o şekilde gelmişti . Allah razı olsun.
Okurken çok mutlu oldum adınıza annenizden destek görmeniz yakın olmanız çok güzel Allah başımızan annelerimizi eksik etmesin

Çok şükrediyorum arada kendi takılıyor ama aynı yerdeysek odadan çıktığım an koşarak ağlayıp peşime geliyor. Oyuncaklar ilgisini çekmeye oda olmazdida tırtıl kitap aldık müzik dinlerken falan dalıyor oyuna sesli oyuncaklar alın bir deneyin isterseniz
Kendi kendine dalması çok zor çok denedim,bir gözüyle hep beni kontrol ediyor orda mıyım diye.Sesli oyuncakları da var ama yanlız olmayacak işte.Bu kızım da böyle,sağlık olsun.

Kendi kendine dalması çok zor çok denedim,bir gözüyle hep beni kontrol ediyor orda mıyım diye.Sesli oyuncakları da var ama yanlız olmayacak işte.Bu kızım da böyle,sağlık olsun.
Dalması derken uyku kast etmedim oyunu kast ettim😂 Allah sağlıklarını eksik etmesin yeter ki

akşam üstü gidip test yaptırdım sonucu bekliyorum. ateşim hiç düşmüyor. koronaysam hayret edicem çünkü asla evden çıkmıyorum çıksam da burası zaten tenha kimse yok.

akşam üstü gidip test yaptırdım sonucu bekliyorum. ateşim hiç düşmüyor. koronaysam hayret edicem çünkü asla evden çıkmıyorum çıksam da burası zaten tenha kimse yok.
İnşAllah negatif çıkar canım.şu virüs bitse de şu kabustan kurtulsak artık valla yaa 😵‍💫😵‍💫

Kızlar, benim huyum çok değişti hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyorum hep mutsuz oluyorum. Fesat bi insan oldum sanki birileri bi yere gidip bizi çağırmayınca filan içten içe kıskanıp sinir oluyorum. Bizi sevmiyorlar gıcık oluyolar heralde filan diye düşünüyorum. Öyle bile olsa neden kafama böyle şeyleri takıyorum hayata neden bu kadar olumsuz bakıyorum bilmiyorum

Back